خب حالا که میگید پیشنهادات اینجا مطرح بشه و وقتی نشه در قالب طنز توی گفتگوی آزاد از نحوه مدیریت و بی توجهی به نظر کاربران (همینطور که در جواب بهزاد گفتید)انتقاد کرد پیشنهاد میکنم اسم تالار گفتگوی آزاد رو بذارید گفتگوی تحت الحفظ
امکان پذیر نیست.
من که نه قصد کودتا داشتم ..نه چیز دیگری .... نه قصد اینکه بخوام روند سایت رو عوض کنم.... ولی من که تا موقعی اونجا بودم ..چند نفری پست دادن که از هیچکدام از مدیران رضاین ندارند ..به نظر شما این یه توهین به مدیران است؟؟؟؟؟؟
در جواب اینکه شما گفتید اگر بمانید یا بروید به حال کسی فرقی ندارد ...من جواب دادم که کسی منو اینجا دعوت نکرده ....این جواب من به دلیل ابن بود که شما گفتید از اینجا بروید ....حالا من اجازه دارم یه نطر سنجی بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در رابطه با رضایت از مدیران ..همانطور که گفتم هیپگونه قصدی ندارم
منم نگفتم شما قصد کودتا دارید، گفتم باید مراقب تاپیکی که ایجاد می کنید باشید، شاید یک مدیر دوست نداشته باشه اسمش توی اون تاپیک برده بشه، شما از کدوم مدیر اجازه گرفتید برای ایجاد اون تاپیک؟ بقیه تاپیک ها اجازه نیم خواد اما تاپیکی که در رابطه با نام کاربری افراد باشه حتما نیازمند اجازه از آن هاست اگر شکایتی بشود کاربر ایجاد کننده تاپیک مرتکب تخلف شده است، این نمونه رو خیلی در باشگاه داریم که یک کاربر بدون کسب اجازه از کاربر دیگر به صورت طنز تاپیکی ایجاد می کنه و کاربر شاکی می شود.
سلام
چرا من نمیتونم هیچ کدوم از تاپیکا رو باز کنم؟ حتی صفحه پروفایلم هم فی***** شده!
مشکل از باشگاه نیست از شرکت خدمات isp شما هستش، که این مشکل هم به خاطر نصب یک سیستم جدید روی شرکت مخابرات ایجاد شده است و برطرف می شود.
خوبه حداقل اینجا باز شد
چه خبره آقای پیرجو که همه پستا ف ی ل ت ر شدن؟
مشکل از باشگاه نیست از شرکت خدمات isp شما هستش، که این مشکل هم به خاطر نصب یک سیستم جدید روی شرکت مخابرات ایجاد شده است و برطرف می شود.
سلام
اگه بخوام عکسی را که دوستان برام تو صفحه مشخصاتم گذاشتن حذف کنم چیکار باید بکنم
منتظر جوابتون هستم
ممنون
سلام، اگر دسترسی داشته باشید اون پیام رو ویرایش کنید اگر ندارید از همکار مدیر تالار برق تقاظا کنید تا براتون رسیدگی کنند. یا کافیه اون پست رو گزارش کنید خود مدیر مربوطه درخواست شما رو میبید.
با سلام
این قضیه زیر زمین توی تاپیک مهندسی شیمی چه ؟؟؟ چه کسانی رمز عبور دارن ؟؟؟ مدیریت لطفا جواب بدید .ممنونم
سلام، فعلا رمز رو فقط مدیران تالار دارند و کاربران فعال که فقط در تالار مهندسی شیمی فعال بودن اجازه دسترسی دارند.
سلام جناب پیرجو
بازم خسته نباشید.
ممنونم از راهنمائیتون. اون پیام شخصی عنوان داره ؛ اما عنوانش لینک نداره . عنوانش ashane هست ، ولی هیچ لینکی نداره که منو وارد اون پیام شخصی کنه !
در واقع عنوانش قابل کلیک نیست . مثل یه نوشته معمولیه !
اگه لازمه پسوردم رو بفرستم براتون ، که شما نگاه کنید.
خودتون امتحان کنید اگر دیگه دیدید نشد، پسورد رو برام ارسال کنید.
سلام ..مدیر جان ..چرا برای من پیام خصوصی میاد .نمیتونم بازشون کنم؟؟؟؟؟ یه نوشته معمولی میاد
سلام، حتما مشکل از مرورگر شما می باشد از فایرفاکس یا یک مرورگر دیگه استفاده کنید.
آقای میدر این مشکل به دست شما حل میشه........
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...یل-رو-........?p=3314568&posted=1#post3314568
سلام، اون تاپیک که حذف شد چون در جای مناسب ایجاد نشده بود، یک بار دیگر در جای مناسب ایجاد کنید تا پاسخ گوی شما باشیم.