چرا اسم آیورودا و آگاهدخت نیست؟؟
منظورتون چیه؟ میشه دقیق توضیح بدید؟!
بعد از کجا متوجه میشید کی متخصصه
چرا تاپیک امورات مدیریتی باز نمی شود :
تاپیک مورد نظر معتبر نیست. براي اطلاعات بيشتر با مديريت سايت تماس بگيريد.
داشتم لیست رو اصلاح میکردم که شام قفل کردید ممنون اما کسی میشه لیست رو برام اصلاح کنید
در تاپیکی که تازه ایجاد کردید این پست را زدم آقای بی آزار هم پست دادن ولی متاسفانه پست های ما بدون هیچ دلیلی حذف گردید
یعنی پست من و آقای بی آزار رو یه مدیر دیگه حذف کردن؟؟
اینجا زیاد چرت و پرت نگید که میام نصفتون میکنما!!
هرکی هر سوال یا انتقادی داره تو یه پست شسته رُفته تر و تمیز مطرح کنه تا چن دقیقه دیگه میام توضیح میدم ...
بعد از کجا متوجه میشید کی متخصصه
در تاپیکی که تازه ایجاد کردید این پست را زدم آقای بی آزار هم پست دادن ولی متاسفانه پست های ما بدون هیچ دلیلی حذف گردید
داشتم لیست رو اصلاح میکردم که شام قفل کردید ممنون اما کسی میشه لیست رو برام اصلاح کنیدلیست متخصصین:http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...=1#post7377106
آیورودا عنوان ندارن ؟؟/
پس این معنیش چیه؟؟
مثلا" چند دقیقه؟؟
چند دقیقه میشه از یه دقیقه تا هزار دقیقه !!!!!
بمونیم جواب بگیریم
یا بریم تا فردا ؟؟
چرا تاپیک فعالان هی باز و بسته میشه؟؟
شسته رفته تر از این باید باشه یا همین خوبه؟؟
سلام
یه پیشنهاد دارم بع دلیل زیاد بودن مطالب در زمینه گلخانه یه بخش ایجاد کنید به نام گلخانه تا تمام مطالب گلخانه ای از ساخت و کشت و برداشت و سوالات در اون قسمت قرار بگیره تا درهمه بخشهای کشاورزی
متشکرم.
سلام ممنون از پیشنهاد خوبت
در کنار این پیشنهاد اگه بشه در تالار باغبانی یک زیر تالار هم به معرفی ادوات باغبانی اختصاص بدیم خوبه!
سلام
سلام
متاسفانه اینجا خیلی سخت زیرتالار میدن! و بازم متاسفانه فعلا در این دو زمینه که گفتین مطالب در حد یه زیرتالار جدا نیست.
می تونیم تو دو سه تا تاپیک جمع و جورش کنیم (بر اساس ارتباط مطالب)؟
سلامسلام
مطالب سایت خوب وجالبه اما خیلی پست اسپم دارید لطفا این پستارو حذف کنید
برای پیدا کردن موضوع باید تمام این پستارو یکی یکی بخونیم اون آخر اونچیزی که میخواییم نیست
با سلام خدمت مدیران محترم
پیشنهادات در خصوص تالار صنایع غذایی:
1- حذف تاپیک های نامربوط در کل تالار
2- حذف تاپیک های قدیمی و ناکارآمد
3- انتقال هر تاپیک به بخش مربوط به خودش
سلام
در خصوص این سه مورد چون مباحث تخصصی هست و ممکنه من به عنوان کسی که حتی یک واحد از دروس صنایع غذایی رو پاس نکرده نتونم اون طور که باید و شاید تصمیم بگیرم، از خود شما خواهش می کنم لیست تاپیکهایی که باید حذف بشه یا انتقال داده بشه یا هر تغییر دیگه، در همین تاپیک اعلام کنید (با ذکر دلیل) تا رسیدگی بشه.
پیشاپیش بخاطر زحمتی که متقبّل میشید سپاسگزارم
پیشنهادات در خصوص تالار صنایع غذایی:
...
4- اضافه کردن بخش جدیدی به نام " تغذیه و سلامت " و انتقال تاپیک های مربوطه به این بخش
5- در صورت امکان اضافه کردن بخشی به نام " تحصیلات تکمیلی " و منتقل کردن تاپیک های مربوط به کنکور و کارشناسی ارشد و همینطور پایان نامه به این بخش
6- به نظرم بخش "تکنولوژی صنایع غذایی" خیلی کلی هستش ، اگر به بخش های جزئی تر تقسیم شود و یا حداقل زیر بخش هایی داشته باشد بسیار مفید تر است...
زیر بخش هایی با عناوین : " صنایع شیر و فراورده های لبنی " ، " تکنولوژی فراورده های غلات " ، " تکنولوژی قند " ، " صنایع روغن " ، " صنایع فراورده های گوشتی " ، " صنایع تخمیری " ، " فرایند حرارتی " ، " صنایع محصولات غذایی سنتی " ، " صنایع بسته بندی " ، " اصول و روش های نگهداری مواد غذایی " و انتقال تاپیک های مربوطه به این بخش ها
7- به نظرم بخش "تجزیه و شیمی مواد غذایی" بخش جالبی نیست... یعنی عنوانش به تاپیک هایی که در خود جای داده نمیخوره و البته با اضافه کردن بخش هایی که در مورد قبل گفتم تمامی تاپیک های آن به این بخش ها منتقل میشوند... اگر به جای این بخش، بخشی به نام " آزمایشگاه " اضافه شود که در خصوص آزمایشات متعدد صنایع غذایی اطلاعاتی در اختیار خواننده بگذارد مفید تر است.
البته سر فصل ها زیادند اما آن ها را میتوان در قالب یک تاپیک در بخش عمومی تالار مطرح کرد.
ممنونم بخاطر زحمتی که می کشیدسلام
بنده پیشنهاداتم رو فعلا در خصوص فقط صفحه اول تالار صنایع غذایی در قالب یک فایل pdf آماده کردم...
البته این نظر شخص منه که خب به هر حال هنوز دانشجوام و شاید خیلی رو موضوعات مسلط نباشم و قطعا شما بهتر راجع به این موارد تصمیم گیری میکنید... حالا اگر مایل بودید من صفحات بعدی تالار رو هم به همین شکل بررسی میکنم
ممنون از توجهتون
http://uploadkon.ir/fl/d/MjQ0MjA=
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مدیریت بقایای گیاهی | مهندسی کشاورزی | 1 | ||
مدیریت ریسک در مزارع کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 0 | ||
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | ||
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | ||
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 |