راهنمایی , سوالات و مشکلات مرتبط با باشگاه رو اینجا مطرح کنید

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام
این جریانش چیه؟ عکس پایینی مربوط به تاپیک عکس بالاست
یعنی هر نفر 5بار دانلود کرده؟
ممنون
;)

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام
این جریانش چیه؟ عکس پایینی مربوط به تاپیک عکس بالاست
یعنی هر نفر 5بار دانلود کرده؟
ممنون
;)

سلام
مشکلی نیست ... چون همه از دانلود منجر استفاده میکنن برای همین اگر یک نفر هم دانلود کنه ممکنه بزنه 15 نمایش. چون دانلود منجر در قسمت های مختلف فایل را دانلود میکنه برای همین سیستم تمام این دانلود ها را شمارش میکنه و عدد نمایش بالا میره.

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا من بعد از اینکه فرمت تالار تغییر کرده آخرین ارسالی هامو نمی تونم ببینم؟؟یعنی پست میذارم توی آخرین ارسالی هام نیستن؟؟

dralaee

عضو جدید
با سلام
میبخشید دوستان من اگه بخام آدرس یه فایل برای دانلود بذارم( لینکش اینارو ) بذارم چیکار باید بکنم؟ یا بخام یه فایل از کامپیوترم بذارم برای دانلود؟

بهاره جابری

عضو جدید
جای بی ربطی اینو مینویسم اما من میخوام راجع رشته درسیم با هم رشته ایی هام صحبت کنم کجای این سایت باید برم

P O U R I A

مدیر تالار
چرا من بعد از اینکه فرمت تالار تغییر کرده آخرین ارسالی هامو نمی تونم ببینم؟؟یعنی پست میذارم توی آخرین ارسالی هام نیستن؟؟
سلام
هر پستی اگر ارسال کنید حتما در قسمت پست های ارسالی شما قابل مشاده خواهد بود.. ولی خب بالافاصله نمی تونید ببینید .. باید مدتی از ارسال پستتون بگذره تا بتونید در اون قسمت پستتون رو مشاهده کنید.
با سلام
میبخشید دوستان من اگه بخام آدرس یه فایل برای دانلود بذارم( لینکش اینارو ) بذارم چیکار باید بکنم؟ یا بخام یه فایل از کامپیوترم بذارم برای دانلود؟
سلام
برای اشنایی بیشتر با امکانات سایت تاپیک زیر را مطالعه کنید. پست 24 این تاپیک مربوط به نحوه درج لینک از سایتی دیگر و پست 26 نحوه قرار دادن یک فایل از کامپیوتر شخصی است.
[h=1]تاپیک: راهنمای کلی استفاده از سایت[/h]
جای بی ربطی اینو مینویسم اما من میخوام راجع رشته درسیم با هم رشته ایی هام صحبت کنم کجای این سایت باید برم
سلام
در قسمت اصلی باشگاه تالار های مختلف به تفکیک رشته ها و موضوعات مختلف تفکیک بندی شده اند. متناسب با رشته ای که هستید میتوانید وارد این تالار ها شده و در تاپیک های مختلف با دیگر اعضا صحبت کنید.

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
نمیدونم پرسیدن سوالم دراین بخش درس هست یا نه؟؟! حدود چند روز هست که نمیتونم با هیچ مرور گری وارد سایت باشگاه بشم مشکل از چیه؟؟

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
نمیدونم پرسیدن سوالم دراین بخش درس هست یا نه؟؟! حدود چند روز هست که نمیتونم با هیچ مرور گری وارد سایت باشگاه بشم مشکل از چیه؟؟
سلام
اخطاری که سیستم میده چیه؟
بهتره بااین شرایط موقع ورود ذخیره رو هم بزنین

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی کمک میکنه چطور میتونم وب نوشتم رو ببندم

P O U R I A

مدیر تالار
کسی کمک میکنه چطور میتونم وب نوشتم رو ببندم
سلام
اگر میخواهید نظرات وب نوشتهاتون رو ببندید میتونید از قسمت تنظیمات وب نوشت وارد بخش دسترسی ها و حریم خصوصی بشید و تیک گزینه نظرات کاربران فعال باشد را بردارید!
و در قسمت دوم همین بخش هم میتوانید مشخص کنید که چه کسانی وب نوشت شما را میتوانند ببینند.

