ازتون ممنونمآره درسته، تو پاسخ برگ گزینه 3 زده ولی من فک نمی کردم 3 باشه، منحنی نیست آخه. البته شاید بشه گفت چون تقعر و تحدب داره پس هایپاره
تو کتاب پوسته ها اومده که هرکدوم از مربعا از 4 تا پوسته ی هایپار تشکیل شدن
ازتون ممنونمآره درسته، تو پاسخ برگ گزینه 3 زده ولی من فک نمی کردم 3 باشه، منحنی نیست آخه. البته شاید بشه گفت چون تقعر و تحدب داره پس هایپاره
جواب این سوال چرا میشه 3 ،چرا جنس میله ها تو جواب تاثیر گزار نیست?مشاهده پیوست 255589
سلام
اتصال تیر لانه زنبوری به ستون از نوع مفصلیه یا گیردار?
ممنون،به خاطر این شک کردم،که اقای سروش نیا تو جزوه های قدیمیشون گفتن اتصال تیر لانه زنبوری مفصلیه،ولی تو جزوه جدیدترشون گفتن گیرداره!!اتصالش مفصلیه چون در محل اتصالش به ستون بادخور وجود داره کلا نشانه های تشخیص اتصال مفصلی در قطعات فولادی 3 مورد:1.پین 2.بادخور 3.نازک شدگی در محل اتصال
در قطعات بتنی هم نشانه مفصل 1.میلگلردهای متقاطع در یک نقطه 2.نازک شدگی
نشانه های اتصال صلب(گیردار) هم 1.قطعات کاملا چسبیده بهم 2.ورق های اتصالی (لچکی) یا stiffner
بادخور : وقتی فاصله بالا و پایین اتصال بهم نچسبه بادخور نامیده میشه که این فضای خالی اجازه یه ذره حرکت را میده
ممنون،به خاطر این شک کردم،که اقای سروش نیا تو جزوه های قدیمیشون گفتن اتصال تیر لانه زنبوری مفصلیه،ولی تو جزوه جدیدترشون گفتن گیرداره!!
تو این سوال ردیف اول، شکلهایی که گزاشته نوشته سطع مقطع و ارتفاعشون یکسانه که اگه بخوایم به ترتیب از اقتصادیترین به غیر اقتصادی ترین بگیم میشه ،T--->قوطی----->⊙----->L
اما تو شکلهای ردیف دو که فقط سطح مقطع ها یکیه ولی ارتفاع یکی نیست این ترتیب به چه شکل میشه?
اصلا هدفش از کشیدن این دو ردیف شکل چی بوده?
مشاهده پیوست 255616
مرسی که با حوصله وقت میزاریدبرای حل این سوال ما میایم بهترین را انتخاب میکنیم یعنی فرم درست را در میاریم بر عکسش میکنیم میشه غیر اقتصادی .....چون گفته تیر ساده و بار گسترده یکنواخت پس باتوجه به نمودار تغییر شکل بار گسترده یکنواخت که طاقی شکل است باید بالا تمرکز بتن و پایین تمرکز فولاد باشه پس بهترین فرم میشه شکل تی
حالا غیر اقتصادی میشه بر عکس تی یعنی میشه ال چون توی شکل ال بتن را گذاشته در ناحیه کششی (پایین) که ترک میخوره و می ریزه میلگردها را گذاشته توی ناحیه فشاری و کمانش میکنه
بعد از فرم ال فرم دایره غیر اقتصادیه....و یه چیز دیگه اینکه منظور از غیر اقتصادی از نظر هزینه قالب بندی و... نیست منظور اینه کدام برتره از نظر عملکرد
شکل های پایینی هم استاد همینطوری گذاشته واسه مقایسه و مهم نیستن
توی صورت سوال به نوع بار و نوع تیر باید توجه کنیم که بر اساس اون بفهمیم تغییر شکل چطوریه و بهترین مقطع چیه
مرسی که با حوصله وقت میزارید
فقط اون شکل های ردیف پایین رو متوجه نمیشدم که اصلا گزاشتن که چه چیزیو مقایسه کنن
ممنون خیلی عالی توضیح میدینگزینه یک میگه فاصله بین دو فلشی که برای هر شکل کشیدی که اسمش هست بازوی اهرام توی I شکل بیشتره که اینطور نیست چون هردو مقطع دارای یک ارتفاع هستن گزینه 3 هم دقیقا مثل گزینه یکه فقط بایه بیان دیگه چون میدونید که گشتاور میشه برایند گشش و فشار حالا اگر ما این کشش و فشار را به صورت یه زوج نیرو در نظر بگیریم که دارن به مقطع وارد میشن برای بدست اوردن گشتاوور این زوج نیرو لازمه یکی از نیروها(فشاری یا کششی) در فاصله بین این دو ضرب بشه(همون قانون کوپله که میشدF*D) حالا وقتی فاصله ها برابره و نیروها برابر پس برایند دو مقطع هم برابره
ممنون خیلی عالی توضیح میدین
راجع به این سوال گفته کدوم گزینه نادرسته و جوابش شده 3!!!
