ناز معمار
عضو جدید
منمسلامشنیدم فردا صب میاد
من 3تا بیشتر انتخاب نکردم. سوره .ایوانکی. اراک
تابلو هست که اراک قبول میشم. اگه اراک قبول شم خودمو میکشم![]()

منمسلامشنیدم فردا صب میاد
من 3تا بیشتر انتخاب نکردم. سوره .ایوانکی. اراک
تابلو هست که اراک قبول میشم. اگه اراک قبول شم خودمو میکشم![]()
فائقه تو هم مثل من گویا بدجور داغونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................................................
ماتریالیسم؟ و مارکسیسم؟ و کمونیست؟هاااان؟؟؟
من تورو میکشم بعدش تو منو بکش
ببخشید ولی اصلا نفهمیدم چی گفتیدوستان توجه کنن با استدلال میگم.......... مکاتبی که گفتم جدای از دیدگاهاشون مکاتبی بودند که به دلیل تمرکز بر امور مادی به به سقوط کشیده شدن.. با این که امامان متذکر میشن که تارک دنیا را باید مذمت کرد هموت طوری که پیامبر در مسجد در جوار گوشه نشین ها نشست
وا چرا نکنین این کارومن تورو میکشم بعدش تو منو بکش
فکر کردی بچه زرنگ تهرونی؟من تورو میکشم بعدش تو منو بکش
باشه قبول پس قول بده بعدش من تورو بکشمفکر کردی بچه زرنگ تهرونی؟اول من تورو میکشم
حالا من یه چیزی گفتم. من از اول قصدم تهران بود ایشالا میخونم واسه سال بعد هم دانشگاهی بشیموا چرا نکنین این کارو
لطفا انقد رک نباشینول كن توهم تو اين اوضاع وقت گير اوردي
ببخشید ولی اصلا نفهمیدم چی گفتی
اگه میشه بازم سبک تر بحرفین![]()
آهااان حالا شدبابا تازه آسونش کردم.................. ساده بگم دلسوزانه کار کردن و بدون تمرکز به فقط پول میشه توی عملی پیشرفت کرد اما پولکی کار کردن آخرش معلومه...........................
سلام . من داشتم معماری معاصر غرب می خوندم که شنیدم فردا قرار نتایج بیاد . امدم اینجا ببینم چه خبره دیدم دوباره همون بحثای معماری معاصر این جا هست .دوستان توجه کنن با استدلال میگم.......... مکاتبی که گفتم جدای از دیدگاهاشون مکاتبی بودند که به دلیل تمرکز بر امور مادی به به سقوط کشیده شدن.. با این که امامان متذکر میشن که تارک دنیا را باید مذمت کرد همون طوری که پیامبر در مسجد در جوار گوشه نشین ها ننشست
آخه نازی خانم میدونی عده ای چی میگن؟؟؟؟؟ رگ گردنشون رو کلفت میکنن می گن چرا مملکت پیشرفت نمی کنه بابا مملکت از ماها تشکیل شده وقتی توی تفکر من جا افتاده که پول دار شم به هر راهی حتی خیانت حتی به قول مورخ پرتقالی ایرانیان در این رفاقت دستشون در جیب هم هست< و فکر نمیکنن که با هم و با عشق کار کنن..... معلومه بچه 1 ساله هم میگه من پول یهویی رو دوست دارم................بگذریمآهااان حالا شد
چرا شب اخر گلم؟فردا همگی خوشحالو خندانیم.فردا منتظرت هستم هامن میرم بچه ها امشب اصلا جو تاپیک قشنگ نیس
یه حسی میگه امشب شب آخر این تاپیکه
(شاید بازم بیام شایدم نه)
اگه امشب بتونم بخوابم....................................فردا صبح ساعت چند بیایم اینجا؟
شبیه کتاب دین و زندگی حرف میزنی .آفرین خوشم اومد که مادی فکر نمی کنی..... دوران تفکر ماتریالیسم و مارکسیسم و کمونیست به پایان رسیده افرادی که 100% مادی فکر میکنن و موفقیت رو بر همین اساس میگذارن باید مواظب باشن مثل این مکتب ها به دره های انحطاط . انحلال سقوط نکنن بدون هیچ اغراقی میگم
نگران نباش تو هرجا قبول شی خوبه. یا اردبیل قبولی یا شریعتی که دوتاشم خوبهاگه امشب بتونم بخوابم....................................
یعنی قبول میشم؟نگران نباش تو هرجا قبول شی خوبه. یا اردبیل قبولی یا شریعتی که دوتاشم خوبه![]()
خوب بعضی وقتا از زیر پوست میاین بیرونشبیه کتاب دین و زندگی حرف میزنی .
لطفا انزی منفی ندینشب خوش
در ضمن
الكي خودتونو عذاب ندينن نتايجو فردا نميزنن
شب خوششب خوش
در ضمن
الكي خودتونو عذاب ندينن نتايجو فردا نميزنن
بلاخره همره خوندم تموم شد.چه خبرتونه وقتی من نیستم این همه پست میدین؟
راستی سلام.
شنیدم نازی و سایه دنبال قاتل میگردن،خواستین من هستما،مرد جنگی و خونریز!(اون عکس 2 روز پیشم که یادتونه!)
آخ آخ نازی کارمون ساختس. حالا ما یچیزی گفتیمبلاخره همره خوندم تموم شد.چه خبرتونه وقتی من نیستم این همه پست میدین؟
راستی سلام.
شنیدم نازی و سایه دنبال قاتل میگردن،خواستین من هستما،مرد جنگی و خونریز!(اون عکس 2 روز پیشم که یادتونه!)