دفتر مدیریت تالار مهندسی کشاورزی (پیشنهادها و انتقادات)

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
دانلو رایگان مطالب بروز رشته های مهندسی
حذف شود

کمک و همکاری
درخواست و سوالهای مرتبط با کشاورزی

انجام شد

آخرین ویرایش:

Phyto

مدیر تالار

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سپاس

یک پیشنهاد تو تالار خودمون یه مشاعره با لغات و تخصصی و غیر تخصصی زبان داشته باشیم!

آخرین ویرایش:

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه سوال دارم.. این تاپیک سوال: کشت بافت گیاهی از همون اول باید انتقال پیدا میکرد به پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی
منتهی با گذشت زمان.. انقدر سوالات زیاد شده.. که من نمیدونم.. باید به بخش باغبانی بره.. یا بره به بخش... پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی
من میگم.. به قسمت پرسش و پاسخ انتقال پیدا کنه.

Phyto

مدیر تالار
من یه سوال دارم.. این تاپیک سوال: کشت بافت گیاهی از همون اول باید انتقال پیدا میکرد به پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی
منتهی با گذشت زمان.. انقدر سوالات زیاد شده.. که من نمیدونم.. باید به بخش باغبانی بره.. یا بره به بخش... پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی
من میگم.. به قسمت پرسش و پاسخ انتقال پیدا کنه.

چون به صورت یه تاپیک مجزا با مطالب تخصصی در اومده میتونه به عنوان یه تاپیک مستقل بمونه

Phyto

مدیر تالار
یعنی الان تاپبک زده بشه ؟ کدوم قسمت تالار؟

چون این تاپیک بیشتر جنبه ی سرگرمی و کمی هم افزایش بار علمی داره و مثه تاپیک های تالار کشاورزی بار علمی بالایی نداره!:D

حالا فعلا همینجوری بندازش وسط تالار ببینیم چی میشه...!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا یه تاپیک بزنید به نام روش آزمایش سموم کشاورزی
و بعد این سه تاپیک رو درون این تاپیک قرار دهید.تا یه ارشیو کلی بشه.
روش آزمایش سموم کشاورزی -بخش اول
روش آزمایش سموم کشاورزی -بخش دوم
روش آزمایش سموم کشاورزی -بخش سوم

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مکانیک یا مکانیک کشاورزی؟؟؟ لطفا کمک کنید
یک سوال فوری
انتقال داده شود
به
مشاوره، سوال و درخواست مطالب مکانیک ماشین های کشاورزی

Phyto

مدیر تالار
مکانیک یا مکانیک کشاورزی؟؟؟ لطفا کمک کنید
یک سوال فوری
انتقال داده شود
به
مشاوره، سوال و درخواست مطالب مکانیک ماشین های کشاورزی
زیرتالارها رسیدگی کامل میخواد، باشه سر فرصت

پیداش کردی؟ آفرین!

sey

عضو جدید
خانم دیوانعلی عزیز
لطفا در مورد سطح علمی منصف تر باشین
سطح علمی مطالب گروه کشاورزی اصلا در حدی که شما می گین نیست
و این رو از روی تاپیک ها می تونین کاملا بفهمین
مطالب کاملا عمومی و در اطلاعات عمومی کشاورزی هست.
بهتره در مورد سطح علمی با اطلاعات بیشتری صحبت کنین.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم دیوانعلی عزیز
لطفا در مورد سطح علمی منصف تر باشین
سطح علمی مطالب گروه کشاورزی اصلا در حدی که شما می گین نیست
و این رو از روی تاپیک ها می تونین کاملا بفهمین
مطالب کاملا عمومی و در اطلاعات عمومی کشاورزی هست.
بهتره در مورد سطح علمی با اطلاعات بیشتری صحبت کنین.
مهندس عزیز..
اینجا.. فقط به سوالات و درخواست های مطالب کشاورزی جواب داده میشه..
منتهی من برام سواله ...سطح علمی؟متوجه منظورتون نشدم..

sey

عضو جدید
منظور من جمله "ما دیر شاید جواب بدیم.. ولی قدرت علممون مخصوصا در رشته کشاورزی بالاست" شما بود

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور من جمله "ما دیر شاید جواب بدیم.. ولی قدرت علممون مخصوصا در رشته کشاورزی بالاست" شما بود
مگه شما شکی داری دوست عزیز.....
اینجا من به عینه دیدم..
نمیگم..همه ولی سطح علمی بالایی دارن..
اگر شما انتقادی دارید لطفا در دفتر مدیریت مطرح کنید..
تالان.. دوستانی که سوال کردن.. بی جواب نموندن.. به جز چندنفری که سوالشونو درست نپرسیدن.. وگرنه سطح علمی بالایی نسبت به سایت های دیگه داریم...
و من اینجا این بحث رو تموم میکنم..
اگه شما هم پیشنهادی.. انتقادی از این بخش کشاورزی دارید لطفا در این لینک بپرسید رسیدگی میشه.
دفتر مدیریت تالار مهندسی کشاورزی (پیشنهادها و انتقادات)

sey

عضو جدید
سلام جناب مدیر
حضور من تاثیری بر سطح علمی این تالار نداره چون داعیه بالابودن سطح علمی رو ندارم
بخش عمده این انتقاد به شما مدیران برمیگرده که از کنار مطالب ساده و کلیشه ای راحت می گذرین
تا وقتی که معیار برای ارتقاء رتبه اعضاء، فقط کمیت مطالب هست
و تا وقتی که از یادآوری به متخصصین و فارغ التحصیلان این تالار مبنی بر ارسال مطالب تخصصی و آکادمیک،
خودداری میکنین، وضعیت مطالب و نوشته ها به همین منوال خواهد بود.
قبول کنین جناب فیتو عزیز خیلی از دوستانی که از لحاظ علمی در سطح قابل قبولی هستند تمایل چندانی به ارسال مطالبشون نیستند.
به هر حال شک نکنین آرزوی من ارتقاء و تعالی این تالار هست.
در پناه یزدان

Phyto

مدیر تالار
سلام جناب مدیر
حضور من تاثیری بر سطح علمی این تالار نداره چون داعیه بالابودن سطح علمی رو ندارم
بخش عمده این انتقاد به شما مدیران برمیگرده که از کنار مطالب ساده و کلیشه ای راحت می گذرین
تا وقتی که معیار برای ارتقاء رتبه اعضاء، فقط کمیت مطالب هست
و تا وقتی که از یادآوری به متخصصین و فارغ التحصیلان این تالار مبنی بر ارسال مطالب تخصصی و آکادمیک،
خودداری میکنین، وضعیت مطالب و نوشته ها به همین منوال خواهد بود.
قبول کنین جناب فیتو عزیز خیلی از دوستانی که از لحاظ علمی در سطح قابل قبولی هستند تمایل چندانی به ارسال مطالبشون نیستند.
به هر حال شک نکنین آرزوی من ارتقاء و تعالی این تالار هست.
در پناه یزدان
علیکم السلام و رحمت الله
ربطی به داعیه نداره دلبندم، حضور و فعالیت مهمه، هرکس در حد اطلاعات و توان خودش
اتفاقا رتبه و عنوان اعضا تا یه حدی به فعالیت کمی بستگی داره و بعد از اون کیفیت فعالیت اهمیت پیدا میکنه
اغلب کاربران ممتاز و کسانی که عنوان متخصص دارن اشخاصی هستن که از نظر بار علمی در حیطه گرایش خودشون به نسبت اطلاعات قابل قبولی دارن
البته باید قبول کرد که بیشتر کاربران سایت دانشجوهای لیسانس و کارشناسی ارشد هستن و نمیشه انتظار قدرت بالایی از نظر علمی در این قبیل فرومها رو داشت
این که افراد باسوادتر و باتجربه تر تمایل کمتری به انتشار اطلاعاتشون دارند دلایل زیادی داره که میشه به عدم رعایت به اصطلاح کپی رایت اشاره کرد... من وقتی میام و حاصل سالها تلاش خودم رو اینجا میذارم بعد میبینم که سایر سایتها و وبلاگها بدون ذکر کوچکترین اسم و منبعی مطالب منو به اسم خودشون دارن انتشار میدن دیگه رغبتی برای ادامه این شیوه فعالیت ندارم!

