nafise001
عضو جدید
یه خیابونس یه طرفس دانشگاه مرکزیمون اونجاس این خیابونرو 7 سری پیاده رفتم تا گرفتم هنوز دانشکده خودمون بماند.اوه پ چه مکافاتی کشیدی از دست اینا! خوب شد همون گواهی رو بهت دادن
یه خیابونس یه طرفس دانشگاه مرکزیمون اونجاس این خیابونرو 7 سری پیاده رفتم تا گرفتم هنوز دانشکده خودمون بماند.اوه پ چه مکافاتی کشیدی از دست اینا! خوب شد همون گواهی رو بهت دادن
اره باید فکر ارشد باشیم که جایه خوبی قبول بشیممثل مدرسه میمونه ،منم تاحالا نرفتم توشون دوستام اینجوری میگن، ولی خب مهم نیست، ارشد از همه مهمتره که ادم کجا باشه
یه خیابونس یه طرفس دانشگاه مرکزیمون اونجاس این خیابونرو 7 سری پیاده رفتم تا گرفتم هنوز دانشکده خودمون بماند.
وقتی ریاضیمو بین 85نفر شدم 20 هیشکی 1 افرینم نگفت ولی وقتی انگلمو شدم 13.5 که هر کدوم از اسم انگلا 3خط ادامه داشت همه محکومم کردن.وا یعنی چی 13.5 نمره هستش خوب.دانشجو نمرش 10
خوب مگه خود اصفهان نداره؟میگـــــما ! دانشگاه قم ارشد معماری داره ؟
اگه خیلی دوست داری بگم بیارن...میگـــــما ! دانشگاه قم ارشد معماری داره ؟
همه دانشگاها این طوری هستن.ما رتبه اوردیم گفتن اول رتبتون بده بعدشم اصلا به شما ها نمیاد رتبه بیارینوقتی ریاضیمو بین 85نفر شدم 20 هیشکی 1 افرینم نگفت ولی وقتی انگلمو شدم 13.5 که هر کدوم از اسم انگلا 3خط ادامه داشت همه محکومم کردن.
از وزارت بهداشت خسته شدم.
خوب مگه خود اصفهان نداره؟
عیبی نداره میریم دانشگاه هنره تهراندانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان که کلا معماری نداره! دانشگاه هنر میگیره اونم محدود
هیییییییییییییی خدااااااااا...........همه دانشگاها این طوری هستن.ما رتبه اوردیم گفتن اول رتبتون بده بعدشم اصلا به شما ها نمیاد رتبه بیارین
اگه خیلی دوست داری بگم بیارن...
انشالله همگی تهران...دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان که کلا معماری نداره! دانشگاه هنر میگیره اونم محدود
چشمآره حالا بگو بذارن محض احتیاط
سلام . آقا امیر قم به معماری بها نمیدن. فقط به علوم انسانی. من میخوام از اینجا فرار کنم . و این کار رو خواهم کـردآره حالا بگو بذارن محض احتیاط
برگه تسویم بهتون دادن مگه؟برگه های تسویه رو هم باخودم ببرم به نظرتون؟
سلام . آقا امیر قم به معماری بها نمیدن. فقط به علوم انسانی. من میخوام از اینجا فرار کنم . و این کار رو خواهم کـرد
پس چی ما همگی انسان های هنرمندی هستیم.میگم الات دفترچه ارشدو دانلود کردم، میبینم که معماری جزو هنره ! دانشگاه هنر اصفهان 19 نفر میگیره روزانه! البته معلوم نیست تا 2سال دیگه چه جوری باشه ولی انشاالله همگی دانشگاه تهران ...
فقط سایه میتونه حرفای منو درک کنه چون تو قم زندگی کرده.سلام . آقا امیر قم به معماری بها نمیدن. فقط به علوم انسانی. من میخوام از اینجا فرار کنم . و این کار رو خواهم کـرد
اره یه برگه که توش مهر های گوناگون هستش.برگه تسویم بهتون دادن مگه؟
برگه های تسویه رو هم باخودم ببرم به نظرتون؟
بازم خوبه یونی هنر داره. البته خدا وکیلی ظرفیتای ارشد زیادن. چندتا از یونی های تهران، یزد،اصفهان .... خیلی خوبهاصفهان که مثلا پر از آثار معماری و تاریخیه دو تا از دانشگاه های معروفش ندارن ! دیگه چه برسه به بقیه شهرا !
فرزانه اونو باید ازت میگرفتن میذاشتن لایه پروندت.اره یه برگه که توش مهر های گوناگون هستش.
بازم خوبه یونی هنر داره. البته خدا وکیلی ظرفیتای ارشد زیادن. چندتا از یونی های تهران، یزد،اصفهان .... خیلی خوبه
نفیسه شنیدی ترن هوایی شهربازی قم 3تا کشته داده؟ من سوار شده بودم بهشونم گفتم که ترنتون خرابه.فقط سایه میتونه حرفای منو درک کنه چون تو قم زندگی کرده.
یه برگه که مهر زدم من به دانشگاه بدهی ندارم.برگه تسویه چیه دیگه
فرزانه اونو باید ازت میگرفتن میذاشتن لایه پروندت.
منکه از این بابت کلی اعتراض زدم با اسم های مختلف. در طول سال هم باز هم میزنمظرفیت های کاردانی به کارشناسی هم سال 88 خیلی خوب بود ولی یهو فنا شد! آره الان که دیدم خیلی خوبه ... امیدوارم این مثل اون نشه!
نفیسه شنیدی ترن هوایی شهربازی قم 3تا کشته داده؟ من سوار شده بودم بهشونم گفتم که ترنتون خرابه.
چی چی شده ها انقد که خرج حوزه علمیه کردن خرج تفریحو تحصیلات ما نکردن. نفیسه برو از این شهر