با سلام به دوستان عزيز
من يك سري از پروژه هايي رو كه خودم تو MSP و Primavera كار كردم رو مي تونم در اختيار كسايي كه نياز دارن بذارم (البته نه همه شون رو).
اگه كسي لازم داشت با اين شماره تماس بگيره: 09134410169
با سلام
دوستان عزیز بنده دانشجوی سال آخر رشته مدیریت صنعتی می باشم و در حال حاضر نیاز شدیدی به پروژه درس مدیریت پروژه همراه با msp و متن پروژه می باشم.
اگر دوستی بتواند به بنده کمک کند از خجالت ایشان در خواهم آمد.
حداکثر تا 6/10/90 وقت دارم.
با تشکر
سلام بچه ها ما تو دانشکه مون از طریق انجمن یه گروه علمی در مورد کنترل پروژه تشکیل دادیم که هدفمون تخصص پیدا کردن تو این درسه. اما الان حدود یک ماهیه که این گروه تشکیل شده اما هنوز در این مورد که چه جوری کار کنیم و چی کار کنیم به توافق نرسیدیم. یه بارم قرار شد که هر کس یه فصل از یه کتاب انگلیسی رو ترجمه کنه که این کارو کردیم اما نتیجه خیلی جالبی نداشت و به نظر بعضی از بچه های گروه کار بیهوده ای بود. الان من از شما میخام که اگه نظری در این باره که چجوری میتونیم تو این در تخصص پیدا کنیم داشته باشین برام بذارین.با تشکر
سلام بچه ها ما تو دانشکه مون از طریق انجمن یه گروه علمی در مورد کنترل پروژه تشکیل دادیم که هدفمون تخصص پیدا کردن تو این درسه. اما الان حدود یک ماهیه که این گروه تشکیل شده اما هنوز در این مورد که چه جوری کار کنیم و چی کار کنیم به توافق نرسیدیم. یه بارم قرار شد که هر کس یه فصل از یه کتاب انگلیسی رو ترجمه کنه که این کارو کردیم اما نتیجه خیلی جالبی نداشت و به نظر بعضی از بچه های گروه کار بیهوده ای بود. الان من از شما میخام که اگه نظری در این باره که چجوری میتونیم تو این در تخصص پیدا کنیم داشته باشین برام بذارین.با تشکر
ترجمه کردن برای شما چه فایده ای داره ؟ باید نرم افزار یاد بگیرید . کارهای عملی رو نگاه کنید . منشور های پروژه بررسی کنید . قرار داد ها .... اینا بدردتون میخوره نه ترجمه کتاب که نه تنها چیزی بهتون اضافه نمیکنه بلکه حوصلتونم سر میبره و دلسرد میشید .