رشته مربوط با این شاخه ها ؟

apadana34

عضو جدید
من دنبال رشته ای هستم که به این بخشهایی از فیزیک سروکار داره و دانشجوهای ان رشته اینهارا می خوانند.

1- جابه جایی - سرعت - شتاب - نیرو که در فیزیک دبیرستان می خواندیم.

2- طراحی وسایل یا ابزاری که هر کدام برای راحت کردن زندگی ادم یا رفع یک مشکل بشر یا دادن یک امکان به بشر ساخته می شه و ان را در اخبار می شنویم . (بعضی از وسایل ترکیب چند مهندسی است انکه بیشتر دخالت داره را بگید)

apadana34

عضو جدید
ایا می توان گفت با توجه به اینکه اکثر وسایل یا تکنولوژی ها با برق کار می کنند مهندسی برق در مورد شماره 2 صادق است

asemanes

عضو جدید
خیلی از رشته ها مشمول قسمت اول میشنرشته تربیت بدنی گرایش بیو مکانیک این مباحثو داره؛ اما بصورت ترکیبی با بحث حرکت شناسی وعضله، که پیچیده ( و غیر قابل حلش میکنه! )ولی فکر نمیکنم قسمت دوم رو در بر بگیره. در همین حد اطلاع دارم .

ariyaii

عضو جدید
من دنبال رشته ای هستم که به این بخشهایی از فیزیک سروکار داره و دانشجوهای ان رشته اینهارا می خوانند.

2- طراحی وسایل یا ابزاری که هر کدام برای راحت کردن زندگی ادم یا رفع یک مشکل بشر یا دادن یک امکان به بشر ساخته می شه و ان را در اخبار می شنویم . (بعضی از وسایل ترکیب چند مهندسی است انکه بیشتر دخالت داره را بگید)
مکانیک.مهندسی پزشکی

ROBOTICS

کاربر فعال مهندسی رباتیک

1- مکانیک - هوافضا - رباتیک - نساجی - راه آهن - کشاورزی گرایش ماشین آلات - کشتی سازی - دریا - مهندسی پزشکی - فیزیک - میکروالکتروماشین

2- رشته های مهندسی کلا برای رفع نیاز انسان است
اخبار بیشتر در مورد هوا و فضا و مهندسی پزشکی است
اگر دنبال رشته های چند تخصصی هستید ، ابتدا "مهندسی علوم" سپس مکاترونیک

3- فکر نکنم اخبار معیار مناسبی برای انتخاب رشته باشد

بالا