با سلام
برای آشنایی با ایزو باید چیکار کنم؟ اگه تونستید بهم کمک کنید ممنون میشم![]()
سلام
1. ده ها کتاب در اين باره به زبان فارسی وجود داره
2. به سايت http://www.rwtuviran.com مراجعه کنين.
موفق باشين
با سلام
برای آشنایی با ایزو باید چیکار کنم؟ اگه تونستید بهم کمک کنید ممنون میشم![]()
لطفا هرگونه درخواست در رابطه با مباحث مهندسی صنایع (از قبیل جزوه / مقاله / فایل / برنامه و ...) را در این تاپیک مطرح کنید . در خصوص سئوالهای مربوط به مباحث مهندسی صنایع تاپیکی در تالار اصلی صنایع ایجاد شده است . پستهای اشتباهی در این خصوص از این تاپیک حذف خواهد شد .
پ.ن 1 : هرگونه هماهنگی در خصوص نحوهء تحویل و یا دریافت را بصورت خصوصی انجام دهید . در غیر اینصورت مطلب ارسالی حذف خواهد شد .
پ.ن 2 : درصورتی که پاسخ شما به درخواست دوستان بصورت فایل و رایگان هست ، ترجیحا بصورت یه تاپیک مجزا اون رو ارسال کنین تا برای همه قابل جستجو و استفاده باشه .
سلام
من دانشجوی ترم آخر صنایع هستم اگر مقاله یا مطلبی در رابطه با FMEA دارید ممنون می شوم در اختیارم بگذارید
باتشکر
من جزوه ی استاتیک نیاز دارم میشه راهنمایم کنید؟لطفا هرگونه درخواست در رابطه با مباحث مهندسی صنایع (از قبیل جزوه / مقاله / فایل / برنامه و ...) را در این تاپیک مطرح کنید . در خصوص سئوالهای مربوط به مباحث مهندسی صنایع تاپیکی در تالار اصلی صنایع ایجاد شده است . پستهای اشتباهی در این خصوص از این تاپیک حذف خواهد شد .
پ.ن 1 : هرگونه هماهنگی در خصوص نحوهء تحویل و یا دریافت را بصورت خصوصی انجام دهید . در غیر اینصورت مطلب ارسالی حذف خواهد شد .
پ.ن 2 : درصورتی که پاسخ شما به درخواست دوستان بصورت فایل و رایگان هست ، ترجیحا بصورت یه تاپیک مجزا اون رو ارسال کنین تا برای همه قابل جستجو و استفاده باشه .
یک سری به تالار عمران و مکانیک بزنید.من جزوه ی استاتیک نیاز دارم میشه راهنمایم کنید؟
امیر آقا این اطلاع ثانوی یعنی تا کی؟ خب منم زمانم محدوده.اگه می شه این دفعه رو یه کمکی کنین ..جای دوری نمیره.سلام
من دانشجوی ترم آخر صنایع هستم اگر مقاله یا مطلبی در رابطه با FMEA دارید ممنون می شوم در اختیارم بگذارید
باتشکر
امیر آقا این اطلاع ثانوی یعنی تا کی؟ خب منم زمانم محدوده.اگه می شه این دفعه رو یه کمکی کنین ..جای دوری نمیره.
با سلامسلام eve
من در مورد سیستم های فازی زیاد مقاله دارم . اگه می خوای یه میل بزن .
سلام من می خواستم ازتون راهنمایی بگیرم من ترم 3 صنایع ام می خوام این درسا رو بردارم به نظرتون خوبه؟استاتیک-معادلات-احتمال-کارگاه و روش تولید-اقتصاد عمومی-ورزش-از فیزیک2-اندیشه2-اخلاق1م/من ترم 2 نقشه1 رو حذف کردم و ترم4 میگیرمش به نظرتون درسته؟لطفا هرگونه درخواست در رابطه با مباحث مهندسی صنایع (از قبیل جزوه / مقاله / فایل / برنامه و ...) را در این تاپیک مطرح کنید . در خصوص سئوالهای مربوط به مباحث مهندسی صنایع تاپیکی در تالار اصلی صنایع ایجاد شده است . پستهای اشتباهی در این خصوص از این تاپیک حذف خواهد شد .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معرفی کتاب و مقاله | بایگانی تالار صنایع | 0 | |
M | کتاب راه تویوتا | بایگانی تالار صنایع | 0 | |
م | کتاب حل امساعل جورج توماس جلد2 | بایگانی تالار صنایع | 1 | |
![]() |
کتاب خواندن یا گوش دادن به کتاب | بایگانی تالار صنایع | 2 | |
N | دانلود کتاب | بایگانی تالار صنایع | 0 |