من تازه عضو این باشگاه شدم و میخوام با بقیه ی اعضای گروه ارتباط برقرار کنم اما نمیدونم چظور؟اصلا نمیتونم لیست اسامیشون رو پیدا کنم!!!!!!!!!!!
سلام . من مهندسی معدن میخونم و به بخشهای دیگه غیر از معدن هم تو این باشگاه سر زدم . قانون اینجا رو نمیدونم ولی حتما هر بخش یه مدیر داره . میخواستم بگم مدیریت معدن ضعیفه .
اصلا هیچ قسمت یا پارتیشن بندی نداره...
یکی به دادش برسه...
سلام . من مهندسی معدن میخونم و به بخشهای دیگه غیر از معدن هم تو این باشگاه سر زدم . قانون اینجا رو نمیدونم ولی حتما هر بخش یه مدیر داره . میخواستم بگم مدیریت معدن ضعیفه .
اصلا هیچ قسمت یا پارتیشن بندی نداره...
یکی به دادش برسه...
سلام
من هميشه تو بازديد از سايت مشكل دارم
اكثر وقتا كه مي خوام بازش كنم network error مي ده . تو هيچ سايت و فروم ديگه اي هم اين مشكل نيست
اواسط روز اين مشكل خيلي زياد مي شه .
سلام
چطوری نوار ابزار اختصاصی باشگاه رو دانلود کنم ؟ از کجا و چطور ؟
و اینکه بازم در مورد بخش معدن . میخواستم بگم من زیاد به باشگاه میام و دوست دارم بخش معدن ترقی کنه و اگه بتونم واسه ترقیش کاری انجام بدم . در خدمت هستیم...
منتظر تعامل هستم
این وبلاگه تخصصیمه www.madan-uk85.blogfa.com
سلام شب همه خوش
من در قسمت قرار دادن عکس در تاپیک مشکل پیدا کردم ممنون میشم راهنمایم کنید
به جای اینکه عکس روی صفحه تاپیک بیاد مکعب خالی ظاهر میشه.نمیدونم در کجا اشتباه میکنم ...باین حال حجم عکس پایین آوردم ولی بی نتیجه بود...
سلام من نمیدونم چجوری عکس بذارم تو آلبوم کلا نحوه ی عکس گذاشتن رو بلد نیستم میشه کمکم کنید
سلامسلام به دوستان
من ميخوام تاپيك بزنم ولي بلد نيستم, قبلا خونده بودم ولي چون استفاده نكردم يادم نيست و هر چقدر هم دنبال توضيحش گشتم نديدم
لطفا كمكم كنيد و بگيد لينك توضيحش كجاست؟
ممنونم ازتون
سلام
چه طوري ميشه لغو عضويت كرد؟
سلام
چطوری میتونم تاپیکی که خودم زدم رو پاک کنم
من پستهامو میتونم پاک کنم اما تاپیک رو نه
سلام من نمي دونم كجا بايد سوالات اختصاصي رشته معماري را مطرح كنم يا چطوري جواب سوالاتم را بگيرم يكي به من كمك كنه حيرونم تو رو خدا كمك كنيدبا سلام خدمت همه دوستان....
به دلیل بررسی سریع و پاسخ گویی به شما از طرف مدیران و کاربران سایت و جلوگیری از بی نظمی در تالار لطفا کلیه سوالات و مشکلات خود را در رابطه با کلیات باشگاه در اینجا مطرح کنید...
**** لطفا در این تاپیک اسپم نکنید ****
با تشکر "سعید"
سلام
خسته نباشید
تازه واردم موندم چیکا کنم!!!
راستش الان نمیدونم این پیام رو به کی میفرستم ولی امید وارم جوابمو بگیرم!
میخواستم تو صفحه ثبت نامم رشته تحصیلیمو ثبت کنم چیکار باید بکنم؟
سلام
خسته نباشید
تازه واردم موندم چیکا کنم!!!
راستش الان نمیدونم این پیام رو به کی میفرستم ولی امید وارم جوابمو بگیرم!
میخواستم تو صفحه ثبت نامم رشته تحصیلیمو ثبت کنم چیکار باید بکنم؟
سلام من نمي دونم كجا بايد سوالات اختصاصي رشته معماري را مطرح كنم يا چطوري جواب سوالاتم را بگيرم يكي به من كمك كنه حيرونم تو رو خدا كمك كنيد
سلام.
چه طوري ميتونم تو البومم عكس بزارم؟
اواتور خيلي راهت بود.ولي تو البومم نميتونم عكس بزارم.
اپلودم عكسارو كردم.اما بقيهي كارو نميدونم
لطفا راهنماييم كنيد.
سلام چطوری میتونم شکلک ها رو تو دسکتاپم کپی کنم؟
درود
شرمنده نفهمیدم منظورت از این کار چیه؟ کدوم شکلک ها رو میگی؟ شکلک های خود باشگاه که در ارسال پاسخ در اختیارت می ذاره؟