درسته باهات لجم نمیخوام زنده باشی اما باید کمکت کنم
http://crackbaz.ir/دانلود-کرک-chief-architect-premiere-x5-15-1-0-25-x64/
تو هم با این کمکت..هیچی نمیاد که!
فایلش خرابه
درسته باهات لجم نمیخوام زنده باشی اما باید کمکت کنم
http://crackbaz.ir/دانلود-کرک-chief-architect-premiere-x5-15-1-0-25-x64/
تو هم با این کمکت..هیچی نمیاد که!
فایلش خرابه[/QU
چرا مکس کار نمیکنی خیلیبهتر تا اینا ها
چجوری ابجکت با پسوند 3d s max scene file را در 3دی مکس import کنم؟ یعنی IMPORT میکنم اما میگه فرمت فایل مناسب نیست.
چجوری ابجکت با پسوند 3d s max scene file را در 3دی مکس import کنم؟ یعنی IMPORT میکنم اما میگه فرمت فایل مناسب نیست.
شکلم رو با spline fit توی اتوکد میکشم با فرمان ext ارتفاع میدم ....بعد سیو میکنم و توی 3d max با فرمان import وارد میکنمش و قوسهایی که تو اتوکد دادم شکسته شکسته به صورت line وارد max میشه!!!!!!!!!!!!!1ممنون وقت گذاشتی جواب دادید ...
مرسی چه خوب که کمک می کنیدبکش تو صفحه مرجش کن
سلام
وقتی به آبجکتی می خوام متریال بدم (مثلا یه گلدون با گل) کلش اون متریال رو میگیره ،چطور میتونم تفکیکشون کنم؟گروپ هم نیست
کسی نمیدونه چرا شکسته میاد؟؟؟؟؟بعضی اوقات این اتفاق میوفته تو مکس درست کنید راحت تره
کسی نمیدونه چرا شکسته میاد؟؟؟؟؟؟
کسی نمیدونه چرا شکسته میاد؟؟؟؟؟؟
سلام//من یه دی وی دی ابجکت گرفتم تعداد زیادی مدل داره منتها وقتی روش میزنم سمت راست نما ازش نشون نمیده راهی هست که preview رو نشون بده
بعد طرز استفادش چجوریه dragکنم بیارم تو پروزه ؛ فرضا اگر پنجرست جای پنجره رو خالی کنم یا نه همینطوری بذارم
اینو نصب کن که یه پریویو داشته باشی لینک---اما این پریویو که شما میگی امکانش نیست!! بعد نصب سیستم رو ریستارت کن
با درگ میشه! کافیه تو محیط مکس (فرقی نداره که پنجره خالی باشه یا نه) کشیده بشه -بعد درگ چند گزینه داریم کافیه مرج! رو انتخاب کنی
سلام به دوستای خوبم
کسی میدونه ک آیا روشی هست که بشه فایل مکس 2011 رو تو مکس 2009 باز کرد؟
پایین ترین ورژن save as 2010 داره،شما راهی میشناسید ک بتونم تو 2009 بازش کنم؟؟؟
سلام..من رمز برنامه chife architecto میخوام...داریدش؟
سلام
وقتی به آبجکتی می خوام متریال بدم (مثلا یه گلدون با گل) کلش اون متریال رو میگیره ،چطور میتونم تفکیکشون کنم؟گروپ هم نیست
آقا من پلاگین futurarch و نسخه 1.4991 رو دانلود کردم فایلاشم ریختم تو پلاگین مکسم ولی موقع استفاده توی محیط مکس ازم سریال کد میخواد واسه اکتیوش کسی داره این سریالو یا کزکشو ؟
دوستان من وقتی تو مکس این غلتک رو میزنم از هر دستوری که باشه میاد بیرون چی کار کنم میشه یک نفر زود جوابم بده لطفا
دوست عزیز مرسی که جواب دادید اما این کار رو کردم درست نشد بازم میشه ببینید جور دیگه ای میشه؟3dsmax.ini رو حذف کن ببین مشکل حل میشه!
اینجا C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Autodesk\3dsmax\[3ds max version #]\enu\3dsmax.ini
چگونه می توان پسوند آرچیکد را وارد برنامه 3D MAX کرد؟
خوب این حجمو به راحتی میشه با اتوکد انجام داد--من اتوکدیشو میگم توی تردی مکس هم این روش هست- ولی اتوکد سریعتر وکار رو تمیز درمیاره!یه پوسته توی کار هست که نمای گسترده ش به صورتیه که گذاشتم و طبعا پلانش یه خط به ضخامت 30 سانته
اما توی 3بعدی پلانش به صورت نیم دایره ست
چون جزئیات خیلی ریز و زیادی روی این نما هست نمیشه توی خود مکس مدلش کنم و باید مستقیم از کد ایمپورت کنم
حالا ایا راهی هیت که یه صفحه صاف رو توی مکس به این صورت خم کرد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | ||
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | ||
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |