سلام اگه میشه جوابموبدین!من میخوام عضویتم رولغوکنم چطوراینکاروانجام بدم؟
سلام من خیلی وقته دارم یه اکثر مدیرها پیام میدم که ترو خدا این فلان تاپیکهای ایجاد شده توسط من رو حذف کنین چون کاربردی ندارن و کسی نمیاد توشون و منم دوسشون ندارمولی هیچ عکس العملی نشون نمیدن که حداقل بفهمم پیامم به دستشون رسده یا نه ؟کمکم کنین مرسی
سلامسلام.وقتتون بخیر.ببخشید یکی از دوستان من رمزشو فراموش کرده ازم خواسته یه رمز جدید براش بگیرم که امکان ورودش به باشگاه باشه.چطور میتونم این کارو بکنم؟
دوستم
love eternal
سلام موقعیکه یک صفحه تازه باز شده (مطلب جدید اومده)بجای اینکه آخرین صفحه تایپک باز کنه همیشه اولین مطالب رو باز میکنه (در تایپک آزمون نظام مهندسی)ممنون میشم درست بشه
سلامسلام
چطور میتونم کامنت هایی که توی وب نوشتی قرار میدم متوجه شم پاسخ داده شده؟
یعنی یه جور پیغامی برای اطلاع رسانی به من.
سلام
در پایین همه وب نوشت های کاربران گزینه ی Subscribe to Blog Entry هست که اگر روی اون کلیک کنید میتونید در ان وب نوشت مشترک شوید و هرکسی پیامی بذاره برای شما در قسمت پیام های شما در بالای صفحه نشان داده خواهد شد. و همچنین میتوانید اشتراک خود را همراه ایمیل کنید تا برای شما ایمیلی نیز ارسال شود.
مشاهده پیوست 249647
همچنین شما وقتی پیامی در وب نوشتی میگذارید . اگر در صفحه پیشرفته بروید در قسمت پایین کادر مشترک شدن در این وب نوشته می باشد که میتوانید از انجا نیز مشترک شوید.
مشاهده پیوست 249648
با سلام به همه دوستان
من وقتي از شركت وارد سايت ميشوم مشكلي ندارم ولي وقتي از منزل با همين رمز و نام كاربري وارد ميشوم پيغام خطا در يوزر و پسورد را ميدهد لطفا اگر كسي دليلش را ميداند راهنمايي كند
با تشكر
سلام
خسته نباشید
من چند وقتیه ک ی تاپیکی رو ک مشترک میشم و کامنت میزارم واسش سیستم نمیفهمه ک مشترک شدم :| یعنی نمیفهمم ک تاپیک ادامه پیدا میکنه :| باید برم بزنم اشتراک تاپیک تا مشترک بشم :|
ی مشکل دیگه ای ک دارم در مورد خصوصی سازی مشخصاتم هستش
من میزنم مثلا همه افراد صفحم رو ببینن سیستم نمیفهمه :|
ممنون میشم مشکلمو پاسخگو باشید !!!
سلام .. من میخوام از عضویت باشگاه خارج شم .... باید چیکار کنم؟
سلام .. من میخوام از عضویت باشگاه خارج شم .... باید چیکار کنم؟
سلامسلام دوست گرامی
امکان حذف نام کاربری به دلیل ماهیت گروهی و وابستگی پست های اعضا , وجود ندارد ؛ در صورت تمایل به عدم فعالیت در سایت میتوانید از قسمت تنظیمات شخصی در کنترل پنل خودتان دریافت پیام خصوصی و کامنت پروفایل را بسته و از فعالیت در سایت خودداری کنید .
شاد و سلامت باشیدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif
سلام
منم دلم میخواد اکانتم حذف شه
خوب چه جوری یه نفر از باشگاه اخراج میشه؟؟؟؟!!! اکانتش غیرفعال میشه دیگه! فقط تگ اخراجش رو نذارید
اگه فرقی هم هس بین اخراج شدن و حذف شدن یه نفر توضیح بده لطفا
سلام بچه ها!من دیگه نمی خوام با این اکانت تو سایت فعالیت کنم.یه کم سرچ کردم فهمیدم نمیشه اکانت رو حذف کرد فقط باید دیگه ازش استفاده نکرد.واسه همین یه اکانت جدید ساختم و قصد نداشتم دگه با این فعالیت کنم.اما اکانت جدیدم ،با اینکه واردش میشم و پروفایلم ساخته شده اما نه میشه باهاش پستی ارسال کنم و نه لینک ها رو برایم نشون میده!می نویسه برای نمایش لینک باید وارد سایت شوید اما وقتی روش کلیک می کنم نشون میده شما وارد شده اید ....مشکل چیه باید چی کارکنم؟
سلام چطور میتونم یه تایپک یا صفحه ایجاد کنم با یه موضوع مشخص که تمام بچه های سایت بیان توش نظر بدن و مطلب بذارن و نظراتشون رو یه جورای همگانی باشه ممنون
سلام من تازه وارد این سایت شدم
میخواستم بپرسم چطوری با مهندسان برق میتونم گفتگو کنم
متشکرم