بچه ها میشه بهم بگید کجا و چکونه باید قصد بره اینکار انجام بدم؟کارتی میدن؟اینترنتی هست؟یه چیزی که بعد مرگ ادم کسی از لحاظ قانونی قدرتو نداشته باشه که نزاره اهدا انجام بشه
کجا باید برم؟نمی خوام فقط حرفشو بزنم
هیچ کدوم از اعضامو دوس ندارم اهدا کنم
شما کاره خوبی میکنی ولی باهاش صحبت کن منم صحبت کردم مامان رو راضی کردممن خیلی دوست دارم.خیلی.الان چند ساله که منتظر اجازه ی مادرم هستم که برم کارت بگیرم.
میتونم بدون اجازش بگیرم اما بهرحال مادرم راضی نیست.
منم نمیخوام بدون رضایتش باشه.من احساس میکنم اگه کارت نگیرم,مرگم براثر ضربه ی مغزیه که میتونن اعضامو اهدا کنن,اما مامیم نمیذاره.
از یه طرفی هم فکر میکنم اگه کارت بگیرم,یجورایی وظیفه ی انسانی خودم و انجام دادم و دیگه ضربه مغزی نمیشم.
میدونم خنده داره.اما فکره دیگه...
شما کاره خوبی میکنی ولی باهاش صحبت کن منم صحبت کردم مامان رو راضی کردم
مادرن دیگه کاریش نمیشه کرد راضیش نکنی انجام بدی هیچ اجری ندارهمیدونی چندساله دارم صحبت میکنم؟؟؟تا میام بحث و شروع کنم میذاره میره.میگه نمیخوام اصلا بشنوم.انگار اگه کارت بگیرم,فرداش اعضامو اهدا میکنن.
میدونی چندساله دارم صحبت میکنم؟؟؟تا میام بحث و شروع کنم میذاره میره.میگه نمیخوام اصلا بشنوم.انگار اگه کارت بگیرم,فرداش اعضامو اهدا میکنن.
جالب بود همون سایت اهدا عضو که بچه ها معرفی کردن میری یه جاش نوشته حتما این قضییه رو در میون بزارید با خانواده چون حتی اگه کارت داشته باشی ولی اولیا راضی نباشن امکان پذیر نیست!
عجیبه ها!؟ این چه طرز قانونه؟من جرات ندارم برم به خانواده بگم.بابا یه بار گفتم دیدم مامانم افتاد گریه بابام هم دعوا خواهرم هم قهر کرد با هام تا دو روز!!میدونم خیلی سخته ولی در نظر باید بگیرن که چند نفر میتونن با این کار به زندگی برگردن؟نمیدونم چی کار کنم!!
من دیروز مادرمو در عمل انجام شده گذاشتم.به مادرم گفتم ثبت نام کردم و چند روز دیگه کارت میاد دم خونه.!
جاتون خالی.بلبشویی شد که تا حالا به چشمم ندیده بودم.آخرشم مجبور شدم بگم الکی بود.
اون موقع هم ولم نمیکرد..
میدونم من آخر مرگ مغزی میشم همین مادر,مجبور میشه رضایت بده..
منم یکی دوبار به مامانم گفتم همینجوری برخورد می کنه آخرشم پا میشه میره واسه همین ثبت نام کردم منتظر کارتمم .
به آجیم و یکی از دوستام گفتم فقط که در جریان باشن
اگه خدا بخواد به قول یکی از دوستان کمترین حسنش اینه که کرما بدنم و نمی خورن
خوش بحالت