سلام به همه اساتید و مهندس های گل
من هم رشته ریاضی بودم و کنکور دادم ... رتبم خیلی بدتر از اون چیزی بود که میخواستم ولی خب به هرحال با این رتبه باید یه جایی برم...
من علاقه دارم فقط دانشگاه گیلان برم و اگه اونجا بخوام قبول شم باید به این صورت انتخاب رشته کنم :
اول بگم که چون فیزیک رو خیلی دوست دارم، دلم میخواست مکانیک بخونم که بهش نزدیکه و بازار کارشم بد نیست...
مکانیک روزانه که نمیتونم (زیر 3000 میخواد)...
میتونم مکانیک شبانه بخونم ...
یا اینکه میتونم صنایع روزانه بخونم.
درمورد صنایع اطلاعات کمی داشتم ولی با کلی تحقیق و مراجعه به سی دی قلم چی و خلاصه انجمن های مختلف تونستم یه سری اطلاعات بدست بیارم ولی بازم درگیرم...
من دانش آموزی بودم که علاقه به خوندن دارم ولی متعادل...معدل کل دبیرستان من 19.44 بوده...متاسفانه کنکور جای اینکه خوب بخونم،خسته و کم کار شدم و هدفم که زیر 3000 بود، حالا آوردم 9000 !!!
ببینید من مشکلی با سختی درس ها ندارم ... میخوام یه درس رو که شروع کردم توی گیلان خوب بخونم و آهسته و پیوسته جلو برم و اگه خدا بخواد حتی برای ارشد قبولی در تهران برنامه ریزی کنم...
سوالم اینه که حقیقتا اول از همه بازار کار صنایع،با مکانیک قابل مقایسه هست؟(نمیخوام دانشجوهای صنایع خیلی متعصب جواب بدن ... چون اینطور که از دانشجو ها پرسیده بودم ظاهرا بازار کارش خیلی بهتره)
من فعلا در پیش نویس انتخاب رشته،مهندسی صنایع روزانه رو بالا تر از مکانیک شبانه گذاشتم...
خودتونو بذارید جای من ،من که این همه دوره دبیرستان زحمت کشیدم ، میخوام در دانشگاه همینطوری سرو پایین بندازم و تا جایی که توان دارم بخونم.همچنین برام مهمه که بعد از فارغ التحصیل شدن(خدا نصیب هممون بکنه انشاالله)، میتونم مثه بچه آدم یه شغل خوب با حقوق قانع کننده در حد یک مهندس پیدا کنم؟ آیا اون تعریفاتی که از مهندس صنایع میکنند همش حقیقته؟
.
.
ببخشید خیلی سرتونو درد آوردم ولی حقیقتش اصن درگیری فکری پیدا کردم با این دوتا رشته...خواهشا دوستان توی جواب هاشون سنگ تموم بذارن ... بخدا خیلی روی این پاسخ ها حساب وا کردم