ولی اگه طبق گفته شما گزینه 1 و 2 و 3 نادرست باشه پس کلا سوال غلطه،باید تو صورت سوال میپرسید کدوم درسته که جواب میشد گزینه 4!!
راستی مگه برایند کشش و فشار ،برش نیست? من فک میکردم تو گزینه 3 از لحاظ برشی خواسته مقایسه کنه
این خیلی نکته خوبی بوددرمورد خمش در واقع خمش ترکیب فشار و کشش است و فرقش با برش در اینه که برش هر جا رخ بده کشش و فشار یه اندازه است اما خمش نصفی از جسم در کشش نصفی در فشار
این خیلی نکته خوبی بود
ستونک وادارهمیدونم سوال مسخره ایه ولی همین سوال مسخره گیجم کرده
تو سیستم LSF ستونک=لاوک یا ستونک=وادار؟!!!
ممنون ولی بازم متوجه نشدمنه اتفاقا سوال درسته چون توی مقایسه گشتاور خمشی بهترین مقطع ، مقطعیه که بیشترین مصالح را ببره به دور (همون ممان اینرسی و نحوه مقایسه ای که توی جزوه هست) توی مقایسه این دوتا شکل مقطع آی میزان مصالح بیشتری را میبره به دور(ممان اینرسیش بیشتره) پس گزینه دو غلطه
درمورد خمش در واقع خمش ترکیب فشار و کشش است و فرقش با برش در اینه که برش هر جا رخ بده کشش و فشار یه اندازه است اما خمش نصفی از جسم در کشش نصفی در فشار
گزینه2 از نظر خمش مقایسه کرده گزینه 3 از نظر برش
ممنون ولی بازم متوجه نشدم
ببینید گزینه 1 غلطه چوم ارتفاعشون یکسانه
گزینه 2 غلطه چون ممان اینرسی I بیشتر از صلیبه
گزینه 3 غلطه چون مقطع دلدارتر تو برش بهتره پس از نظر برشی صلیبی از I بهتره
گزینه 4 درسته چون صلیبی تو تار خنثی بیشترین مصالح رو داره
ولی صورت سوال گفته کدوم گزینه نادرسته، اما اینجا ما 3 تا گزینه نادرست داریم و یه گزینه درست!!
الان استدلال های من برای هر گزینه کدومش غلطه متوجه نمیشمنه سوال اشتباه نیست من اشتباه بیان میکنم علت رد شدن بقیه گزینه ها را
خیلی زیاد ممنون که پیگیرینمن الان از بقیه هم که پرسیدم دقیقا توضیحات اول منو گفتن اینا توضیحات بقیه است:
علت هر سه گزینه اینه که مصالح در نزدیکی تار خنثی قرار داره
پس 1و3 فاصله برآیند نیروهای کشش و فشار به هم نزدیکه
4 اون وسط + مصالح زیاد داره یعنی به تار خنثی نزدیکن
اینم توضیح یکی از بچه ها:
خمش روی محور خنثی صفره...چون مقطع صلیبی یکی از یال هاش روی محور خنثی س پس گزینه ی 4 درسته...و چون در لبه ها تنش خمشی ماکزیمم رو داریم پس مجموع نیروی کششی و فشاری که همون تنش خمشی می شه در لبه های تیر آی شکل به دلیل بیشتر بودن ممان انرسی افقی در لبه ها، بیشتر است...پس گزینه ی 3 هم درسته.
واینکه ما به این توجه نکردیم که توی سوال نگفته برایند نیروی کششی و فشاری بلکه گفته برایند تنش فشاری و کششی
خیلی زیاد ممنون که پیگیرین
ولی جواباشون کلی گوییه خیلی ربط به گزینه ها نداره ،من با گزینه 2 و 4 اصلا مشکلی ندارم،مشکل گزینه 1 و 3 هستش
گزینه 1 بازو اهرم رو چجوری تشخیص بدیم از کجا تا کجاست ? میشه بازوی اهرم صلیبی رو بکشید?
گزینه 3 ،مگه نه اینکه( برایند) تنش کششی و فشاری=برشه و ( ترکیب)تنش کششی و فشار=خمشه
پس گزینه 3 راجع به خمش حرف نمیزنه
یعنی اگه گفتن برایند (تنش) فشاری و کششی میشه خمشنه برایند نیروی کششی و فشاری میشه برش نیرو با تنش فرق داره ( تنش تعریفش بود نیرو بر سطح)نیرو میشه اثر متقابل دو جسم بر هم پس در نتیجه گزینه 3 منظورش برش نیست
یعنی اگه گفتن برایند (تنش) فشاری و کششی میشه خمش
اگه گفتن برایند (نیروی) فشاری و کششی میشه برش!
یه خورده عجیبه ها با تعریف برش و خمش جور در نمیاد،کاش اگه کسی به استاد سروش نیا دسترسی داره این سوال رو بپرسه ازشون
حالا گزینه 1 ،از کجا میفهمید بازوی اهرم از کجا تا کجاست،مال صلیبی رو میشه ترسیم کنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | ||
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | ||
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | ||
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | ||
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |