سیما جون شما به من همه چیز چه با شوخی چه بدون اون توی این تاپیک و حالا گفتگوی آزاد گفتین اما من فقط یک جمله گفتم اونم نه با قصد و غرضی که شما می گی.
از نقدت هم ممنون.
ببین پس یه حرف چقدر میتونه روی آدم تاثیر بذاره.
خوب شما هم سعی کن حرفات رو سنجیده بزنی عزیزم.
بنده هیچ قصدی نداشتم از این جمله .فقط واقعیت رو گفتم.
واقعا دلم گرفت این حرفارو دیدم و این چیزی به غیر از مدیریتم هست و اون طبیعت و احساس من از این حرفاست.
![]()
واقعا که خیلی زشتهواقعا متاسفم که یه حرف اینقدر شما رو به هم میریزه
خیلی وقت پیش باید از این باشگاه میرفتم اما حالا هم دیر نشده.
به عنوان آخرین توصیه توقع نداشته باشید دائما از شما تعریف و تمجید بشه.من خیلی این کارو انجام دادم.اما خب اونا رو فراموش کردین و حالا ما شدیم نسنجیده گو.آفرین خانم مدیر.من فقط از عملکردتون نقد کردم برای نقد هم میشه از شوخی و هم از صریح بودن استفاده کرد.
خداحافظ همگی![]()
واقعا متاسفم که یه حرف اینقدر شما رو به هم میریزه
به عنوان آخرین توصیه توقع نداشته باشید دائما از شما تعریف و تمجید بشه.من خیلی این کارو انجام دادم.اما خب اونا رو فراموش کردین و حالا ما شدیم نسنجیده گو.آفرین خانم مدیر.من فقط از عملکردتون نقد کردم برای نقد هم میشه از شوخی و هم از صریح بودن استفاده کرد.
خداحافظ همگی![]()
ممنونم ازتون.سلام
تبریک میگم به سارای عزیز ..
ایشون فاکتورهای مهمی برای مدیریت رو دارن
امیدوارم با فعالیت و صبر و تحمل بیشتر بتونن یک مدیر درجه یک برای جامعه مهندسی ایران باشن
مدیریت بر منابع انسانی کار فوق العاده مشکلیه
همونطور که میبینید گاهی اوقات یک عضو از سازمان میتونه تمام روابط موجود در سازمان رو مخدوش کنه و یا در درجه بالاتر روابط رو خراب کنه.
معمولا در هر سازمانی هم هستند افرادی که هرگز تصور نمیکنند اشتباه میکنند و ناخواسته سازمان رو به سمت نابودی و فنای ابدی و ازلی سوق میدن
مدیر منابع انسانی باید برای مقابله با چنین عناصری راهکارهای خاص تری داشته باشه
من از دو کاندیدای دیگه میخوام همونطور که قرار بود با تمام وجود به سارا، تالار و در واقع خودشون کمک کنن.
در مورد خانم فرزانه فرد هم تصور من همیشه بر این بود که ایشون میخوان نفر اول باشن و هیچوقت حاضر نیستند زیر نظر کسی کار کنن.
این تمایل به اول بودن باعث انصرافشون از مدیریت یکی از شاخه های کار گروهی یعنی گروه ترجمه شد.
امیدوارم ایشون به من ثابت کنن تصور من اشتباهه
موفق و موید باشید![]()
ممنونم از شما هم.گفتم همه با هم باشیم منم به موفقیت میرسم.سلام خانم سارا.
انتخاب شما را تبريك مي گويم.
اميدوارم موفق باشيد.![]()
تبريك ميگم.
سیما جون امیدوارم حرفی رو که در جواب ALI0069 زدی رو با عملت ثابت کنی.واقعا متاسفم که یه حرف اینقدر شما رو به هم میریزه
خداحافظ همگی![]()
چرا نیست؟سلام
خانم سارا بهتون تبریک میگم
در مورد این بحث هایی که پیش اومد به نظر من خانم سیما باید خویشتن داری بیشتری داشته باشن، آخه معلومه که مهتابی منظوری نداشت، من تعجب می کنم ایشون این همه انتقاد صریح می کنن اون وقت انتظار شنیدن کوچکترین حرفی رو در جواب ندارن
به هر حال صلاح خویش خسروان دانند
راستی خیلی ببخشیدا چرا هیچ جایی نیست که خود کاندیداها بتونن رای بدن ؟؟؟؟؟؟
خوب وقتی خود اونها هم جرء جامعه باشن اگه حق رای نداشته باشن عجیبه !!!!!
چرا نیست؟
باشگاه ما این کار رو کرد.
من خودم رای دادم![]()
من اینو در جواب سیما و علی گفتم که میگن تا حالا ندیدن!!!!
