rejaliclinic95
عضو
[h=1][/h]این که کجا میروم مهم نیست، مهم منظرهایست که پیدا میکنم. تا با هم مبانی عکاسی از منظره را از زبان عکاس آمریکایی، کریس بُرکِرد(Chris Burkard)، بیاموزیم. ۱۰ سال است که برای عکاسی از زیباترین منظرهها به دور دنیا سفر میکنم. مهمترین چیزی که در این مدت یاد گرفتم این بوده: مهم نیست کجا میروم، مهم منظرهای است که پیدا میکنم.
Chris Burkard
[h=2]عکاسی از منظره[/h]بیایید با وسایلی که باید همراهمان باشد شروع کنیم:
[h=3]دوربین:[/h]فرقی نمیکند یک دوربین DSLR یا یک IPhone داشته باشید. مهم داشتن وسیلهای برای عکاسی است.
[h=3]لنز واید:[/h]این لنز به منظور به تصویر کشیدن وسعت بیشتری از منظره و جای دادن جزئیاتی بیشتر در کادر انتخابی شما، بسیار مفید است.
[h=3]چراغ پیشانی و ابزار چندکاره:[/h]این دو مورد بارها زندگی من را نجات دادهاند.
[h=3]هر دو پای شما:[/h]باید به نحوی خود را به محل برسانید.خیلی خوب است که دو پای سالم دارید ولی اگر نداشتید هم خیلی مهم نیست.
(اجازه ندهید فقدان این موارد دلیل بیرون نرفتن و عکس نگرفتن شما باشد)
[h=4]
[/h][h=4]
[/h][h=3]فیلتر پولارایزر:[/h]این ابزار کنتراستی طبیعی به عکس شما میدهد. بازتاب نور را میگیرد و آسمان را تیرهتر میکند.
[h=3]فیلتر ND:[/h]برای به تدریج تیره کردن آسمان از این ابزار استفاده میشود.

[h=2]عکاسی از منظره[/h]بیایید با وسایلی که باید همراهمان باشد شروع کنیم:
[h=3]دوربین:[/h]فرقی نمیکند یک دوربین DSLR یا یک IPhone داشته باشید. مهم داشتن وسیلهای برای عکاسی است.
[h=3]لنز واید:[/h]این لنز به منظور به تصویر کشیدن وسعت بیشتری از منظره و جای دادن جزئیاتی بیشتر در کادر انتخابی شما، بسیار مفید است.

[h=3]چراغ پیشانی و ابزار چندکاره:[/h]این دو مورد بارها زندگی من را نجات دادهاند.
[h=3]هر دو پای شما:[/h]باید به نحوی خود را به محل برسانید.خیلی خوب است که دو پای سالم دارید ولی اگر نداشتید هم خیلی مهم نیست.
(اجازه ندهید فقدان این موارد دلیل بیرون نرفتن و عکس نگرفتن شما باشد)
[h=4]

[h=3]فیلتر ND:[/h]برای به تدریج تیره کردن آسمان از این ابزار استفاده میشود.