bebakhshi man soalam raje be arshado tu kodum ghesmat va az ki bayad beporsam vA komak bekham?
سلام!
چطور می تونم در ویندوز xp یک پارتیشن لوجیکال رو تبدیل به یه پارتیشن پرایمری کنم؟
مرسی
سلام
سلامچرا من بعد از اینکه فرمت تالار تغییر کرده آخرین ارسالی هامو نمی تونم ببینم؟؟یعنی پست میذارم توی آخرین ارسالی هام نیستن؟؟
سلامبا سلام
میبخشید دوستان من اگه بخام آدرس یه فایل برای دانلود بذارم( لینکش اینارو ) بذارم چیکار باید بکنم؟ یا بخام یه فایل از کامپیوترم بذارم برای دانلود؟
سلامجای بی ربطی اینو مینویسم اما من میخوام راجع رشته درسیم با هم رشته ایی هام صحبت کنم کجای این سایت باید برم
سلامسلام
نمیدونم پرسیدن سوالم دراین بخش درس هست یا نه؟؟! حدود چند روز هست که نمیتونم با هیچ مرور گری وارد سایت باشگاه بشم مشکل از چیه؟؟
سلامکسی کمک میکنه چطور میتونم وب نوشتم رو ببندم
سلام
اخطاری که سیستم میده چیه؟
بهتره بااین شرایط موقع ورود ذخیره رو هم بزنین
[/QUOT
من نام کاربری و پسوردمو ذخیره کرد اما گاهی این مشکل پش میاد. کلا با هیچ مرورگری باز کنه. گاهی مجبورم از ف ی ل ت ر استفاده کنم واسه بازشدن سایت.
ارورشم اینه که کانکش نمیتونه باز کنه در صورتیکه سایتای دیگه رو باز میکنه
مسئولین رسیدگی کنن !!!!من نمی تونم ارسالی هامو ببینم. چندید روزه اینطوریه...فقط ارسالی هامو قبل از تغییر فرمت باشگاه رو نشون میده....
چرا بعضی ها اخراج میشن؟مگه چیکار کردن؟ خب گناه دارن ؟باید چه کرد تا اخراج شد؟
سلامسلام یه سوال تشکر تو پستای من غیر فعاله چرا؟؟
سلامسلام ...
من چطور مینونم مشخصات خودمو در پروفایلم تکمیل کنم ...؟
لطفا” راهنمایی کنید
سلام...من یه سری از پستام رو نمیتونم ویرایش کنم؟چرا؟؟؟؟؟لطفا سریعتر پاسخ بدید.
فقط بعضیاشون اینطورین...
ولی من باید دو تا از پستامو پاک کنم.چ کاری از دستم بر میاد؟
سلامسلام
من حدوده 1 ماهه پیش در پیغام خصوصی 2 3 تا فایل از بچه ها دریافت کردم و بعدش پاک کردم الان به اون فایل ها نیاز دارم .. آیا امکانش هست من بتونم پیغام های خصوصی پاک شده خودمو بازیابی کنم؟
سلامسلام من میخوام نام کاربریمو عوض کنم میتونم؟؟؟