سلام
کسی کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال جورج توماس ترجمه و نوشته ی علی اکبر جعفریان رو داره؟ دو جلدی هست. خواهش میکنم هر کی نشونه ای از این کتاب داره چه تک جلدی و چه دوجلدی، اینجا بذاره.
ممنون
دوست عزیز، کتابهای فارسی کپی رایت دارند و اینجا نمیشه گذاشت..اگه به زبان اصلی میخوایین پیدا کنم؟
به خاطر قانون کپی رایت امکان گذاشتن کتاب فارسی نیستدوستان همه کتاباتون واسه ترم های بالاس! پس ما ترم پایینی ها چی؟ مثلا مدار1 نمی ذارین! ؟در ضمن این کتابا که زبان اصلین یعنی دانلود می کنین و زبان اصلیش و می خونید . زبانم بد نیس ولی نمی دونم جدا باید انقد قوی باشیم که کتابای زبان اصلی رو بخونیم؟ لازمه؟ واسه کار یا ادامه تحصیل؟ بچه های شریف زبان اصلی می خونن؟
سلام
کتاب حل المسایل ریاضی مهندسی اروین کرویت سیگ رو می خوام اگه پیدا کردین بی زحمت یه پیام بدین
سلام
کتاب حل المسایل ریاضی مهندسی اروین کرویت سیگ رو می خوام اگه پیدا کردین بی زحمت یه پیام بدین
سلامسلام.درخواست کتاب: electric machines - bimbahara
یکی کتاب ترمو رو برام بفرسته خیلی لازم دارم
باسلا موخسته نباشید لطفا حل کتاب طراحی مدارات مجتمع خطی نوشته بهزاد رضوی رو بزارید خیلی خیلی لازم دارم مرسی
با سلام خدمت شما دوست عزیز.سلام
لطفا کتابی درباره تئوری تکنولوژی ادوات نیمه هادی معرفی کنید
سلام بچه ها من نياز بسيار فوري به كتاب مخابرات ديجيتال شانموگام دارم البته فارسيش
هم اكنون نيازمنده ياريتان هستيم...
متاسفانه چیزی چیدا نشدCircuit Theory: Dorf R C, Svoboda J A Introduction to Electric Circuits, 7th ed., John Wiley & Sons ,2006
Electromagnetics: Hammond P and Sykulski J K, Engineering Electromagnetism, Oxford University Press 1994
من احتیاج به این دو کتاب دارم لطفا راهنمایی کنید
سلام متاسفانه چیزی چیدا نشدسلام به همه عزیزان لینک دانلود این کتاب رو محبت کنید بذارید:\
Science and technology of chemiresistor gas sensors
By Dinesh K. Aswal, Shiv K. Gupta
http://www.amazon.com/gp/search?inde...rds=1600215149
سلام
از دوستان کسی این کتاب را دارد؟