سلام
سال نو مبارک * آرامش،شوروهیجان و سلامتی * خواسته قلبی من برای شما
قصد دارم تا جای ممکن لپتاپی صفر خریداری کنم(به احتمال 90%)
و تصمیم دارم برای افزایش عمر مصرف لپتاپم از گوشی یا تلبت برای سرچ استفاده کنم و از لپتاپ فقط برای کار با نرم افزارها ...
بنابراین با توجه به نیازهای من یعنی؛
جستجو در اینترنت،PDF،دوربین و موزیک
لطفا گوشی یا تبلتی معرفی کنید که 3سال توانایی و بازدهی خوب داشته باشه/.
تا جایی که من میدونم دو هسته ای و چهارهسته ای در بازار موجوده که 4 هسته ای صرفا جهت بازاریابی بوده و تفاوت چندانی با دوهسته ای درعمل نداشته...
ازونجایی که یه هسته برای وظایف سیستم عامل و هسته دیگه برای نرم افزارها کفایت میکنه فکر میکنم دوهسته ای کافیه چون من هرگز حتی ساده ترین بازی هم فکر نمیکنم (حدود98%)نصب کنم
بنابراین سقف 300-400 تومان درنظر داشته باشید
لطفا راهنمایی بفرمایید تا اگر همین قابلیتها در چین و تایلند با قیمتی کمتر قابل خریداری هست از این طریق اقدام کنم (امکانش فراهم ِ )
سال نو مبارک * آرامش،شوروهیجان و سلامتی * خواسته قلبی من برای شما
قصد دارم تا جای ممکن لپتاپی صفر خریداری کنم(به احتمال 90%)
و تصمیم دارم برای افزایش عمر مصرف لپتاپم از گوشی یا تلبت برای سرچ استفاده کنم و از لپتاپ فقط برای کار با نرم افزارها ...
بنابراین با توجه به نیازهای من یعنی؛
جستجو در اینترنت،PDF،دوربین و موزیک
لطفا گوشی یا تبلتی معرفی کنید که 3سال توانایی و بازدهی خوب داشته باشه/.
تا جایی که من میدونم دو هسته ای و چهارهسته ای در بازار موجوده که 4 هسته ای صرفا جهت بازاریابی بوده و تفاوت چندانی با دوهسته ای درعمل نداشته...
ازونجایی که یه هسته برای وظایف سیستم عامل و هسته دیگه برای نرم افزارها کفایت میکنه فکر میکنم دوهسته ای کافیه چون من هرگز حتی ساده ترین بازی هم فکر نمیکنم (حدود98%)نصب کنم
بنابراین سقف 300-400 تومان درنظر داشته باشید
لطفا راهنمایی بفرمایید تا اگر همین قابلیتها در چین و تایلند با قیمتی کمتر قابل خریداری هست از این طریق اقدام کنم (امکانش فراهم ِ )