دوستان ممنون از پاسخهاتون
چند تا نکته رو بگم، اول اینکه متاسفانه سیستم درس خوندن من شب امتحانیه واسه همین هر کاری کنم نمیتونم از الان برای یک سال و هفت ماه دیگه درس بخونم
البته تواناییش رو دارم که از همون تابستون سال بعد شروع کنم و نتیجه بگیرم البته ان شاء الله، چون با این روش اغلب توی دوران تحصیلم نتیجه گرفتم.
نکته بعدی اینکه واقعا دوست دارم وقت بذارم برای کارآموزی و یه چیزی یاد بگیرم نگرانیم اینه که درسهایی که پاس کردم کافی نباشه و برم اونجا چیزی عایدم نشه.
1-اصلا توی کارآموزی چی کار باید بکنم؟ باید همش نگاه کنم و یاد بگیرم یا ازم کاری هم میخوان؟
2-با توجه به اینکه من خودم بیشتر علاقه مند به فیلدهای کنترل پروژه و کیفیت( با این که هنوز درسهای مربوط بهش رو نخوندم) هستم به نظرتون برای موفقیت توی شغل آینده ام که توی یکی از این فیلدها خواهد بود کارآموزی توی برنامه ریزی تولید و ... میتونه مفید باشه؟
3-مثلا میتونم با این که چیزی در مورد کیفیت نمیدونم برم توی بخش کیفیت کارخونه کار آموزی کنم یا اینکه اینجوری فایده ای برام نداره؟
4-یه چیز دیگه اینکه برای برنامه ریزی تولید فکر کنم فقط یه درس موجودی 1 رو پاس کردم به نظرتون کافیه؟ تحقیق در عملیات هم میتونه توی برنامه ریزی تولید کاربرد داشته باشه؟ خودم فکر میکنم میتونه
5- به نظر شما میتونم جایی رو پیدا کنم که توی مباحث کنترل پروژه کارآموزی کنم؟ چه جور جایی باید برم؟ شرکت ساختمان سازی؟ اسم خاصی دارن؟
از پاسخگوییتون پیشاپیش سپاسگزارم
1-اول از همه این که بستگی به اون محیط کاری داره که ازت کار بخوان یا نه ، من با 2 دوتا از دوستام برای کار اموزی داریم میریم و من با یکیشون تو قسمت کنترل موجودی کار میکنیم و سرپرست کار اموزیمون خودش برای هر روز ما یه برنامه داره ولی اون دوستم تو قسمت کیفیت هستش و سرپرستش هیچ وقت ازش کار نمیخواد ولی خودش داره برای خودش برنامه درست میکنه ، منظورم اینه که اگر ازتون کار خواستن که چه بهتر ولی اگر هم نخواستن شما خودتون از خودتون کار بکشید ولی مراقب باشید چون در بعضی شرکت ها کارهای بیخود را به کار آموزان میسپارند برای همین تو انتخاب شرکت حساس باشید .
2- منظورتون را از سوال دوم درست نفهمیدم
3-اگر این درسو پاس نکردید بهتره که حداقل یه مطالعه جزئی داشته باشین تا بیشتر از کارتون لذت ببریند
4- برای برنامه تولید تحقیق در عملیات و مدل نویسی یکی از بیس های اصلی هستش