یه کلمه هستش ک سعی کن بشه تیکه کلامت -ولش کن ولش کن ولش کن -با خنده اینو بگو - خیلی کمک میکنه -هم تو مواقعی ک با خودت تنهایی و هم موقعی ک یکی داره جلوت حرف بی خود میزنه و نمیخوای بشنویش
کلی راه هستش واسه اینکه اصلا عصبانی نشی- - اما به نظرم اگه زیادم جلوش رو بگیری خوب نیست -باعث میشه فشار خونت بره بالا و اگه خیلی هم ادامش بدی میشی یه ادم بدگمان و کسی ک همیشه انتقاد میکنه
پس میگم بهتره ک یه جوری تخلیش کنیم ک خودمون اسیب نبینیم و هم دیگران- تاپیک خوبی زدی از دیشب دارم روش فکر میکنم -در اصل اینا رو ک دارم میگم دارم واسه خودم نسخه مینویسم
اولش فکر کنم باید تا اونجا ک میتونیم دز خشممون رو کم تر کنیم ک جا واسه جبران و برگشت باشه - باید ما خشم رو کنترل کنیم نه خشم ما رو - اولین و بهترین راه یه مکث چند ثانیه ایه -ترمز رو بکشم
چه جوری؟ اینجوری : تا 10 بشمار - در مورد شرایط فکر کن شاید طرف منظورش یه چیز دیگه بوده اصلا ---- محل رو ترک کن به یه بهونه ای --نفس عمیق هم خوبه --- روش دیگه هم اینه ک با ارامش به اون کسی ک داره عصبانیت میکنه هشدار بدی با روش طنز و شوخی بهتره -مثلا بگو داری کم کم دیوونم میکنی الانه ک بزنمت ( البته با نیش باز )
خب حالا همه اینا رو امتحان کردی یا اصلا کلا یادت نبودشون و کار از کار گذشت -چیکار کنیم ؟
بهتره از موضوع دور بشیم و با خودمون خلوت کنیم -برو تو اتاق و در رو ببیند -تا هم خودت نری و ادامش بدی و هم اون طرف مقابل نیاد و کش بده ---- ی اهنگ بزار گوش کن و حواست رو پرت کن - مرحله بعد فکر کردن به کار ها و حرفاته -بگو ایا تو شآن من بود اصلا این کارا -چرا خودم رو آوردم اینقدر پایین ک بخوام اون حرف ها و کارا رو انجام بدم -من کارم خیلی درست تر از این حرفاس -اصلا واسه پوستم خوب نیست این کارا
--اره چه اشکالی داره خودتو زیاد دوست داشته باشی - خب این همه فکر کردی باید ب یه نتیجه ای هم برسی دیگه درسته ؟ خب؟ تو ی برگه بنویس ک اگه دوباره یه موقعیت با اون شخص و یا موقعیتی شبیهش پیش بیاد چیکار بکنی بهتره -شدیدتر برخورد کنی یا در مقابل حرفا و تیکه هایی ک بهت میندازه به جای جواب دادن یه لبخند از روی تمسخر و نشون دهنده یاینکه ریز می بینمت بزنی -این از همه حرفا تاثیرش بیشتره -چون ادم های عصبانی مثل یه ماشین اشغالی اند -باید ازشون فاصله بگیری و کثیف نشی
دوستان شما حرفام رو کاملتر کنید