sey

عضو جدید
من اصلا انتظار ندارم نه شما و نه هیچ محقق دیگه ای حاصل تحقیقات تجربی خودتون رو منتشر کنین
و اگرم این کار رو کردید سخت اشتباه کردین چون در سایتها و مجلات معتبر داخل به دلیل نبود قوانین و مقررات مدون و عدم امکان پیگیری حق کپی رایت جود نداره
پس این کار نه علمی هست و نه اصولی و نه عقلانی.در ضمن این سایت مکان مناسبی برای انتشار چنین دستاوردهایی نیست
منظور من مطالب کلیشه ای سایت هست و اینکه هر کس هر مطلبی رو که پیدا میکنه copy-pastمیکنه
جنای فیتو
این برای من واقعا ناراحت کننده س وقتی هربار به تالار سرمیزنم هیچ چیز جدیدی دستم نمیاد
و ناراحت کننده تر اینه که شماها به عنوان مدیران هیچ اقدامی حتی در حد یک یادآوری مبنی بر رعایت سطح علمی و کلاس تالار انجام نمیدین.

Phyto

مدیر تالار
من اصلا انتظار ندارم نه شما و نه هیچ محقق دیگه ای حاصل تحقیقات تجربی خودتون رو منتشر کنین
و اگرم این کار رو کردید سخت اشتباه کردین چون در سایتها و مجلات معتبر داخل به دلیل نبود قوانین و مقررات مدون و عدم امکان پیگیری حق کپی رایت جود نداره
پس این کار نه علمی هست و نه اصولی و نه عقلانی.در ضمن این سایت مکان مناسبی برای انتشار چنین دستاوردهایی نیست
منظور من مطالب کلیشه ای سایت هست و اینکه هر کس هر مطلبی رو که پیدا میکنه copy-pastمیکنه
جنای فیتو
این برای من واقعا ناراحت کننده س وقتی هربار به تالار سرمیزنم هیچ چیز جدیدی دستم نمیاد
و ناراحت کننده تر اینه که شماها به عنوان مدیران هیچ اقدامی حتی در حد یک یادآوری مبنی بر رعایت سطح علمی و کلاس تالار انجام نمیدین.

با قسمت بالا موافقم، و به کرّات هم تذکر دادم ولی افاقه نمیکنه. اما با قسمت دوم موافق نیستم!
البته مدتی میشه که متاسفانه تعدادی از کاربران تاپ این تالار رو از دست دادیم
امیدوارم شما هم به عنوان یکی از اعضاء این تالار به پیشرفت سطح علمی و بالا بردن کلاس تالار کمک کنید و منتظر دیدن فعالیت دیگران نباشید

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
جنای فیتو
شما اولین ایده و مطلب جدید رو برامون بزارید.. تا من و همه دوستان تالار کشاورزی از مطالبتون استفاده کنیم..
این قسمت رو هم بیشتر توضیح بدید...ممنونم.
دوست عزیز...
شما عنوان رشتتون چیه؟
بیاید در همون قسمتی که به رشتتون ربط داره فعالیت کنید..
من خودم همیشه.. هر ماه سه یا 4تا مطلبمو که تحقیق کردم.. در وبلاگم هست رو به عنوان هدیه اینجا قرارمیدم..
خوب هرکسی میتونه اینکار رو انجام بده تا سطح علمی تالار بالابره.. که خداروشکر قسمت گیاهان داروییمون کامل شده.. به مرور زمان قصد داریم.. تالارهای دیگه رو هم به روز کنیم...
پس شما که با انرزی اومدید و نظر میزارید و انتقاد و پیشنهاد میدید.. چرا که نه.. استارت ..فعالیت به روز رو شما بزنید....
و ما رو هم همراهی کنید...
ما هم اکنون نیازمند.. دستان پر مهر مغزهای متفکر هستیم..
پس به ما بپیوندید.:)