سلام بچه ها خوبین؟شب همگی بخیر
سلام بچه ها خوبین؟شب همگی بخیر
سلام بچه ها وسلام ارمین چه عجب از این طرفا.خوبی؟فک کنتم تو محقق باید بیام پیش تو زبان یاد بگیرم من.ای درس خونا.
محیا حتما شنبه بریم دنبال کتابخونه ها باید وارد جو درس بشیم اینجا مثل دانشگاه قبلی نیس شب امتحان درس بخونیم.
راستی محیا من راحت شدم ها ارمین جزوه مینویسه من از روش کپی میکنم
Is There Anybody In There?????
I am Tryin to Remember "I'am Human not Some kind of exam Robat" If I do it soOn, I will try to Remember you!!!Come on now
I hear you're feeling down
چطوری مهندس /؟ یادی از ما نمیکنیا
Hi Dude!!! How R U Doin???سلام به همگی
؟I'm Fine And YouHi Dude!!! How R U Doin???
والا اصلا رو من حساب نکن که اصلا تو کلاس جزوه نمینویسم.من حال جزوه نویسی ندارم.من وقتی جزوه مینویسم تمیتونم درس گوش بدم اخر ترم فقط از کپی جزوه بچه ها استفاده میکنممن واسه جزوه رو شماها حساب کردم . دخترا هم خوش خط هستن هم کامل مینویسن . ناامیدم نکنیداااااا
sسلام دوستان عزیز خوب هستین همگی؟
سلام اره نت منم خرابه عصاب خورد میکنه.سلام کسی نیس فرزانه
چیکارا میکنی دیشب سرعت نداشتم زود زود نتم قطع میشد دیوانم کرده بود
سلام . در مورد پرسپکتیو بگم که کتاب نکته و تست محمد یگانه خوبه . تستای پارسه رو هم پیدا کنید خیلی خوب میشه . من اگه استاد بودم به جای شما از کتاب علم مناظر و مرایا درس میدادم . کتاب هنرستان رشته های هنر .
I am Tryin to Remember "I'am Human not Some kind of exam Robat" If I do it soOn, I will try to Remember you!!!
به قول فردي"How Can I Go On"
والا اصلا رو من حساب نکن که اصلا تو کلاس جزوه نمینویسم.من حال جزوه نویسی ندارم.من وقتی جزوه مینویسم تمیتونم درس گوش بدم اخر ترم فقط از کپی جزوه بچه ها استفاده میکنم
اره جعفر جزوه خوب مینویسه؟راستی سلامبه به پس بریم روی گزینه بعدی " جعفر " کار کنیم !
.اره جعفر جزوه خوب مینویسه؟راستی سلام
اره ولی باید سفارش کنیم جزوه رو کامل بنویسه.
راست میگیا سلام .
پس مشکل حل شد .
.اره جعفر جزوه خوب مینویسه؟راستی سلام
راستی چه خبرا چه میکنی؟چه خبرا؟.
راست میگیا سلام .
پس مشکل حل شد .
راستی چه خبرا چه میکنی؟چه خبرا؟
کدوم جمله؟این جمله مازیار یخورده افسردم کرد . منم میبینم به یه مسافرت نیاز دارم . تک خوری کردین شماها
کدوم جمله؟
رفتم مسافرت ولی حس درس خوندن ندارم هنوز باز
محیا رفته نیسمحیا بیا از زیر پوستت بیرون