من که نگفتم نیس
این مثلا استفهام انکاری بود این جوری از آب درومد![]()
![]()
![]()
![]()
علی منم ؟
مصطفی جون خوب نخوندی
من گفتم تا حالا ندیدم کاندیدا رای ندن . یعنی کاندیدا رای میدن
تازه مثالم که آوردم![]()
واقعا متاسفم که یه حرف اینقدر شما رو به هم میریزه
خداحافظ همگی![]()
آخه چرا ؟؟
واسه همین دو کلمه؟؟؟؟؟
سلام
تبریک میگم به سارای عزیز ..
ایشون فاکتورهای مهمی برای مدیریت رو دارن
امیدوارم با فعالیت و صبر و تحمل بیشتر بتونن یک مدیر درجه یک برای جامعه مهندسی ایران باشن
مدیریت بر منابع انسانی کار فوق العاده مشکلیه
همونطور که میبینید گاهی اوقات یک عضو از سازمان میتونه تمام روابط موجود در سازمان رو مخدوش کنه و یا در درجه بالاتر روابط رو خراب کنه.
معمولا در هر سازمانی هم هستند افرادی که هرگز تصور نمیکنند اشتباه میکنند و ناخواسته سازمان رو به سمت نابودی و فنای ابدی و ازلی سوق میدن
مدیر منابع انسانی باید برای مقابله با چنین عناصری راهکارهای خاص تری داشته باشه
من از دو کاندیدای دیگه میخوام همونطور که قرار بود با تمام وجود به سارا، تالار و در واقع خودشون کمک کنن.
در مورد خانم فرزانه فرد هم تصور من همیشه بر این بود که ایشون میخوان نفر اول باشن و هیچوقت حاضر نیستند زیر نظر کسی کار کنن.
این تمایل به اول بودن باعث انصرافشون از مدیریت یکی از شاخه های کار گروهی یعنی گروه ترجمه شد.
امیدوارم ایشون به من ثابت کنن تصور من اشتباهه
موفق و موید باشید![]()
واقعا که خیلی زشته
خودت هر چی دوست داری میگی ولی طاقت شنیدن جواب رو نداری
خداحافظ
سیما جون شما به من همه چیز چه با شوخی چه بدون اون توی این تاپیک و حالا گفتگوی آزاد گفتین اما من فقط یک جمله گفتم اونم نه با قصد و غرضی که شما می گی.
از نقدت هم ممنون.
ببین پس یه حرف چقدر میتونه روی آدم تاثیر بذاره.
خوب شما هم سعی کن حرفات رو سنجیده بزنی عزیزم.
بنده هیچ قصدی نداشتم از این جمله .فقط واقعیت رو گفتم.
واقعا دلم گرفت این حرفارو دیدم و این چیزی به غیر از مدیریتم هست و اون طبیعت و احساس من از این حرفاست.
![]()
فکر نمیکنممن برای همیشه در برابرتون سکوت میکنم.
موفق باشید
باسلامشما چقدر خشنی
عزیزم مطمئن باش تاثیر میذاره . ولی با آشنایی که من از بچه ها دارم مطمئناً تاثیرش خیلی خیلی کمه و بعد از یه مدت از بین میره
من با اینکه سابقه ی خیلی زیادی تو مدیریت سایت دارم ولی اینجا برای مدیریت نیومدم . فقط سعی میکنم مطالبی رو که به نظرم باعث نظم بیشتر تالار میشه رو به مدیران عزیز بگم
باسلامسلام
آره من یه لحظه بش فکر کردم اما قبل از فکرم اومدم تاپیک رو خوندم و دیدم قبل از اینکه محاکمه بشم رفتم بالای دار!
فکر نمیکنم![]()
سلامباسلام
نه گرفتاري همه آدم هاي توي تالار منطق داره
منم يه خورده مزاح كردم
البته توي مزاح م يه معضل توي كشورمون رو هم گفتم
اينترنت پرسرعت و مطمئن
به هر حال قصدم آزار شما نبود
بااحترام
باسلام
من چند باره جملاتم رو خوندم
واقع ش خشونتي نديدم
ولي اينو بدونيد كه منظورم خشونت نبود
خوبه كه سابقه مديريت داري
فكر كنم حرف بي ربطي نزده باشم
بااحترام
باسلاممن همچین جسارتی نکردم که شما حرف بی ربط زدید . گفتم حرفتون یه کوچولو درست نیست و باید تمام احتمالات رو در نظر گرفت .
خوش بین بودن زیادی هم خوب نیست.
بازم به سارا خانم تبریک میگم . به نظرم دوستان عزیز بحث رو تو این تاپیک تموم کنن بهتره تا خدای نکرده کدورتی پیش نیاد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جدید | بایگانی تالار صنایع | 1 | |
![]() |
تبریک به مدیر جدید تالار مهندسی صنایع | بایگانی تالار صنایع | 23 | |
![]() |
انتخابات مدیر جدید تالار | بایگانی تالار صنایع | 44 |