سلام نماسازی در ارشیکد چگونه است؟ یعنی ایجاد متریالهای مختلف با فرم های مختلف روی یک دیوار ،مثلا دادن یک قاب دور یک پنجره که متریالش با دیوار متفاوت باشه و ایجاد یک مربع روی همون دیوار بازم با متریال متفاوت ؟
سلام دوستان کسی میتونه به من بگه چطوری میتونم یه دیوار رو نسبت به رمپ تریم کنم؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 158606
ببخشید تو پست قبلی ترتیب انتخاب رو برعکس گفتم.اول باید دیوار رو انتخاب کنید بعد رمپ رو.در اینصورت دیوارتون رو بر اساس رمپ تریم میکنه.ولی اگه برعکس انجام بدید رمپ رو براساس دیوار تریم میکنه.
سلام ممنونم تمام مراحلی که گفتید رو انجام میدم اما نمیتونم تریم کنم و آخرش میگه که there are not....
مرسی عالی بود مشکلم حل شد واقعا ممنونمببینید خب شما موضوع هارو انتخاب نکردید.شما او نوع تریم رو انتخاب میکنید.(تو قسمت choose an operation)
بعد اول دیوار رو انتخاب میکنید روی دکمه اول(get target elements)کلیک میکنی(پایین این دکمه یه عدد یک ظاهر میشه)
بعد رمپ رو انتخاب میکنی و روی دکمه دوم(get operators elements)کلیک میکنید(عدد یک زیر این دکمه هم ظاهر میشه)
بعد روی دکمه Execute کلیک میکنید.
سلام.سلام
آرشیکد مثل کد تنظیماتی رو داره که مثلا هر 10 دقیقه یکبار ذخیره بگیره؟
اگه داره چطوری هست؟
بازهم متشکرمسلام.
بله داره.تو آرشی کد بهش مبگم Autosave
اول این مسیر رو میرید:
Options--->Work environment---->work environment
اینجا کل تنظیمات مربوط به آرشی کد رو میتونید کنترل کنید.
برای دستیابی به اون بخشی مربوط به اتو سیو تو پنجره work enviroment سمت چپ تو اون کادر عمودی گزینه Data Safety & Integrity رو انتخاب میکنید.
تو این قسمت شما میتونید براساس زمان یا تعداد حرکت تنظیم کنید سیوتون رو.
بازهم متشکرم
یه سوال دیگه اینکه وقتی دوربین میذارم یا در حالت پرسپکتیو به فرمت JPEG ذخیره میکنم کیفیت خیلی پایینی داره راهی داره که بهتربشه ؟یعنی منظورم اینه که خود آرشی کد تنظیماتی داره که من بلد نیستم؟
یک سوال داشتم
در آرشیکد 14 دو طبقه ایجاد کردم یکی floor plan و دیگری galery 1 حالا چکار کنم دیوار های طبقه همکف در طبقه اول به صورت کم رنگ مشاهده شود یعنی در تری دی مشاهده نشود ؟
سلام دوست عزیز.مهندس دستت درد نکنه منظورم همین بود
یه سوال دیگه هم دارم ؟ یه دیوار منحنی دارم می خوام توش پنجره بزارم در لایبراری هر کدام از حالتها را انتخاب می کنم فقط روی دیوار صاف رسم میشه و روی دیوار منحنی رسم نمیشه چیکار کنم؟
سوال بعدی اینکه در حالت دوبعدی پنجره یا دری که رسم شد رو هرکار می کنم انتخاب نمیشه تا بتونم تغییراتی روش ایجاد کنم و فقط در سه بعدی انتخاب میشه ؟ چرا؟
در آرشیکت آیا نمیشه مثل اتوکد خط یا دیوار هایی رو که می کشیم طولش رو نشون بده ؟
اصلا چطور یک دیوار با طول مشخص باید رسم کرد؟
مشاهده پیوست 161376مشاهده پیوست 161374
دوستان میشه نظرتون رو راجع به کارم بگید..ایراداش رو بهم میگید لطفا؟
می خوام بدونم برای رسم یک پلان اصولا مراحل کار به چه صورته؟
آیا اول باید شکل پلان رو با slab کشید بعد روش دیوار رو پیاده کرد ؟ یا روش دیگری داره؟ اگه ممکنه مرحله به مرحلشو برام بگید؟ ممنون میشم؟
وقتی یک slab رسم می کنیم بعد مثلا ابزار دیوار را انتخاب کنیم و majikvand را فعال کنیم می شود دور slab یکباره دیوار های بیرونی را رسم کرد حالا سوال من اینه که اگر این دیوارهای دور را انتخاب کنیم همه با هم انتخاب می شوند ایا راهی هست که اهنا را از هم جدا کنیم مثلا در اتوکد می شد چنین کاری کرد ؟ ولی اینجا را نمیدانم؟
چند تا سوال دارم ؟
1-وقتی یک slab رسم می کنیم بعد مثلا ابزار دیوار را انتخاب کنیم و majikvand را فعال کنیم می شود دور slab یکباره دیوار های بیرونی را رسم کرد حالا سوال من اینه که اگر این دیوارهای دور را انتخاب کنیم همه با هم انتخاب می شوند ایا راهی هست که اهنا را از هم جدا کنیم مثلا در اتوکد می شد چنین کاری کرد ؟ ولی اینجا را نمیدانم؟
2-وقتی یک پروژه جدید باز می کنم و شروع به طراحی میکنم موقع بستن پیغام save می ده بعد که سیوش می کنم در کنارش یکی دیگه ساخته می شه که روش یه پیکان قرمز داره اون واسه چیه؟ اصلا چرا ساخته می شه؟
3-روش پرینت گرفتن رو هم می خواستم بدونم من وقتی plot رو می زنم و پرینتر رو انتخاب می کنم پرینت نمی گیره ؟
منظورم آنها بود مهندس اشتباه تایپ شد. اگه ممکنه به هر سه سوالم پاسخ بدید خیلی ممنون میشم
منظورم آنها بود مهندس اشتباه تایپ شد. اگه ممکنه به هر سه سوالم پاسخ بدید خیلی ممنون میشم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | اموزش و رفع اشکال مربوط به:ARTLANTIS | ArchiCAD | 167 | |
![]() |
تاپیک رفع اشکال پروژه های تمرینی | ArchiCAD | 2 | |
K | سوالات و درخواست ها مربوط به:ARCHICAD | ArchiCAD | 43 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلفARCHICAD و پلاگین هایش | ArchiCAD | 15 | |
|
دانلود آبجکت ومتریال مربوط به:ARCHICAD | ArchiCAD | 42 |