اره هست راس میگه
یکی مثل مژگان دوستت باشه
خوب خوبم يا بدم؟
اره هست راس میگه
یکی مثل مژگان دوستت باشه
دوست ، دوست چجورشو میخوای ؟
خوب معلومه ديگه يه دوست واقعي و خوب ميخواد
یجورایی بــــــــــــــــــــــــــــد....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ميگم نكنه بنگاه دوست يابي زدي؟![]()
یجورایی بــــــــــــــــــــــــــــد....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب دوست شو چرا داد ميزني بچه بيدار ميشه،هيييييييييييس!!!!!!!!!!!!!
خوب با بابا بزار بيدارشه خوب يه دوست ميخواد ديگه![]()
حتما يه دوست داره كه اينقده راحت خوابيده!!!!!!!!
خوب خوبم يا بدم؟
آره دیگــــــــــــــــــه بیچـــــــــــــاره دوست نداره؟؟؟؟؟؟![]()
میخاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب شروع کنیم کی دوست میخواد؟؟؟ مذکر یامونث؟؟؟؟؟خوب از اون بنگاهت يكي رو پيدا كن ديه![]()
تا به حال هیچ وقت اینقدر احساس تنهایی نکرده بودم به یاد فیلم افسانه 1900 می افتم 1900 سعی میکرد شماره خانم ها رو از داخل دفترچه راهنما پیدا کنه و کمی با آنها حرف بزند ولی کسی حاضر نمیشد با او صحبت کند .از طرفی هم تا به حال پاشو از کشتی که در آن به دنیا آمده بود بیرون نذاشته بود !!!!!!!!!!! شیاهتش با من اینه که منم خیلی وقته بین آدم ها زندگی نکردم.تو شهر.منم مدت زیادی تو. جزیره بودم و جز قیافه تکرای همکارهام دیگه کسی رو ندیدم ................ کاش حداقل یه پیانو داشتم.
زمین را گشوده نشانت را پوشانده اند گفته اند مرده ای
مرده ای یا زنده هیچ کس نمیداند
لب دوز
دیوار بر دوش کش و برو.
منم ببریه جزیره هم نداریم دورو برمون بریم اونجااااا![]()
تا به حال هیچ وقت اینقدر احساس تنهایی نکرده بودم به یاد فیلم افسانه 1900 می افتم 1900 سعی میکرد شماره خانم ها رو از داخل دفترچه راهنما پیدا کنه و کمی با آنها حرف بزند ولی کسی حاضر نمیشد با او صحبت کند .از طرفی هم تا به حال پاشو از کشتی که در آن به دنیا آمده بود بیرون نذاشته بود !!!!!!!!!!! شیاهتش با من اینه که منم خیلی وقته بین آدم ها زندگی نکردم.تو شهر.منم مدت زیادی تو. جزیره بودم و جز قیافه تکرای همکارهام دیگه کسی رو ندیدم ................ کاش حداقل یه پیانو داشتم.
زمین را گشوده نشانت را پوشانده اند گفته اند مرده ای
مرده ای یا زنده هیچ کس نمیداند
لب دوز
دیوار بر دوش کش و برو.
جزیرهکجااا؟
![]()
قناری؟جزیره![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دلم برای لیمویی تنگ شده | زنگ تفريح | 466 | |
![]() |
دلم گرفته چیکار کنم... ؟ | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
دلم گرفته! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
دلم تنگه | زنگ تفريح | 73 | |
![]() |
خدا یا دلم گرفته........................................ ......... | زنگ تفريح | 11 |