minamir3000
کاربر فعال
با سلام من وقتی فایلو از cad وارد max می کنم از حالت نرمی در میاد و شارپ میشه خواهش می کنم کمک کنید
با سلام من وقتی فایلو از cad وارد max می کنم از حالت نرمی در میاد و شارپ میشه خواهش می کنم کمک کنید
با تشکر...ولی من اندازه smooth رو تا آخر بردم و حتی یه استوانه دایره ای ساده رو امتحانی از cad به max آوردم تبدیل به استوانه چند ضلعی شد..راه دیگه ای نداره؟تیک smooth رو بزنین تا نرم ایمپورت بشه..البته اونم مقدار داره
با تشکر...ولی من اندازه smooth رو تا آخر بردم و حتی یه استوانه دایره ای ساده رو امتحانی از cad به max آوردم تبدیل به استوانه چند ضلعی شد..راه دیگه ای نداره؟
والا من تاحالا به این مشکل برنخوردم مثل شما....ورژن مکس و کدتون چیه؟؟
از منوی render گزینه environment رو انتخاب کن از پنجره ای که باز شد از همون تب اول رو none کلیک کن از این پنجره هم bitmap بعدش برو عکسی که می خوای رو انتخاب کن .همین.اگه متوجه نشدی بگو با تصویر بذارم.
با فرمت jpgدانلود کردمسلام
با چه فرمتی دانلودش کردی؟ اگه به صورت bmp یا jpg یا هر فرمت عکسی هست که باید تو متریال ادیتور بصورت Bitmap واردش کنی.اما اگر به صورت mat دانلود کردی.متریال ادیتور رو با زدن m باز کن به صورت Campact باز کن (با زدن modes و انتخاب حالت) حالا به بخش Get matterial که به صورت یه کره کوچک با یه فلش اوریب سمت چپ هست برو.اینبار از صفحه باز شده یک فلش سیاه که سمت چپ بالا هست رو انتخاب کن تو منوی باز شدن Open matterial Librery رو بزن حالا دیگه برو به آدرس mat دانلود شده.دیگه اگه متریال ناقص میاد بالا و درست اعمال نمیشه باید تکسچرها موجود تو متریال رو دوباره آدرس دهی کنی.
سلامبا فرمت jpgدانلود کردم
فرمتش رو هم عوض کردم به bitmap اما باز هم نتونستم توی متریال ادیتور واردش کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما دوست عزیز باید shift یا Alt رو نگه دارین بعد دی سلکت کنین
سلام
ببخشید آیا راهی هست که بشه فایل 2011 را توی مکس 2012 باز کرد
سلام به دوستان عزیز
میخواستم نحوه کم کردن دو جسم را مثلآ یک پنجره از داخل یک دیوار را برای من توضیح دهید،فک کنم سابترکت هست ولی پیداش نمیکنم که دقیقآ کجاست.
میشه دستور را همراه با مکانش و نحوه عمل این کار را بترتیب برای من توضیح بفرمایین؟
با سپاس
در پنجره Geomrtry تب رو بدید پایین و گزینه سوم Compound object رو انتخاب کنید و از اون گزینه boolian یا Sboolian رو انتخاب کنید...بعد ابتدا روی جسم اصلی کلیک کنید..سپس روی گزینه subtract و بعد روی حجم دوم
در قسمت سمت راست صفحه یه فلش کشیده که روش بری نوشته create اونو روش کلیک کن تو شکلک های پایینش اولیش geometry خست که به شکل یک کره کشیدهممنون از لطفتون
این جیومتری کجاست دقیقآ،پیداش نکردم
سلام
من یه مشکل max واسم پیش اومده هرچی فکر میکنم درست نمیشه که نمیشه.
اومدم چند save از کارام گرفتم الان هر کار میکنم بالا نمیان.از این چند کار فقط یکیشون بالا میاد.
لازم به ذکره از کد سه بعدی رو وارد کردم.حالا حتی از کد هم نمیتونم فایلمو import کنم.
ممنون میشم راه حلی نشونم بدین .
.اگه از کد فایلتو به مکس IMPORT کنی با مشکلاتی مثل حجم زیاد،منحنی نامطلوب و.........بر میخوری.
اما برای وارد کردن به مکس نیازی به باندری و ... نیست.توی مکس تو قسمت CREAT(آیکون فلش) تو قسمت منوی کرکره ای روی WALL کلیک کن.امکان ترسیم دیوار رو بهت میده .خیلی ساده دیواراتو میکشی واسه سقف هم از BOX استفاده کن.برای ویرایش (تغییر اندازه) هم از madify استفاده کن.
اما..............قبل از همه این کارها باید یه کاری انجام بدی..........واونم واحد اندازه گیریه.
این مسیررو طی کن و واحد metric رو انتخاب کن.
customaiz------------unite setup-----------metric
وقتی که صفحه شلوغه یا FRIZ کنید یا HIDEN. سریعترین روش برای انتخاب این ابزار کلید راسته.ولی کاملش یه جای دیگست من نمیگم که توش سردرگم نشین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | ||
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | ||
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |