amir4924
عضو جدید
چندتا بودن velan -cameronکسی میدونه 40 سال پیش ایران valve هاشو از کدام شرکت امریکایی می خریده؟؟؟؟
چندتا بودن velan -cameronکسی میدونه 40 سال پیش ایران valve هاشو از کدام شرکت امریکایی می خریده؟؟؟؟
filter واسه جداسازی ذرات جامد یا مایع از گاز هستش؟؟؟؟وstrainer واسه جداسازی ذرات جامد از مایع؟؟؟؟
بازم معادل فارسیشو نگفتی؟؟؟بهتره یه شکل بزارین؟؟؟
سلام
یه مقاله راجع به نقاط کوانتومی می خواستم
سلام
یه مقاله راجع به نقاط کوانتومی می خواستم
از بین دوستان عزیز
هر کس در مورد خواص نانو سیالات مطلبی داره ممنون میشم کمک کنه
هر چه بیشتر بهتر
ارزيابي ايمني مخزن کروي گاز مايع با استفاده از روش هاي FMEA و ETBA |
نویسندگان: |
با سلام و عرض ادب
به مقاله زیر نیاز داشتم
عنوان مقاله:
ارزيابي ايمني مخزن کروي گاز مايع با استفاده از روش هاي FMEA و ETBA نویسندگان:
نژادعلي حجت*,مرتضوي سيدباقر,خوانين علي
لینک فایل مذکور:
http://www.sid.ir/fa/ViewPaper.asp?ID=84575&varStr=7;نژادعلي حجت,مرتضوي سيدباقر,خوانين علي;بهبود;تابستان 1387;12;2 (پياپي 37);180;189
از زحمات شما عزیزان کمال تشکر و قدردانی را دارم
Avon
سلام پروهجداسازي ايزوتوپ هاي با ارزش هستش كه عمدش مصارف پزشكي دارهاگه دسترسي به SCIENCEDIRECT داري برام بگيرشونممنون
متنتو اینجا بزار تر جمه کنیم یا حداقل کلماتیو که می خوای تو متن ترجمه بشه رو بزارسلام دوستان سایتی رومیشناسیدکه عبارتی روبهش بدیم برامون معنی دقیق بده ؟عبارت تخصصی مهندسی شیمیه.توی گوگل خیلی نامفهوم معنی میکنه یه سایت بهترتر میخوام .ممنون
سلام
من تازه واردم.. یه راهنمایی میخواستم .یه مشورت... من چند مدته خونه نشین شدم و نمیتونم برم دانشگاه ولی میخوام از این فرصت استفاده کنم .. گفتم اگه بشه یه مقاله ی سبک و جالب ترجمه کنم ..اگه موضوع جالب تو زمینه پتروشیمی یا نانو سراغ دارید ممنون میشم کمکم کنید.من ترم 4 رشته شیمی -پتروشیمی هستم ..
من میخوام سولفات مس را که بصورت جامد میباشد را به مایع تبدیل کنم . ولی هرکاری میکنم با اب حل نمیشه ممنون میشم کمک کنید
با سلام
دوستان کسی میدونه اگه بخوایم سیم earthing که مربوط به راکتور هست را از کنار یک PIPE بخار عبور بدیم که تا 200c گرم میشه آیا منعی از نظر فنی یا استاندارد داره؟لطفا به استناد یک مرجع یا استاندارد بفرمایید.
با تشکر
متشکرم شهاب جان ...کسی در مورد سوال اول نظری نداره؟
گه جواب این دو سوال رو میدونید لطفا بنویسید
1 در لوله ای به قطر D چهار کره به قطر 3/4D قرار گرفته اند.نسبت تقریبی افت فشار عبور جریان از این لوله به لوله خالی ازکره برابر با چقدر است (RE<<1)
2- ضمیمه کردم مشاهده پیوست 81758
[LEFT]y[SUB]p[/SUB]=y[SUP]*[/SUP]+I[SUB]G[/SUB]/y[SUP]*[/SUP]A[/LEFT]
[LEFT]F=YhA[/LEFT]
دوستان جواب دادن، یک توضیح کوتاه اضافش می کنم.
کد:[LEFT]y[SUB]p[/SUB]=y[SUP]*[/SUP]+I[SUB]G[/SUB]/y[SUP]*[/SUP]A[/LEFT]
همون طور که میبیند صحبتی از دانسیته نشده، اما اگر بخواهیم از دیدگاه نیرو بحث کنیم
کد:[LEFT]F=YhA[/LEFT]
میبیند که گاما (دانسیته در شتاب محلی) وارد فرمول میشه که اینجا اختلاف رو ایجاد می کنه.