k.mohammadi
کاربر بیش فعال
خواهش می کنم عزیزم.ممنون متشكرمممممممممم![]()
خواهش می کنم عزیزم.ممنون متشكرمممممممممم![]()
ممنونم ولی مثل اینکه تو این سایت علاقه ندارن این تالار جذاب رشد پیدا کنه. من میتونم تو تابستون این تالار رو ارتقا بدم و اونو به اوج خودش برسونم.
سلام خسته نباشید
من مدیر تالار روانشناسی سایت علمی دانشجویان ایران هستم به آدرس www.daneshju.ir
الان تالار روانشناسی رو دیدم و متوجه شدم اوضاع این تالار زیاد جالب نیست.
انتقادات و پیشنهادات من به شرح زیر می باشد:
1:رشته ی روانشناسی پزشکی است و جنبه ی درمانی دارد و باید در بخش پزشکی قرار بگیرد
2:بخش بندیهای آن بسیار ضعیف است و باید در آن تجدید نظر شود.
خواهشهای من به شرح زیره:
تالار رو به بخش پزشکی منتقل کنید
بخش بندی آن را گسترش دهید و شاخه های مختلف رو هر کدوم به صورت یه بخش تو تالار قرار بدید.
سلام، ممنون از پیشنهادتون، اما در کدام سایت دیدید که کاربری با داشتن 2 پست اون رو مدیر کنن؟
شما ابتدا شروع به فعالیت کنید بعد ما دست به کار می شویم.
سلام تاپیک که خیلی داریم یه نمونش تاپیک خودم هستامیدوارم در خواستمو جای مناسبی مطرح کرده باشم
اگه بشه یه تاپیک مخصوص حیوانات خانگی اعضا داشته باشیم خیلی خوب میشه چون تا اونجایی که فهمیدم تو انجمن حیوان دوست کم نداریم اگر تاپیک جدا باز بشه اولین ارسال کننده پست خودمم
با تشکر
وجود داره بحثی مثل طلاق و الانم که بخش مشاوره کودک و نوجوان در اونجا ایجاد شده.مسلما این سایت استقبال می کنه که شما این تالار رو به اوج برسونید.فقط در سایت دانشجو به عنوان مدیر چقدر تولید علم داشتید؟ یا فقط کپی پیست می کنید؟چقدر پرسش و پاسخ در سایت دانشجو وجود داره و آیا سطح علمی تالار روانشناسی بالاست؟چقدر بحث و گفتگوی علمی در حوزه روانشناسی در سایت دانشجو وجود داره؟این سوالات رو از این نظر مطرح کردم که در سایت دانشجو عضو هستم و از اوضاع آن آگاهی دارم.
امیدواریم شاهد فعالیت روز افزون شما باشیم و ببینیم در عمل چه می کنید.
سلام تاپیک که خیلی داریم یه نمونش تاپیک خودم هست
اگه آدرسشو خواستین اینه
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-پرندگان-خانگی?highlight=چه+حیوون+خونگی+دارین
از این قبیل تاپیکها رو بچه ها زیاد زدن .............زدن تاپیک نیاز به اجازه نداره![]()
nemishe tapikharo englisi benevisim?akhe k-boarde man farsi nemishe
سلام
نمي دونم چرا براي دوستام مي خوام نوشته يا شعر يا عكس بفرستم پيام ميده كه فونتت نمي خونه يا كاراكتر زياده ،اما پيام هاي من كوتاه است حتي نمي تونم يه
عكس كوتاه بفرستم نمي دونم براي ديگرانم اينطوريه يا نه ،اصلا نمي تونم چيزي بفرستم
نمي دونم چه كنم
سلامسلام
نمي دونم چرا براي دوستام مي خوام نوشته يا شعر يا عكس بفرستم پيام ميده كه فونتت نمي خونه يا كاراكتر زياده ،اما پيام هاي من كوتاه است حتي نمي تونم يه
عكس كوتاه بفرستم نمي دونم براي ديگرانم اينطوريه يا نه ،اصلا نمي تونم چيزي بفرستم
نمي دونم چه كنم
سلاموقتتون بخیر
میخواستم بدونم اون ستاره کنار اسم من برای چیه؟
نکنه از اون ستاره هایی که تو دانشگاه بهمون میدن!!!!!
سلام
ببخشید که مزاحم وقت شریفتون میشم
من اوائل که عضو شدم واسه تفریح بود
و با سایت شما خیلی اشنائی نداشتم
فکر کردم که مثل همه سایتهای اینترنتی هست
بنابر این نام کاربری ام را گذاشتم جیگرکی
ولی کم کم از محتوای پر بار و علمی سایت خوشم اومد
و تصمیم گرفتم اینجا چادر بزنم و ماندگار بشم
حالا میخوام یک نام کاربری مناسبتری را انتخاب کنم
ایا برایم امکان تغییر نام کاربری وجود دارد؟
اگر ممکن است راهنمائی ام کنید با تشکرجات فت و فراوان با نون اضافه
سلام
اون ستاره ها بر اساس فعالیتتون هست که با بیشتر شدن فعالیت شما تعدادش زیاد میشه تا به اندازه ثابتش برسه
وقتتون بخیر
میخواستم بدونم اون ستاره کنار اسم من برای چیه؟
نکنه از اون ستاره هایی که تو دانشگاه بهمون میدن!!!!!
ستاره ی کنار اسمتون یعنی شما invisible هستید و به غیر از خودتون و مدیران کسی نمیتونه ببینه !افسون عزیز، اون ستاره ها رو میدونم،
این یکی که کنار اسمم هستو، نمیدونم برای چی!!
masisabz*