من اصلا انتظار ندارم نه شما و نه هیچ محقق دیگه ای حاصل تحقیقات تجربی خودتون رو منتشر کنین
و اگرم این کار رو کردید سخت اشتباه کردین چون در سایتها و مجلات معتبر داخل به دلیل نبود قوانین و مقررات مدون و عدم امکان پیگیری حق کپی رایت جود نداره
پس این کار نه علمی هست و نه اصولی و نه عقلانی.در ضمن این سایت مکان مناسبی برای انتشار چنین دستاوردهایی نیست
منظور من مطالب کلیشه ای سایت هست و اینکه هر کس هر مطلبی رو که پیدا میکنه copy-pastمیکنه
جنای فیتو
این برای من واقعا ناراحت کننده س وقتی هربار به تالار سرمیزنم هیچ چیز جدیدی دستم نمیاد
و ناراحت کننده تر اینه که شماها به عنوان مدیران هیچ اقدامی حتی در حد یک یادآوری مبنی بر رعایت سطح علمی و کلاس تالار انجام نمیدین.
شما اولین ایده و مطلب جدید رو برامون بزارید.. تا من و همه دوستان تالار کشاورزی از مطالبتون استفاده کنیم..
این قسمت رو هم بیشتر توضیح بدید...ممنونم.
دوست عزیز...
شما عنوان رشتتون چیه؟
بیاید در همون قسمتی که به رشتتون ربط داره فعالیت کنید..
من خودم همیشه.. هر ماه سه یا 4تا مطلبمو که تحقیق کردم.. در وبلاگم هست رو به عنوان هدیه اینجا قرارمیدم..
خوب هرکسی میتونه اینکار رو انجام بده تا سطح علمی تالار بالابره.. که خداروشکر قسمت گیاهان داروییمون کامل شده.. به مرور زمان قصد داریم.. تالارهای دیگه رو هم به روز کنیم...
پس شما که با انرزی اومدید و نظر میزارید و انتقاد و پیشنهاد میدید.. چرا که نه.. استارت ..فعالیت به روز رو شما بزنید....
و ما رو هم همراهی کنید...
ما هم اکنون نیازمند.. دستان پر مهر مغزهای متفکر هستیم..
پس به ما بپیوندید.