سلام، دوستان کسی تا به حال با این اصطلاح برخورده!! اگر توضیحی یا تعریفی براش دارید بهم بدید ممنون میشم. بیشتر ر فرآیندهای گازی رخ میده
Pseudo retrograde
اگه توی بخار تولیدی بویلر آب یا مواد جامد باشه چه مشکلی پیش میاد؟
شاید درست توضیح ندادم....ببینید کارخونه چه اقدامی میتونی بکنه که این محصولش به لحاظ رنگ کیفیتش تغییر نکنه ومشتری پسندتر بشه؟
سلام دوستان
من یه سوال دارم میشه هرکس میتونه چه از طریق تجربه شخصی ،چه علمی، تحقیقاتی ، پروژه...به من کمک کنه؟
توی کارخونه تولید قارچ، قارچ رو خشک میکنن، وقتی قارچ خشک شده به مرحله پخت و استفاده در خوراک میرسه یه مقدار تغییر رنگ داره، طعمش نه ولی رنگش تغییر میکنه و این یکم نامطلوبه! چیکار کنیم که اون تغییر رنگه ایجاد نشه؟
مرسی
با سلام و احترام
این تغییر رنگ بخاطر اکسیداسیون هست باید عملیات خشک شدن تحت خلا یا در حضور نیروژن انجام شود
تو پست قبلی هم عرض کردم هرجا سرعت حرکت بخار کم بشه و یا ناگهانی جهتش حرکتش تغییر کنه اون جامدات رسوب میکنن و به مرور محل مناسبی ایجاد میکنن واسه خوردگی.ممنون a-rudi عزیز
حالا اگه توربین نداشته باشیم چی؟بازم مهمه که آب و یا مواد جامد توی بخار نباشه؟
سلامدوستان ممنون میشم راهنمایی کنین
این نرم افزار میم شیمیه؟ میشه توضیح بدین؟
آشنایی کامل به IOS و ۱۷۰۲۵
ممنون
تا اینجا هم که من میدونم تنفس قارچ باعث تغییر رنگ اون میشه .. که برای نگه داری بیشتر قارچ باید تنفس اون رو کاهش داد و در واقع تولید اتیلین رو به حداقل رسوند. که این کار رو هم با نگه داری قارچ در سرد خانه در دمای نزدیک صفر درجه سانتی گراد میکنن.میگن مثلا وقتی توی صنایع کنسروسازی استفاده میشه تغییر رنگ نامطلوبی داره! نمیدونم قبلشم چقد تغییر رنگ داشته ولی بیشتر تغییر رنگ توی کنسرو مشکله که از قبلش تیره تر شده!
سلام دوستان
من یه سوال دارم میشه هرکس میتونه چه از طریق تجربه شخصی ،چه علمی، تحقیقاتی ، پروژه...به من کمک کنه؟
توی کارخونه تولید قارچ، قارچ رو خشک میکنن، وقتی قارچ خشک شده به مرحله پخت و استفاده در خوراک میرسه یه مقدار تغییر رنگ داره، طعمش نه ولی رنگش تغییر میکنه و این یکم نامطلوبه! چیکار کنیم که اون تغییر رنگه ایجاد نشه؟
مرسی
ممنونسلام
IOS که سیستم عامله !!!
اگر در جایی این متن رو دید اشتباه نوشتن! منظورشون ISO بوده ... ISO 17025 : الزامات خاص برای کیفیت و احراز صلاحیت آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون
iso دیگه .. ایزو 17025.ممنون
خب بالاخره IOS یا منظورش همون ISO
کاش موضوع رو بسته تر میکردین یا خودتون سرچ میکردین مقاله مدنظر رو پیدا میکردیندوستان کسی نبود کمک کنه؟
برا همشون منابع کامل و بسیار زیادی هست و همشون زیاد کار شده پروؤه ها یه مقدار کامل تر از پروژه های کلاسی معمولی هست به نظرم اگه می خوای باقیات صالحات برا خودت داشته باشی و چیزیم یاد بگیری که برات بمونه موارد یک تا پنج رو انجام بدین که نه خیلی سختن ولی آموزندن و برنامه نویسی یاد می گیرید . زمان برا انجام پروژه کارشناسیم چون خیلی کمه اگه همین موارد برنامه نویسی رو انچام بدین کار خوبی میشهسلام
برای پروژه کارشناسی ، استادم این موضوعات رو به من معرفی کرده
به نظر شما کدوم موضوع بهتره و منابع کافی براش هست؟
1- تهیه نرم افزار جهت تعیین دمای نقاط مختلف جسم از روش اختلاف دمای عددی و گوس سایدل
2- تهیه نرم افزار جهت رسم مکان هندسی ریشه های تابع دلخواه
3- تهیه نرم افزار جهت رسم نمودار قطبی تابع دلخواه
4- تهیه نرم افزار جهت رسم نمودار بد تابع دلخواه
5- تهیه نرم افزار جهت تعیین داده های نمودار فشار- آنتالپی - دمای متان
6- بررسی کامل پدیده فشارزدائی درفرایند های گازو نحوه انجام محاسبات مربوطه
7- بررسی کامل فرایندزدایش گوگرد از گازهای همراه پالایشگاه و تعیین عوامل موثربر آن
8- بررسی کامل پدیده گرمایش خطوط و تجهیزات فرایندی برای اجتناب از یخ زدگی