سلام
چند روز هست که من نمی توانم عکس و فیلم از روی کامپیوتر شخصی آپلود کنم
مرور گرهای مختلف را هم امتحان کرده ام.!
لطفا راهنمایی کنید.
سلام. بنده هم این مشکل را دارم.
سلام
چند روز هست که من نمی توانم عکس و فیلم از روی کامپیوتر شخصی آپلود کنم
مرور گرهای مختلف را هم امتحان کرده ام.!
لطفا راهنمایی کنید.
با سلام...
ببخشید مدتیه که من به لینک های دانلود دسترسی ندارم و فقط این عبارت برام قابل رویت هست که مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است چندین بار این سوالم رو مطرح کردم تا بتونم از لینک دانلود در تالار برق استفاده کنم اما دریغ از جواب و سیدگی از سوی مدیران!
و مشکل دیگر اینکه برخی از تاپیک ها برام باز نمیشه مثلا یه مورد مشاعره سنتی و چند مورد دیگر از تالار ادبیات و برخی تالار های دیگر که با مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم که یه مورد این پیغام دیده میشه.و با مرور گر دیگر فقط صفحه خالی نمایش داده میشود.ممنون میشم رسیدگی بفرمایید.
The website cannot display the page
با سلام...
ببخشید مدتیه که من به لینک های دانلود دسترسی ندارم و فقط این عبارت برام قابل رویت هست که مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است چندین بار این سوالم رو مطرح کردم تا بتونم از لینک دانلود در تالار برق استفاده کنم اما دریغ از جواب و سیدگی از سوی مدیران!
و مشکل دیگر اینکه برخی از تاپیک ها برام باز نمیشه مثلا یه مورد مشاعره سنتی و چند مورد دیگر از تالار ادبیات و برخی تالار های دیگر که با مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم که یه مورد این پیغام دیده میشه.و با مرور گر دیگر فقط صفحه خالی نمایش داده میشود.ممنون میشم رسیدگی بفرمایید.
The website cannot display the page
سلام. بنده هم این مشکل را دارم.
آدرس تاپیک و یا لینک رو ارسال کنید تا بررسی بشه
بررسی بفرمایید ببینید مشکل حل شده است؟
سلام...من یه لینک رو در همین باشگاه کلیک کردم و پیام زیر میاد...دلیلش چیه؟
سلام
کلا ابزارهای جانبی رو غیر فعال کردم تا سایت بدون مشکل باز بشه. وقتی مطمئن شدم مشکلی نیست دوباره فعال شون می کنم. ابزارهای جانبی مثل امتیازات، تشکر ها، دسته بندی تالارها در صفحه اول و ...
این ها ظاهرا مربوط به
نسخه ی php هست که بعد از ارتقاء ورژن نرم افزار سایت در یک سری توابع سازگار نیست. به خواست خدا داریم سرور رو آپدیت می کنیم، یه سری مشکلات دیگه بود که در اولویت بود.
سلام دوست گرامی اگر فایلی خیلی قدیمی هست و در خارج از باشگاه مهندسان آپلود شده احتمالا لینک دانلود فایل از بین رفته در همان تاپیک درخواستتون رو ارسال کنید احتمالا کاربران تالار و مدیران بتونن کمکتون کننسلام دیکشنری نساجی رو میخواستم که دانلود نشد و ساختمان فیزیکی الیاف دکتر یوسفی هم دانلود کردم باز نمیش و حل مسائل این کتاب رو میخواستم. با تشکر
سلام دوستان. بنده میخوام اکانتم رو ببندم. باید از کجا اقدام کنم؟
سلام اکانت شما بررسی شد و مشکل و محدودیتی برای اکانت شما وجود نداشت با مدیر مستقیم تالار در پیام خصوصی مشورت کنیدسلام روبه راهین؟؟
یه فایل پیوست روی یکی از تاپیک ها هست میخوام اونو دانلود کنم ولی نمیشه
سلام دوست گرامی با توجه قوانین کپی رایت در صورت وجود حتی فایل pdf این منابع امکان انتشار به دلیل داشتن حقوق مولف وجود نداردباسلام وتشکر ازسایت خوبتون.
ببخشید من شدیدا به فایل ۲ تا از کتابهای منابع ارشد معماری نیاز دارم هرچی سرچ میکنم نتیجه نداره ممنون میشم لطف کنین راهنمایی بفرمایید یا اگه امکانش هست بزرگواری کنین فایل pdf این کتابها رو در اختیارم بذارین.
سیراندیشه های معماری از دکتر مهدوی نژاد
آفرینش نظریه معماری از جان لنگ
سپاسگذارم
سلام و احترام
در پروفایل شخصی، تب "فعالیت ها" حتی برای مهمان ها و غیر عضو در باشگاه، نمایش داده می شود. چطور می تونم این تب رو ببندم؟ (یعنی شخصیش کنم)
سلام دوست عزیزاگر موتور 1400 دور داشته باشیم بخواهیم دور آن به 80 دور برسانیم باید چه سایزی از پولی استفاده کنیم
من دانشجوی ترم شش کامپیوترهستم.ازتون میخوام کمکم کنیدهیچی از رشتم سردرنمیارم.واز باشگاهتونم واقعاسردرنمیارم
با سلام
یه عکس چندین بار بارگذاری میکنم اما متاسفانه داره حذف میشه علتش را میخاستم بدونم
من این فایل رو ضمیمه نکرد م تصویر جایزه گرفتن دخترم رو دارم میگم
سلام ،خسته نباشین
من یه تحقیق راجب تکنولوژی تولید ماکارونی میخوام از منابع و کتاب های فارسی معتبر چطوری میتونم پیدا کنم