دخترکوهستان
عضو جدید
بچه هاتوروخدابگین ساعت چن میایین من مردم ازگرسنگی میخوام برم شام

تو 11.30 اینجا باش.من هستم.فک کنم بچه ها هم باشنبچه هاتوروخدابگین ساعت چن میایین من مردم ازگرسنگی میخوام برم شام![]()
11.30 جشن پایکوبی .هورا به افتخار بچه های باشگاه1 هم گذاشتید من هستم
این مجلس بدون نفر اول حال نمیدهمن کلا 11 به بعد هستم
من اگه تونستم میام اگه هم نشد شرمنده ی جمعاگه این طور راحتین باشه فردا بعداز ظهر.امشبم جشن خودمونی برا کسانی که میتونن باشن
باشه ولی فردا عصر حتما منتظر همه هستم هامن اگه تونستم میام اگه هم نشد شرمنده ی جمع
شب خوش فعلا
|
|
منم میخوام
ایول اگه بشه خوب میشه .فقط رفتی یزد واسه ما هم تعریف کن چطوره دانشگاشآره خدایی من که ازش راضیم... میگن میخوایم بهمن معماری بزاریم اگه بزارن چی میشهانتقالی میگیرم
یکی جواااب منوبده به خاطرخدااا
واقعاااااا! ممنونباید گزینه " پاسخ با نقل قول " رو بزنی
پسر من بهت قول میدم امضا می کنم قبول شدی.همه کارنامه ها اینطورین http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_smile.gif
رشته قبولي متمرکز/ دانشگاه قبولي/ دوره کد رشته قبوليمتمرکز سال تولد شماره شناسنامه نام خانوادگي و نام داوطلب كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي معماري-موسسه غيرانتفاعي خزرمحموداباد-غيرانتفاعي 2183 69 - حجت دوستان تورو خدا كمكم كنيد به نظر تو من با اين كار نامه قبولم يا نه؟ اكه قبولم اين متمر كز ديكه جيه؟ يعني اين ترم من دانشجو ميشم؟ شما هم كارنامتون همين جوريه؟
نام رشته معرفي شدهنيمه متمرکز يا شرايط خاص دوم کد رشته معرفي شدهنيمه متمرکز يا شرايط خاص دوم نام رشته معرفي شدهنيمه متمرکز يا شرايط خاص اول کد رشته معرفي شدهنيمه متمرکز يا شرايط خاص اول --- ---
ما همه متمرکزیم دیگه!!!!قبولی بابا!!! اون جدول پایینم مال دانشگاهاییه که مصاحبه دارن
رشته قبولي متمرکز/ دانشگاه قبولي/ دوره
کد رشته قبوليمتمرکز
سال تولد
شماره شناسنامه
نام خانوادگي و نام داوطلب
كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي معماري-موسسه غيرانتفاعي خزرمحموداباد-غيرانتفاعي
2183
69
-
حجت
نام رشته معرفي شدهنيمه متمرکز يا شرايط خاص دوم
کد رشته معرفي شدهنيمه متمرکز يا شرايط خاص دوم
نام رشته معرفي شدهنيمه متمرکز يا شرايط خاص اول
کد رشته معرفي شدهنيمه متمرکز يا شرايط خاص اول
---
---
دوستان تورو خدا كمكم كنيد
به نظر تو من با اين كار نامه قبولم يا نه؟
اكه قبولم اين متمر كز ديكه جيه؟
يعني اين ترم من دانشجو ميشم؟
شما هم كارنامتون همين جوريه؟
یه سوال دیگه اون شکلکایی روکه نازمعماربهمون دادرو چطوربایدبذارم کجاش.بایدکپی پیست کنم؟
هستین الان یا نیستین؟؟؟؟من برم یا صبر کنم؟؟
بچه ها من دپم خیلی...اصلا ذوق ندارم که نتیجه ها اومده!چرا؟؟؟؟ فقط واسه دوستم خوشحالم که با من یه جا قبول شد و خیلی استرس داشت
میدونم سایترو روشکلک بایدکپی کنم؟روهرچیکهکپی میکنم نمیارهaz site pic4ever copy mikone inja
قربانتخيلي خييييييييييييييييييلي ممنون يا شاسين
میدونم سایترو روشکلک بایدکپی کنم؟روهرچیکهکپی میکنم نمیاره![]()