pisces lady
عضو جدید
کاش یه تاپیکی بود که توش تاریخ و موضوع همایش های برگزار شده رو هم میذاشتیم...
برو تاپیک زیر :سلام به همه دوستان!
به کسی نیاز دارم که با کامسول کار کرده باشه...کسی هست اینجا بتونه کمکم کنه؟!
ممنون میشم...!
تبریک می گم.... خیلی از بچه ها دارن کارشناسی شون رو تموم می کنندرود دوستان عزیز
میخوام برا پایان نامه ی کارشناسیم موضوع انتخاب کنم و استاد راهنمام گفته فرآیند های پتروشیمی و نفتی بهتره
لطفا راهنماییم کنید
(فقط تا 18 ام وقت دارم واسه انتخاب موضوع)
سپاسگزارم
سپاسگزارمتبریک می گم.... خیلی از بچه ها دارن کارشناسی شون رو تموم می کنن
اگه پروژت می تونه شبیه سازی باشه تو بخش نرم افزار های مهندسی شیمی شبیه سازی های زیادی هست که بدردت می خوره و اگه مشکلی هم داشتی ما می تونیم کمکت کنیم....
چون معمولا تو کارشناسی بچه ها یا شبیه سازی یه پلنت ساده رو برمیدارن یا یه کار آزمایشگاهی که فقط باید بالا سر دسگاه وایسن و یه سری عدد یادداشت کنن....
اره مطلب پر کردن کار راحتیه ... راجع به فرایند های تولیدی محصول پلنت کلی مطلب می تونی پیدا کنی...سپاسگزارم
منم اگه خدا بخواد تا بهمن تموم میکنم
آزمایشگاه درست و حسابی دم دستم نیست..........
شبیه سازی چجوریاست؟
یه پایان نامه ی 80-90 صفه ای ازش در میاد؟
پس کمک کنید یکی از فرآیند های پر و پیمون رو در نظر بگیرم و برم دنبال مطلب و شبیه سازیشو اینااره مطلب پر کردن کار راحتیه ... راجع به فرایند های تولیدی محصول پلنت کلی مطلب می تونی پیدا کنی...
خوبی شبیه سازی اینه که بعدا خیلی بدردت میخوره...
من فرایند خاصی فعلا در اختیار ندارم ...پس کمک کنید یکی از فرآیند های پر و پیمون رو در نظر بگیرم و برم دنبال مطلب و شبیه سازیشو اینا
برای شبیه سازیش Aspen hysys جواب میده؟
دمت گرم داداشمن فرایند خاصی فعلا در اختیار ندارم ...
شما با مشورت استادت یه فرایندو بگیر و با هاسیس کارت رو شروع کن ... اگه کمکی خواستی در حد توانم در خدمتم...
سلام دوستان. بی زحمت کسی میتونه این مقاله رو بگیره:
The solubility of CO[SUB]2[/SUB] in a 30 mass percent monoethanolamine solution
- Fang-Yuan Ju,
- Alan E. Mather,
- Frederick D. Otto
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/cjce.5450730116/abstract
1
Physicochemical Properties and Structures of Room Temperature Ionic Liquids. 2. Variation of Alkyl Chain Length in Imidazolium Cation
Hiroyuki Tokuda ,[SUP]†[/SUP] Kikuko Hayamizu ,[SUP]‡[/SUP] Kunikazu Ishii ,[SUP]†[/SUP] Md. Abu Bin Hasan Susan ,[SUP]†[/SUP][SUP]§[/SUP] and Masayoshi Watanabe *
http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jp044626d
2
Physicochemical Properties and Structures of Room Temperature Ionic Liquids. 1. Variation of Anionic Species
Hiroyuki Tokuda ,[SUP]†[/SUP] Kikuko Hayamizu ,[SUP]‡[/SUP] Kunikazu Ishii ,[SUP]†[/SUP] Md. Abu Bin Hasan Susan ,[SUP]†[/SUP][SUP]§[/SUP] and Masayoshi Watanabe
http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jp047480r
درود دوباره خدمت دوستان گرامی
من کارآموزیمو دارم میرم یه شرکت تولید دستگاه های تصفیه آب
به نظرتون اگه پروژمم در این مورد بگیرم بهتره یا اینکه به حرف استادم برم تو فرآیند های پتروشیمی و اینا و به پیشنهاد دوست عزیز پوریا شبیه سازی کنم؟
درود پیرجو جانتصفیه پساب های صنعت نفت
حذف زیستی فلزات سنگین از آب های خروجی از مخازن نفتی
پیش بینی اختلاط نفت سبک یا سنگین با استفاده از مدل ترمودینامیکی UNIQUAC یا شایر یا بسط وهل به کمک ANN
درود پیرجو جان
شبت بخیر
حالا در مورد اینایی که گفتی مطلب هست؟!
simulation هم داره؟(آخه خیلی دوست دارم یه طرح شبیه سازی شده هم تو پروژم باشه)
سلام دوستان گرامی یک پروژه میخوام در مورد متانول و روش های سنتزش و بازار جهانی و اینکه توی ایران کجا تولید میشه و راکتورش چطوریه و خلاصه جامع باشه ممنونم اگه راهنماییم کنید.
داخل مخزن اب هست با کانداکتیویتیه 800
یه مقدار بالاتر از آب مقطر
همون طور که گفتم در سوال 1 و 2 ph اولیه 7.5 هست که باید به 3 برسه
و در سوال 3 ph آب 6 هست که بایید به 12 برسه
ممنون
دوستان در مورد محاسبه تغیرات pH کمک کنید
1-برای این که pH یک مخزن 10000 لیتری رو با استفاده اسید سولفوریک از 7.5 به 3 برسونیم به چه مقدار اسید نیاز داریم؟
2-همچنین اگر بخوایم همین کاهش را با استفاده از H2O2 انجام بدیم به چه مقدار نیاز داریم؟
3-برای افزایش ph از 6 تا 12 با استفاده از سود به چه مقدار سود نیاز هست؟
لطفا محاسبات رو ذکر کنید
ممنون
درود دوست من
ماده ی درون مخزن چیه؟
ph ش چنده؟
یکم دیتا هم بدی بد نیستا
من به این کتابها دسترسی ندارم
با عرض سلام
یک درخواست فوری دارم .......
لطفا K VALUE این مواد را در احتیار من نیز قرار دهید .
CO2
H2
O2
CO
از لطف شما ممنونم.