یعنی Boiling-point elevation اگه صفر باشه پس ماده خالص بوده یا مخلوط اثر آنچنانی بر روی نقطه جوش نداشته ( کشش سطحیزیاد تغییر نکرده)پس اون بخار در نقطه ی جوش رو میشه با فرض تقریبی بخار اشباع گرفت( سوپرهیتی است که مجبورا بخار اشباع در نظر میگیریم = نزدیک ترین حالت ممکن)
حالا BPE اگه صفر نبود پس حتما خواص کولیگاتیو رخ داده و دمای نقطه ی جوش مخلوط نسبت به حالت خالص رفته بالا پس در نتیجه فشار بخار اتفاق افتاده هم بیشتر از فشار بخار حالت خالص است
پس بخار سوپر هیت هست
مثلا آب در 100 درجه اولین بخاری که میاد بالا ( مجبورا بخار اشباع فرض می کنیم)
حالا آب نمک داریم : آب در 110 درجه اولین بخار میاد بالا --- دیگه این بخار سوپر هیت هست چون حالت بخار اشباع آّب خالص در 100 درجه است
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دقیقا سوالم همین هست که آیا فقط یک ماده خالصه که تشکیل بخار اشباع میده؟ که وقتی هم که دارای ناخالصی هست بخار حاصله از محلول ناخالصش بخار سوپر هیت هست؟