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
اخطاری که سیستم میده چیه؟
بهتره بااین شرایط موقع ورود ذخیره رو هم بزنین
[/QUOT
من نام کاربری و پسوردمو ذخیره کرد اما گاهی این مشکل پش میاد. کلا با هیچ مرورگری باز کنه. گاهی مجبورم از ف ی ل ت ر استفاده کنم واسه بازشدن سایت.
ارورشم اینه که کانکش نمیتونه باز کنه در صورتیکه سایتای دیگه رو باز میکنه

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسئولین رسیدگی کنن !!!!من نمی تونم ارسالی هامو ببینم. چندید روزه اینطوریه...فقط ارسالی هامو قبل از تغییر فرمت باشگاه رو نشون میده....

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسئولین رسیدگی کنن !!!!من نمی تونم ارسالی هامو ببینم. چندید روزه اینطوریه...فقط ارسالی هامو قبل از تغییر فرمت باشگاه رو نشون میده....

سلام
احتمالا در خصوصی سازی مشخصات گزینه Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default تیک نشده

samira7219

عضو جدید
چرا بعضی ها اخراج میشن؟مگه چیکار کردن؟ خب گناه دارن ؟باید چه کرد تا اخراج شد؟

P O U R I A

مدیر تالار
سلام یه سوال تشکر تو پستای من غیر فعاله چرا؟؟
سلام
خیر دوست من . اینطور نیست .. به این توجه داشته باشید که خودتان از پست های خودتان نمی توانید تشکر کنید! و برای همه همین گونه هست. با توجه به امتیازتان تا کنون 10 تشکر از شما شده است. که میتوانید در قسمت کنترل پنل اعضا اخرین تشکرهای دریافتی خود را مشاهده کنید.

D.Salehi

عضو جدید
سلام ...
من چطور مینونم مشخصات خودمو در پروفایلم تکمیل کنم ...؟
لطفا” راهنمایی کنید

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...من یه سری از پستام رو نمیتونم ویرایش کنم؟چرا؟؟؟؟؟لطفا سریعتر پاسخ بدید.

فقط بعضیاشون اینطورین...

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام...من یه سری از پستام رو نمیتونم ویرایش کنم؟چرا؟؟؟؟؟لطفا سریعتر پاسخ بدید.

فقط بعضیاشون اینطورین...

سلام
مهلت ویرایش هر پست 24 ساعت بعد از ارسال پست هست و بعد از 24 ساعت دیگه نمیتونید اون پست رو ویرایش کنید .

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی من باید دو تا از پستامو پاک کنم.چ کاری از دستم بر میاد؟

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
من حدوده 1 ماهه پیش در پیغام خصوصی 2 3 تا فایل از بچه ها دریافت کردم و بعدش پاک کردم الان به اون فایل ها نیاز دارم .. آیا امکانش هست من بتونم پیغام های خصوصی پاک شده خودمو بازیابی کنم؟

P O U R I A

مدیر تالار
سلام
من حدوده 1 ماهه پیش در پیغام خصوصی 2 3 تا فایل از بچه ها دریافت کردم و بعدش پاک کردم الان به اون فایل ها نیاز دارم .. آیا امکانش هست من بتونم پیغام های خصوصی پاک شده خودمو بازیابی کنم؟
سلام
خیر .. اگر فایل های پیام خصوصیتون رو پاک کردید امکان بازگردانی انها وجود ندارد.
سلام من میخوام نام کاربریمو عوض کنم میتونم؟؟؟
سلام
در این تاپیک: (پست اول تاپیک را مطالعه فرمایید)
تاپیک: درخواست تغيير نام كاربري

shafagh234

عضو جدید
سلام من جدیداً سایتو که باز میکنم حالات انگلیسی و از چپ به راست شده ویه سری گذینه ها مثل نام کاربری ،پاسخ سریع و غیره انگلیسی شده اند
باید چکار کنم ؟

بالا