mehranguilan
عضو جدید
دوستان تا شنبه تمدید شده؟من درست شنیدم؟
دوستان تا شنبه تمدید شده؟من درست شنیدم؟
من لیسانسم اونجا بودم یعنی هنوزم هستم اما اگه بچه اون طرفا نیستی نرو که پشیمون میشی دانشگاهش تو بدترین جای شهر واقع شده یه حلبی آباد واقعی هرچند مدت یکبارم از طرف برادرای عراقی یه توده گردوخاک کل شهرو میگیره که آدمو خفه میکنه ویه چیزای دیگم هست که اینجا جای گفتنش نیست بوعلی خیلی بهتره
معمولا به دانشجو های ارشد خوابگاه میدنآقای حسنی عزیز ممنونم.
امکانش هست البته حتمی نیست که برا دکتری برم آلمان...
اگه خدایی نکرده نشد کار تو صنعتو ترجیح میدم به تدریس دانشگاه البته دوره دکتری رم حتما میخونم
تنها مشکلمم با شبانه علم و صنعت اسکانه نه شهریه(با وام جور میشه) چقدر امکان دتره خابگاه بدن به بچه های شبانه پارسال که دادن.
آقای حسنی عزیز ممنونم.
اگه خدایی نکرده نشد کار تو صنعتو ترجیح میدم به تدریس دانشگاه البته دوره دکتری رم حتما میخونم
تنها مشکلمم با شبانه علم و صنعت اسکانه نه شهریه(با وام جور میشه) چقدر امکان دتره خابگاه بدن به بچه های شبانه پارسال که دادن.
آقای حسنی عزیز ممنونم.
کاملا درستهبه نظرم رو خوابگاه حساب باز نکن به هیچ وجه.مخصوصا شبانه بودن حتی 1 درصد هم روش فکر نکن.در کنترل دانشگاه صنعتی اصفهان----دانشگاه شیراز----فردوسی مشهد---هم کنترل بسیار قوی ای دارند.شاید قوی تر از علم و صنعت.علم و صنعت در الکترونیک و مخابرات بسیار قوی هستش اما در کنترل و مهندسی پزشکی اصلا.
کمک کنییییید لطفا (((((دوستان اگه شبانه قبول شیم میتونیم نریم؟اینو کجای دفترچه ها نوشته ؟از کنترل علمو صنعت خبر دارید؟سطحش چطوره؟از کنترل صنعتی اصفهان چطور؟
و اینکه تو هزینه های شبانه این هزینه متغیر دروس چیه؟
خیلی ممنون
دوستان کسی میدونه تو گرایش مهندسی پزشکی ترتیب علم و صنعت و تربیت مدرس خواجه نصیر به چه صورته ؟
فقط اگه روزانه قبول شی و نری محروم میشی.شهریه ی متغرواحدهاستواحدهای نظری وعملی بین 60-100و واحد پایان نامه بالای 150/حداقل 8 واحد و حداکثر 12تا هر ترمکمک کنییییید لطفا (((((
شاید اطلاعات شما از من بیشتر باشه.حذف شد ببخشیدچرا الکی جواب میدید و بچه ها را گمراه میکنید.اون ترتیب خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/علم و صنعت مهندسی پزشکیش ضعیفه.اقا جون علم و صنعت فقط و فقط الکترونیکش خیلی خیلی خیلی قوی ه.و بعد مخابرات و بعدشم قدرت.سطح کنترلش پایینه
هر سال تو دفترچه می زدند.اگه امسال نزدن باید شک کرد.خوب بگرد دفترچه رو.کنترل همونطور که دوست عزیزمون محمد علی گفت خیلی سطح بالایی در علم و صنعت و تربیت مدرس نداره.علم و صنعت در برق با الکترونیک شناخته میشه و دو تا استاد تمام داره.اما در کنترل اصلا اینطور نیست و شاید واقعا ارزش اون همه هزینه شبانه و شاید خونه و غذا رو نداشته باشه و کنترل روزانه صنعتی اصفهان و روزانه شیراز و حتی صنعتی شیراز هم از شبانه اونجا بهتره.هزینه در تهران غوغا میکنه مخصوصا واسه شبانه ها.کنترل فقط و فقط تهران و خواجه نصیر عالیههههههههههه و بعد شریف و امیر کبیر واقعا سطح کنترل در خواجه و تهران عالیه و ارزش هزینه شبانه رو داره-------شهریه متغیر هم معلومه دیگه متغیره زیاد میشه--سالی 10 درصد حداقلش شایدم بیشتر.اما شهریه ثابت ثابته.(من کارشناسی شبانه بودم وسالی 10 درصد زیاد میکردن)
اقا کسی میدونه من با 1142 مخابرات کجا میتونم قبول شم؟؟؟؟؟شبانه هم میرم.البته اول روزانه شهرستان چون شبانه تهران پر خرجه[/QUOTE
روزانه شهرستان رو که حتما میاری مهندس
شما از بهتر به بدتر بزن توکلت به خدا.
ببین بازار کار فقط به توانایی خودت بستگی دارهشما از کجا آوردی این اطلاعات دقیقو؟! تا اونجا که من دیدم بازار کار کنترل بعد از قدرت دومه وخیلی هم روبه رشده لطفا با اطلاعات غلط دوستان رو گمراه نکنید
ممنون از نظراتتون..منم از دانشجوهای خواجه که پرسیدم گفتن در زمینه پردازش تصویر خیلی سطحش بالاست اما تو سیگنال و نروساینس استاد خوب نداره..اما از دانشجوهای تربیت و علم و صنعت کسی رو پیدا نکردم که مقایسه درستی داشته باشم.ممنون
ممنون از نظراتتون..منم از دانشجوهای خواجه که پرسیدم گفتن در زمینه پردازش تصویر خیلی سطحش بالاست اما تو سیگنال و نروساینس استاد خوب نداره..اما از دانشجوهای تربیت و علم و صنعت کسی رو پیدا نکردم که مقایسه درستی داشته باشم.ممنون
سلام
فوری
کسی میدونه با 400 مخابرات سیستم کجاها میشه آورد؟؟؟؟
فکر کنم بهتریناش خواجه نصیرو علمو صنعت باشهسلام
فوری
کسی میدونه با 400 مخابرات سیستم کجاها میشه آورد؟؟؟؟
اقا کسی میدونه من با 3782 الکتر قبول میشم؟؟؟؟؟