سلام
سلام
سلام
////////////سلام!منم هستم!سلام
ما چند تا پروژه تحقیقاتی توپ داریم اگر مایل بودید خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم
چند سالی است روی این فناوریها شروع به کار کرده ایم.
1- پروژه اول ساخت ابر رساناها (Superconductors) که از هلیم مایع برای خنک کردنشون استفاده میشه
و یکی از فناوریهای فوق پیشرفته دنیاست که حتی چین و هند هم کامل بهش دسترسی ندارند.
2- پروژه دوم تحقیق روی تجزیه اب بدون تولید هیدروژن و اکسیژن است که یکی از معماهای حمام شیخ بهائی از چهار صد سال پیش هست.
3- پروژه سوم شبیه سازی فرایند پالایش گازهای ضایعاتی حاصل از پالایشگاههای نفت و گاز و مجتمع های پتروشیمی است.
که به جای استفاده در فلر برای بازیافت ان استفاده گردد.
4- پروژه چهارم شبیه سازی فرایند شکست مولکولی هیدروکربورهای سنگین نفت و قیر طبیعی و یا ضایعات پالایشگاهی
به مولکولهای سبک برای تولید نفتا و یا بنزین است.
5- پروژه پنجم شبیه سازی روند پالایش و تولید الیاف از شیر و لبنیات
6- پروژه ششم شبیه سازی روند پالایش و تولید الیاف و پلاستیک از ضایعات کشاورزی
7- پروژه هفتم شبیه سازی فرایند پالایش و استحصال داروهای گیاهی از گیاهان داروئی است
8- شبیه سازی فرایند تولید مواد کامپوزیتی مانند الیاف کربن مورد استفاده در صنایع هوا فضا مانند هواپیماهای مسافربری
9- تعداد زیادی پروژه های نانو متریال برای صنایع ساختمانی
و غیره که تعدادشان زیاد است.
توی کلیه پروژه ها شما یاد خواهید گرفت که چگونه به بزرگترین سوپر کامپیوتر جهان با قدرت 12 هزار تریلیون محاسبه در ثانیه(12 پتافلاپ)
در دانشگاه استانفورد امریکا متصل شده و شبیه سازی را انجام دهید.
و گواهینامه کار اموزی را به زبان فارسی و انگلیسی دریافت خواهید کرد.
که البته چون از اکنون شروع میکنید فکر میکنم یکی دو سال بیشتر میتوانید روی کار اموزی تان کار کنید
تا زمینه تا حد زیادی برای دوره دکترای شما فراهم شود.
چون مطالبی که یاد خواهید گرفت در حد دکترای تخصصی خواهد بود حال نمیدانم چقدر استعداد و توانائی انجام کار را دارید.
به غیر از این هم تعدادی پروژه مهم هست که از نظر فناوری در سطح پائینی هستند،
اما با توجه به برنامه ریزی شما برای اینده تان، فکر میکنم زمان بیشتری روی فناوری های پیشرفته بگذارید
با توجه به علاقه و اشتیاق شما بیشتر موفق خواهید شد.
اگر خواستید بعنوان کار اموزی خوشحال میشم با هم کار کنیم