ببخشید من یه قسمت از کارم سقف شیب دار داره
اول همه ی دیوار هارو توی یه اندازه مثلا سه متر کشیدم .... بعد اون قسمتی که می خوام 5 متر باشه به اون قسمت ارتفاع دادم اما سقفم می شکنه .... یعنی می خوام سقفم از یک سمتی که سه متر هست شروع کنه برشه به 5 متر اما نمی تونم این کارو انجام بدم ... لطفا راهنمایی کنید چجوری بکشمش
سلام دوستان من نمای پروژمو باید یچیزی تو مایه های این عکس (عکس بالاییش)کار کنم
میشه یکم هم فکری بدین که چطوری تو رویت بکشم؟
مشاهده پیوست 155594
کسی کمک نمیکنه؟![]()
ببخشید من یه قسمت از کارم سقف شیب دار داره
اول همه ی دیوار هارو توی یه اندازه مثلا سه متر کشیدم .... بعد اون قسمتی که می خوام 5 متر باشه به اون قسمت ارتفاع دادم اما سقفم می شکنه .... یعنی می خوام سقفم از یک سمتی که سه متر هست شروع کنه برشه به 5 متر اما نمی تونم این کارو انجام بدم ... لطفا راهنمایی کنید چجوری بکشمش
سییلام دوستان
عزیزانی که رویت 2013دارین..
آقا وقتی میخوام متریال بسازم یا تغییر بدم،گزینه خاصی واسه duplicateیافت نمیشه..بعدم که روی اسم متریال توی لیست کلیک راست میکنم میتونم دابلیکت کنم...
اماااا وقتی تغییرش میدم اونی که ازش کپی گرفتم هم تغییر میکنه!!!قضیه چیه؟!!
حتی اگه 5تا دابلیکیت گرفته باشم..یکیشو ک تغییر میدم هر 5تاش تغییر میکنه !!
قدرت خدا!!
میشه یکی بگه مشکلش چیه؟و کجا اشتباه میکنم آیا؟
مرسی
ببینید این صفحه متریال منه..کلا با اونی ک شما میگی فرق داره..رویت چندو گفتین شما؟سلام
این قابلیت جالبی هست،جدیدا وقتی به متریالی رو duplicate میکنین بغیر از تب identifi و graphic بقیه تب ها اطلاعتشون بصورت share در میاد که علامتشو با نارجی تو عکس مشخص کردم،
حالا واسه اینکه تغییرات هر تب رو جدا کنیم از بقیه به ترتیب شماره عمل کنین تا عدد روی دست به 0 تبدیل بشه
موفق باشین
سلامدوستان من می خوام توی رویت یه دیوار رو ارتفاعش رو تغییر بدم کل دیوار چون بهم وصله تغییر می کنه ... می خوام فقط یه قسمتیش ارتفاعش تغییر کنه ... از این دیواره از وسطش یه دیواره دیگه هم می گذره یعنی می خوام از همون جایی که دیواره رد شده این دیوار به دو قسمت تقسیم بشه که بتونم یکیش رو ارتفاعش رو تغییر بدم ... فک کنم خیلی بد توضیح دادم :دی امیدوارم متوجه بشین منظورم رو ... یادمه یکی بهم گفت برو توی همون پلانی که اون دیواره هست بعد روش راست کلیک کن ... دیگه یادم نیست ... ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام
اگه درست متوجه شده باشم، فکر کنم مشکلتون با split حل میشه
متوجه نشدم باید چیکار کنم
می خوام یه دیوار که یک دست هست و یه دیواره دیگه از وسطش گذشته رو به دو قسمت تبدیل کنم از اونجایی که اون دیواره از وسطش رد شده ...
ببینید این صفحه متریال منه..کلا با اونی ک شما میگی فرق داره..رویت چندو گفتین شما؟
مشاهده پیوست 156721
بچه ها یه جورایی بدبخت شدم... امروز یه رندر از کارم گرفتم بعدش کامیپوتر هنگ کرد یه لحظه، چون عجله داشتم همین طوری یه سیو زدم خاموش کردم الان می بینم که هر چی در طول دو-سه روز قبل به کارم اضافه کرده بودم همه ش پریده... من هر 1 ربع کارمو سیو می کردم اما حالا هیچ اثری از کارام نمونده، راهی هست که بشه دوباره برگردوند؟؟! منظورم مثه اتوکده که وقتی یه بخشی از کار می پره دفعه ی بعد که بازش می کنی سیستم اتوسوش پیشنهاد می کنه فایلا رو برگردونیم، رویت یه همچین امکاناتی نداره؟!! .... 4 شنبه هم تحویل پروژه مه
نه نبود... 3 تا هستن (33و34و35 ) هیچ کدوم ندارن کارای جدیدو... :'( بازم ممنونسلام دوست عزیز رویت زمان سیو چندتا فایل بکاپ درست میکنه،همونجایی که فایلتون هستش،که پشت اسمش شماره خورده،اونارو باز کنین ببینین پروژتون سیو شده تو اونا یا نه،اگه نه که راهی واسه برگشت نیست یا حداقل من بلد نیستم موفق باشین
سلام دوست عزیز عضویتون رو به باشگاه تبریک میگم شما با mass in place کشیدین؟منظورتون از تقسیم بندی چیه؟ اگه منظورتون فاز 2 کردن دیوار هست،اول باید بعد از کشیدن پوسته دیوارتون با mass از تب massing and site از گزینه wall اون دیواری رو که قبلا فاز2 کردین رو به صفحه مس خودتون نسبت بدین اگه نه یکم بیشتر توضیح بدین یه عکس از دیوارتون هم بزارین خیلی خوبه موفق باشیندوستان من به زور با کامپوننت یه دیوار کج تونستم جور کنم ولی نمیتونم مثله دیوارهای خارجی که نمای خارجیش مصالحش تقسیم بندی داره روش مصالح بزنم چی کار کنم فک کنم ایراد از طرز کشیدن دیوارمه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |