برای این که مطمئن بشم دوباره هم چک کردم درست بود
ولی الان دوروزه دیگه هیچ میلی نمیاد
دقیقا همینه، چند روز هم هست ستاره ها و مربع های بالای آواتار کاربرا دیده نمیشه.پستها اسکرول دار شدن!
وقتی یه پست رو ارسال میکنیم دوبار ارسال میشه و ...
مرتب تنظیمات سایت تغییر میکنه!
یه پیامی جدیدا میام باشگا میاد رو صفحه مانیتورم که این صفحه قبل از ورود بارگزاری شده لطفا دوباره وارد شوید
یه چیز تو همین مایه ها این دفعه اگه داد عکسشو میزارم
چجوریاست؟
نکنه منو هم هک کردن
درضمن هرکی 5ستاره داره من ستاره هاشونمیبینم
پستها اسکرول دار شدن!
وقتی یه پست رو ارسال میکنیم دوبار ارسال میشه و ...
مرتب تنظیمات سایت تغییر میکنه!
دقیقا همینه، چند روز هم هست ستاره ها و مربع های بالای آواتار کاربرا دیده نمیشه.
سلام من یه مشکل همیشگی دارم ،میخوام واسه دوستم یه نوشته ورد رو ایمیل کنم و من حتی گزینه ای برای ارسال ایمیل پیدا نمی کنم لطفا بهم بگین من چکار کنم؟
جواب سؤالاتمو کی میتونم ببینم؟آیا جوابها به ایمیل من ارسال میشن؟
سلام من یه مشکل همیشگی دارم ،میخوام واسه دوستم یه نوشته ورد رو ایمیل کنم و من حتی گزینه ای برای ارسال ایمیل پیدا نمی کنم لطفا بهم بگین من چکار کنم؟
سلامسلام
من هربار وارد میشم بالای صفحه ام علاوه بر پیامایی که دارم 3تا پیام بازدید کنندگان صفحه ی شما هم هست اما هرقدر صفحه امو باز میکنم پاک نمیشن........الان سه روزه.....چشه؟!
میگم چجوری ایشون با وجود 2 تا پست،هنوزم صفری محسوب شده توسط سیستم؟
سیلام....من یه مشکلی دارم که هرازگاهی خوب میشه اما اکثرا به صورت مشکل باقی میمونه..من نمیتونم عکس ها رو اونجوری که میخوام بذارم...copy pasteکه نمیشه و از طریق insert imageهم که میذارم عکسا کوچیک میشه و عکسای متحرکم ثابت میشه و فقط گاهی تو صفحه اشخاص و با I Eمیتونم عکسارو با اندازه درستشون بذارم..مشکلمو چجوری حل کنم آیا؟؟؟؟
من جواب میخوام مهندسی کشتی سازی چه رتبه ای میخواد؟
سلام
من هربار وارد میشم بالای صفحه ام علاوه بر پیامایی که دارم 3تا پیام بازدید کنندگان صفحه ی شما هم هست اما هرقدر صفحه امو باز میکنم پاک نمیشن........الان سه روزه.....چشه؟!
صفری نیست که !
سلامسلام خسته نباشید
پست های جدید قابل ویرایش هستند اما پست های قدیمی تر مربوط به 2 یا 3 روز یا 1 هفته پیش قابلیت ویرایششان غیر فعال است چرا؟
در ضمن لطف کنید بفرمایید امکان بستن شناسه کاربری ایجاد شده در این باشگاه وجود داره؟
با تشکر از شما
سلام خسته نباشید
پست های جدید قابل ویرایش هستند اما پست های قدیمی تر مربوط به 2 یا 3 روز یا 1 هفته پیش قابلیت ویرایششان غیر فعال است چرا؟
در ضمن لطف کنید بفرمایید امکان بستن شناسه کاربری ایجاد شده در این باشگاه وجود داره؟
با تشکر از شما
با سلام.
این Reputation comment چی هست؟
همون تشکر دادن با استفاده از ستاره و نوشتن یک متن تشکر هست که به ما اعلام میشه؟
سلام
من امروز تازه عضو شدم لطف کنید به من بگید چطوری میتونم عکس هایی که در تاپیک ها میذارن رو ببینم
سلام.
واسه پیام های خصوصی، مطلع شدن بوسیله ايميل از پیامهای خصوصی جدید، روشنه، ولی برام ایمیل نمیاد. چرا؟ قبلا میومد، از وقتی سایت عوض شد دیگه نمیاد.