منظورم اون خطوط سبز رنگ است که مورب هستند و البته اون اعداد بالای بالا 5 KW
من میتوانم .کل تصویر کی میتونه اموزش بده؟
سلام خسته نباشید
من این سوالو در تالار رباتیک هم مطرح کردم ولی اونجا خبری نبود ...
کسی هست که با ساخت ربات های کنترلی آشنایی داشته باشه؟
قصدم ساخت ی ربات کنترلی سادست
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با سلام
دقیقاً دنبال چی هستید؟ جزئیات بیشتری رو مطرح نمایید.
عرضم به خدمتتون ...
این ماشین های کنترلی اسباب بازی را درنظربگیرید ... هدف ساختن ی ربات ساده ی کنترلی مشابه این ماشین های اسباب بازیه...
نمیدونم از چه فرستنده و گیرنده ای استفاده کنم.... اصلا برنامه نویسیش به چه صورت میشه؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
دوست گرامی، با این توضیحاتی که شما دادین مشخص هست اطلاعات لازم رو ندارین. شما قبل از ورود به این مقوله باید با الکتورنیک عملی و سپس میکرو کنترلرها آشنا بشین. بعد از آشنایی لازم به راحتی می تونید از فرستنده و گیرنده های استاندارد موجود در بازار استفاده کنید. (بسته به کاربرد می تونید از فرستنده و گیرنده های رادیویی یا مادون قرمز و ... استفاده کنید)
ولی اگه بخواهید بدون زحمت به هدفتون برسین باید دنبال نمونه کد آماده باشین که تو اینترنت زیاد پیدا میشه.
تشکر میکنم از راهنماییتون شاید سوالمو بد مطرح کردم دقیقا میخواستم راهنمایی کنید چه جور فرستده گیرنده ای تا این حد انتظار، کار منو راه می اندازه ...و چون پروژه ی کنترلی تا به حال نداشتم با اسم ماژول های مربوط به آن آشنایی ندارم و چون زمان و بودجه ی محدودی دارم میخواستم از تجربه ی بزرگوارانی مثل شما استفاده کنم!1
از نظر سطح علمی هم حداقل از پس کار خودم برمی آیم و هم با الکترونیک عملی و هم میکروکنترلرها آشنایی کامل دارم و خلاصه بگم به AVR با کامپایلر کدویژن کاملا تسلط دارم...
اگه لطف کنید ی لیستی از این ماژول ها در اختیارم بذارید و مزیت هر کدوم نسبت به دیگری را بگید بی نهایت ممنون میشم.حتی معرفی کردن یک مرجع میتونه کمکم کنه
بازهم سپاس گزارم
سلام مهندسان عزیز
من دارم مقاله ای رو با عنوان زیر ترجمه میکنم که مربوط به الکترونیک و مخابرات هستش.میشه کتاب یا لغت نامه ای معرفی کنید که بتونم اصطلاحات تخصصیشو ازتوش دربیارم.
یا یه سری مقاله های فارسی مرتبط اگه دارید بزارید.لطفا اگر امکانش هست کمک کنید خیلی فوریممنون
Queuing analysis of cooperative GBN-ARQ in wireless networks with peers contending for a common helper
اصطلاحاتش خیلی سخته مثل اینا automatic repeat request (ARQ) scheme ,signal-to-noise ratio (SNR) , stop-and-wait (SW) ARQ, go-back-N (GBN) ARQ, the medium access control (MAC), selective-repeat (SR) ARQ
سلام خدمت دوستان.بچه ها من یه راهنمایی د مورد نرم افزار مطلب میخوام واسه پروژه ام.اصلش اینه ک شبیه سازی کامپیوتری در فیزبک.یعنی معادلات درجه 2 به بالا رو تو مطلب حل و رسم کنیم.حالا کسی هست ی راهنمایی کنه منو؟من تا حالا مطلب کار نکردم و نمیدونم از کجا شروع کنم.حالا من برم ی کتاب بگیرم و از اول شروع کنم ؟
ترم سه به بعدسلام دوستان
بنظرتون زبان تخصصیو ترم چند بردارم بهتره؟
با سلام
یه نگاه به این پروژه بندازید:
http://www.serasidis.gr/circuits/RF_remote_control/RF_remote_control.htm
خب این یه فرستنده گیرنده رادیویی دوکانالست فکنم با توجه به نیازی که دارم یه 8 کانالش کارمو راه بندازه خیلی عالی بود تقریبا دستم اومد باید چیکار کنم
ممنون که راهنمایی کردید
سلامبچه ها کسی میتونه بهم توضیح بده تفاوت اختلال ، نویز، اغتشاش با هم چیه؟ هر کدوم از اینا رو چطوری توی یک بلوک دیاگرام رسم میکنن؟
سلام
کسي هست که اين سوال رو جواب بده؟
اگر يک مقاومت به شکل L داشته باشيم (مانند شکل زیر) چگونه میتوانیم مقاومت آن را حساب کنيم ؟
ببخشید عکسی که گذاشتین خوانا نیست لطفاً بزرگترش را بگذارید. با تشکرخب چیزی که در وهله ی اول به نظر میاد با شرایط مرزی باید حل بشه و سوال هم در مختصات کارتزین باشد
ی عکس از حل دقیق ترش براتون میذارم
فقط شما در سوالتون پارامترها را دقیقا مشخص نکرده اید...
مشاهده پیوست 216260
کتاب های دانشگاهی اکثرا با ریاضی مخلوطن. ایین نامه ها استاندارد ها و مقالات معتبر میتونه گزینه خوبی باشه . اگر گرایشتون قدرت هست کتاب در زمینه رله و حفاظت مطالعه کنید.سلام
بعنوان بک مهندس برق از یک دانشگاه دولتی (نسبتا خوب) احساس میکنم که اطلاعات عمومی که هر مهندسی برقی بنطر میاد بلد باشه رو نمیدونم ! همینطور اکثر دانشجوها هم همین حس رو دارند !
دنبال چند کتاب میگردم که از فضای ریاضیات بیرون اومده باشه و یه سری اطلاعات کلی در زمینه های مختلف کاربرذی برقی ( گرایشهای مختلف ) رو ارایه بده . مثلا ماشین - عایق - آنتن - دیجیتال - و .... .
با تشکر
سلام
یک ساختمان مسکونی 2 طبقه روی پیلوت داریم که 2 تا انباری در پشت بام دارد می خواهیم هر انباری یک شعله روشنایی و یک پریز برق داشته باشد
آیا خط های روشنایی و پریز آنها باید جزو تابلو اشراکی پیلوت باشند همراه خط های روشنایی و پریز پیلوت و راه پله باشند و در واقع از پیلوت به پشت بام سیم کشیده می شود و همه خط های روشنایی و پریز در پیلوت و انباری های پشت بام یک مجموعه واحد حساب می شوند ؟
شما در نقشه از تابلو برق انشعاب میگیری. کسانی که حرفه ای کار میکنند بوسیله اتوکد الکتریکال سیم ها را شماره گذاری میکنند که شماره سیم ها مشخص میکنه که این خط برق برای کجاست.سلام مجدد
برای ترسیم نقشه برای ارائه به نظام مهندسی و شهرداری
آیا خط روشنایی انباری را که در پشت بام است را در تابلو برق ییلوت باید نشان بدهیم ؟
شما در نقشه از تابلو برق انشعاب میگیری. کسانی که حرفه ای کار میکنند بوسیله اتوکد الکتریکال سیم ها را شماره گذاری میکنند که شماره سیم ها مشخص میکنه که این خط برق برای کجاست.
اما کافیه انشعاب اون رو بگیرید (اگر نمیخواید شماره گذاری کنید) و به انتهای کادر نقشه که رسیدید ترمینال بزنید و کنار ترمینال ادرس و شماره صفحه یا هر توضیح مشخص کننده ای از صفحه بعدی بنویسید. و دوباره بوسیله ترمینال در صفحه بعدی سیم ها را وارد کنید و به پریز و لامپ متصل کنید . نقشه اول مثلا طبقه اول .و نقشه دوم انباری.
..
برای مثال
سه خط اول را ببینید که در موازات هم کشیده شده اند. انتهای این سیم ها ترمینال نصب شده که مشخصات این ترمینال در هر صفحه ای بود یعنی این سیم ها از این صفحه (طبقه اول)خارج میشن و به سمت انباری(نقشه بعدی )میرن.
از پاسخ شما تشکر می کنم
عکس را نشد ببینم