آره دوتا اخطار سیاسی با امتیاز منفی اخراج هست
در مورد امضا هم نباید سیاسی باشه هر کی دیده شده تذکر داده شده بهش
گفتم که خلاف قوانین بوده تاپیک هاتون
مطلبی در مورد امام و امام زاده ها و شبیه به این نباید باشه
شاید شما قبول نکنین ولی خلاف هست چاره ای هم نیست
در مورد تاپیک دومتون هم در مورد خواننده بوده و اینم میشه خلاف قوانین
دیگه بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم
موفق باشین
ممنون از پاسخ زیباتون !
مدیر ارجمند اگه دو اخطار مطلب سیاسی که مجموعا 8 امتیاز منفی به بار میاره و باعث اخراج میشه پس من باید به خودم ببالم میدونی چرا !؟؟ آخه توی یک هفته (2011/4/21 تا 2011/4/28)سه تا اخطار مطلب سیاسی گرفتم که اتفاقا یکیش کارت زرد بود خب اگه اونو از اخطارا حذف کنیم میشه 8 امتیاز منفی !!! اما من فعال بودم بعضافه اینکه من یه اخطار بابت ارسال تاپیک در بخش نامربوط داشتم !! که مجموعا میشه 9 امتیاز منفی
مدیر عزیز من که گفتم یادم نمیاد توی یک هفته سه اخطار مطلب سیاسی داشته باشم و از اینم که دیر اخراج شدم تعجب میکنم سایتی که نظم و قانون ملاک اصلیشه چرا منو توی موئد قانونی اخراج نکرده !! بازم میگم من توی اون هفته 4 تا اخطار یادم نمیاذد پشت سر هم گرفته باشم !!!!!!!!
خب شما که تذکر و اخطار میدین بابت امضائ اعضاء میشه بپرسم آیا به جناب پیرجو هم بابت امضای سیاسیشون اخطار دادین !؟؟ایا ایشون هم شامل قانون سایتتون میشه !؟ آیا قانون باشگاه وحی منزل برای کاربران هست و در عوض قابل اغماغ برای مدیران محسوب میشه!؟؟
مدیر ارجمن بنده فقط یک خواهش ازتون کردم فکرم نمیکنم خواستم غیر منطقی باشه ببین گلم من اساس نامه باشگاه و قوانین تالار آزادو مطالعه کردم بندی که بتونه تاپیک تعداد امام زاده های منو نقض کنه ندیدم ببین با حذف اون تاپیک منو نسبت به پیگیریش حساس کردین من بعد اخراجی دو سوم تاپیکام حذف شد راجع به هیچکدومشون حساس نیستم اما وقتی میبینم زمانی که قوانین سایتونو رعایت میکنم اما مورد تخطئه قرار میگیرم بهم بر میخوره برای همین برای
بار هزارم ازتون میخام اون بندی از قوانین سایت و که تاپیک من نقض کرده رو برام بذارید !آیا این خواسته ای غیر منطقی هست !لطف کنید کلی جواب ندین من مصداق تخلفمو توی قوانینو میخام بدونم نه یک جواب کلی که میگه خلاف قوانین سایته !!
بند 12 قانون تالار مثلا آزاد !! و در واقع تالار گفتگوی کاملا مشروط و خط دهی شده !!اینه :
"12) درج مطالب اسلامی و مذهبی درصورتی که در تالار اسلام اشاره ای بدان نشده باشد، با ذکر منبع معتبر موردی ندارد اما نقد مطالب اسلامی مجاز نیست
مطلب من مذهبی بود درست اما منبع داشت این اولا
دوما نقد مطلب اسلامی نبود بلکه فقط یک سری آمار و ارقام و تعداد امام زاده ها میداد که توی کدام شهر بیشتر م کدام شهر کمتر هست همین
"مطلبی در مورد امام و امام زاده ها و شبیه به این نباید باشه" این یعنی چی یعنی تاپیک من مشکل داره که نباید باشه یا نعوذبالله ! میخای بگی امام زاده های ما مشکل دارن که نباید در موردشون تاپیک زد !!!
حالا شما به من بگو کدوم بند قانون سایتو من نقض کردم با تاپیکم فک کنم تنها تخلفم همین پیله و سمج بودنمه توی جواب گیری از شما مدیر ارشد !!
زمانی که میخان یک مجرمو محکوم کنند بهش میگن شما بنا به بند ،ماده واحده ، فلان تبصره ....... مجرم هستید و محکوم میشید حالا که شما تاپیک منو محکوم به حذف کردید جواب منو بدید !!!
متوجه نشدم یعنی چی "در مورد خواننده هست" !؟؟ مدیر عزیز گویا شما اون تاپیک و ندیدن برید ببینین ببینید چیه .اون تاپیک یه قطعه شعر بود که متناسب با حالو هوای عید و سال نو بود و هدف من هم از گذاشتنش همین بود که این حس زیبای بهاری رو توی سال نو به کابران منتقل کنم !!
اگه سخن گفتن از خواننده خلافه اما واسم جالب بود که چند شب پیش تلویزیون شبکه 3 ساعت 12 نیمه شب توی یه برنامه برای زنده یاد رضا صفدری این ترانه رو با صدای فرهاد گذاشت !!!
دارم میگم اون تاپیک متن یه شعر بود با یه لینک آهنگ اگه آهنگو خواننده مشکل داره از نظر شما بهم میگفتین لینک آهنگو حذف میکردم نه این که کلا صورت مسئله رو زیر سوال ببرید و حذفش کنید !!
مدیر عزیزو ارجمند