سینتیک یک واکنش رو میخواید بهترین راه سرچ مقاله هست. مثلا این مقاله رو ببینید توش هست یا نهبا سلام
از دوستان کسی اطلاع داره ثابت سرعت واکنش رو از چه منبعی میشه پیدا کرد؟
دنبال ثابت سرعت واکنش زیر هستم
Chemisorption of CO2 into NaOH solution
CO2(g) → CO2(aq
سلامسلام دوستان.کسی میتونه توضیح بده کامل.که فلشینگ چیست؟چ موقع اتفاق می افته؟فلش شدن یعنی چی؟
سلام
فلش شدن یعنی جدا شدن فاز بخار و مایع از هم. خیلی توضیح خاصی نداره. یه فرایند خیلی ساده هست. در جریانی که دوفازی گاز و مایع است رو وارد برج فلش میکنن. در اون برج هیچ اتفاق خاصی برای سیال نمی افته. فقط زمان ماندی پیدا میکنه که فاز ها از هم جدا بشن و گاز رو از بالا و مایع رو از پایین بگیرن.
هیچ عمل خاصی درون مخزن صورت نمیگیره. در اصل توی خط جریان سیال هم فاز ها از هم جدا هستن. ولی به دلیل سرعت بالا مدام با هم مخلوط میشن. ولی با دادن کمی ارامش به سیال به سرعت فازها از هم جدا میشن که این کار رو با برج فلش انجام میدن.اساس جداسازی آب و بخار چ جوره؟ آب با دمای حدود 300درجه و فشار 30بار رو وارد یک مخزن کوچیک می کنند و فلش می شود.چ چیزی باعث جدا شدن آب و بخار از هم میشود؟
هیچ عمل خاصی درون مخزن صورت نمیگیره. در اصل توی خط جریان سیال هم فاز ها از هم جدا هستن. ولی به دلیل سرعت بالا مدام با هم مخلوط میشن. ولی با دادن کمی ارامش به سیال به سرعت فازها از هم جدا میشن که این کار رو با برج فلش انجام میدن.
دوستان کسی میتونه این سوال رو با راه حل برای من جواب بده و بفرسته:
در یک مخزن 2000 لیتر آب با دمای 70 درجه سانتیگراد داریم. چه مقدار آب با دمای 30 درجه اضافه کنیم تا دمای نهایی به 35 درجه برسه؟
درود بر شماسلام. خوبین بچه ها؟
آقا یه سوال
یه فرآیند تولید متانول هست از گاز متان. میدونین که یه سری مواد هم اون وسط تولید میشه. آب نیز به فرآیند میزنن.
حالا من سوالم اینه که فرض کنین که در یه فرآیند از 10 مترمکعب گاز متان، 10 کیلو متانول گرفتیم. حالا اگه بخوایم 100 کیلو متانول بگیریم، چقدر گاز متان لازمه؟
متشکرم، خب چحوری این اعداد رو گفتی؟درود بر شما
حدودا برا 100 کیلو مول متانتول 73-75 کیلو مول متان لازمه
ببخشید دوباره که خوندم برام سوال پیش اومد؟!!!
شما از کدوم فرآیند از 10 متر مکعب متان 10 کیلو متانول گرفتی؟!
اینی که شما اول توضیح دادی Steam Reforming هست که خودش از دو بخش پرایمری و سکندری تشکیل میشه و چون متانول از شکستن متان و آب و تبدیل شدنش به گاز سنتز و ترکیب شدن دوباره ی گاز سنتز بدست میاد حدودا از هر 10 متر مکعب متان البته بسته به فشار گاز 1.3 برابر متانول بگیری!
متشکرم، خب چحوری این اعداد رو گفتی؟
منظورم کل فرآینده دیگه. ابتدا متان وارد فرآیند میشه. شما یه مرز ببند رو کل فرآیند. ورودیش متانه، خروجیشم متانول
اها عالیه. خب بیا همینو بصورت theoritical بیانش کنیم. ببینیم چرا بازای هقتصد کیلومتان، یک تن متانول میگیریماینایی که گفتم از اطلاعات فرآیندی واحد هایی که اجرا شده مثل زاگرس بدست اومده
شما به نحوه ی شکل گیری فرآیند ظاهرا کار نداری و فقط میخوای بدونی یه من ماست چقدر کره میده دیگه؟
از هر هفتصد کیلو متان یه تن متانول میگیرن
lateral nozzle معنیش؟
با تشکر
اها عالیه. خب بیا همینو بصورت theoritical بیانش کنیم. ببینیم چرا بازای هقتصد کیلومتان، یک تن متانول میگیریم
مرسی، خب این چیزایی که گفتی رو انجام دادم، ولی با جوابت زمین تا آسمون فرق داره. ضمن اینکه واکنشها تعادلی هم هستن و من نمیدونم وقتی دبی خوراک عوض میشه، میزان تبدیل واکنش تغییری میکنه یا نه؟ببین تو واحد رفرمینگ ch4 با h2o ترکیب میشه و میده co+h2
اینو موازنه کن و بنویس
بعدشم فرمول متانول چیه؟
Ch3oh
خب این از ترکیب هیدروژن و مونو اکسید به نسبت ۲ به یک تشکیل میشه
حالا ببین با شکستن یه مول متان چقد متانول میتونی درست کنی؟
همین و بس بعد با نوشتن اینایی که گفتم در می یابی که چرا یه من ماست اینقدر کره میده
شما محاسباتتو بذار اینجا ببینیم چه کردی و این زمین تا آسمونت چقدر ه فاصلش؟مرسی، خب این چیزایی که گفتی رو انجام دادم، ولی با جوابت زمین تا آسمون فرق داره. ضمن اینکه واکنشها تعادلی هم هستن و من نمیدونم وقتی دبی خوراک عوض میشه، میزان تبدیل واکنش تغییری میکنه یا نه؟