من نياز به يك سري اطلاعات درباه گازهاي گلخانه اي در صنعت پتروشيمي دارم
با سلام
من راجع به دستگاههای بالا، برای هر دستگاه، 3 تا 5 صفحه اطلاعات میخوام، یهنی معرفی نامه
سلام لطفا اگه کسی درباره آمونیاک ، اوره ، کریستال ، ملامین مطلبی داره بزاره.
سوال : می خواهیم استن را از جریان هوا توسط آب جذب کنیم دما 25 درجه سانتی گراد و فشار atm1 غلظت استن در هوا y2 = 5% که می خواهیم % 90 آن را جذب کنیم Lopt = 1/5 Lmin اگر شدت هوای دارای استن2 m3/min باشد :
الف ) طراحی برج سینی دار ( sievetray ) به همرا محاسبات هیدرولیکی
ب ) طراحی برج پر شده( سرامیکی rasching )
ج ) غلظت آب خروجی را بدست آورید؟ X2 = ?
د ) اگر آب را بخواهیم از استن عاری کنیم به شرطی که 90 % استن آن خارج شود و GOPT = 1/5 Gminباشد مطلوب است طراحی برج سینی دار و پر شده ( با هوا )
با سلام
احتیاج فوری به روشهای اندازه گیری کمیتها در مهندسی شیمی دارم ممنون میشم اگر کمکم کنید
جزوه، PDF، فیلم، عکس و ...
برای ارائه در سمینار
سلام .من به پروژه ای برای درس طراحی فرایند نیاز دارم.خیلی ممنون میشم بهم کمک کنید.
سلام
ببخشید چند تا سوال داشتم می خواستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه:
1- در تولید 1 تن سودای سبک چقدر آمونیاک و چقدر نمک استفاده میشه؟
2- در تولید 1 تن آمونیاک چقدر آب استفاده میشه؟
پیشاپیش ممنون.
http://www.mirrorcreator.com/files/JMESO416/fulltext_2_0.pdf_linksسلام
نياز به مقاله پايين دارم ممنون ميشم.
Predicting the Viscosity of Natural Gas
JournalInternational Journal of ThermophysicsPublisherSpringer NetherlandsISSN0195-928X (Print) 1572-9567 (Online)IssueVolume 22, Number 2 / March, 2001DOI10.1023/A:1010718713774Pages415-426Subject CollectionPhysics and AstronomySpringerLink DateSunday, October 31, 2004
با تشکر
لطفا واسم حل مسائل کتاب کنترل فرایند (نیک آذر) رو بذارید
مرسی
کسی نیست اینا رو جواب بده؟
خیلی لازم دارم جوابشو
مهندس این که یک محاسبات ساده است با داشتن استوکیومتری و جرم ملکولی مواد شرکت کننده قابل محاسبه است استوکیومتری شو نداری؟
ضمنا forza italy
سلام
من گزارش کار کنترل فرایند قسمت (بررسی توسط کنترلرهای P & I & D) رو لازم دارم
ممنون میشم اگه کسی داره بهم بده
سلامسلام عزیز
استوکیومتریم کجا بود جیگر!!!
من دارم واسه پروژه پایانیم روی ترکیب بهینه تولید توی پتروشیمی شیراز کار می کنم و اصلا تو یه فضای دیگه هستم
خیلی عدد دقیق هم نمی خوام چون تاثیری توی کلیت ماجرا نداره
البته اگه استوکیومتری و فرمول رو داشته باشم میشینم حساب می کنم ولی حالا کو استو...
قبلا یه همچین سوالی پرسیدم یه کاربر به نام بحرینی جواب دادن ولی این دفعه از اوشون هم خبری نیست