hesam72
عضو جدید
من احتیاجی به احترام کسی که حالت تهوع داره ندارم ...
فرار از چی ؟ آره از دروغ و فریبی که در آستین ردایشان پنهان می کنند فراریم ...
قبلا" چی بودیم یادت نیس ؟ این روزا همه کارشون از آل زایمر به سوپر زایمر کشانده شده ...من فرهنگ هزاران ساله ی خودمو میخوام نه این ظاهر ساز های خود فریب رو !! شما خودت چی میطلبی ؟؟
ارزش انسان رو انسان باید بفهمه ... من آدمیتی را در وجود شخصی که با زور باتوم و فحش به دیگران حمله ور میشه نمیبینم این خوی حیوانی است !
در مورد تهوع ک هیچی نگم بهتره..!چون تو جواب احترام رو متوجه نمیشی...
مشکل از تربیته ک وظیفه من نیس...(فقط ی بحث ساده در مورد اعتقاد من و شما نسبت ب حجابه...لزومی ب این همه پرخاش نیس...)
احتمالا تو ضربه خورده ازین گروه افراطی هسی ک ب زور باتوم و بنام دین میخوان ب منافع خودشون برسن و عقده هاشون رو خالی کنن...کیه ک با اینا مخالف نباشه؟!حتی این حرکاتو دولتیا هم نمپسندن اما دستور از جایی دیگست....شاید چاره ای جز این براشون باقی نمونده....!
تو یادته ک ما یادگار فرهنگ 1000 ساله هستیم و باز فرهنگ نو ظهور غرب رو ب اون ترجیح میدی ...یعنی فرهنگ همراه با ازادیهای بی بندوبار غرب برابری داره با فرهنگ غنی ایرانی....یعنی فقط اسلام باعث نابودی این فرهنگ شده یا ن این ما بودیم ک با کم کاریها و اشتباهاتمون باعث شدیم این فرهنگ غرب جانشین اون بشه و حالا کور کورانه بدون اینکه از تاریخ و اهدافش اگاه باشیم از اون دفاع میکنیم!؟..