رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

• مشکل اتوکد

رای: 1 100.0%
  • دستور teim

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    1

pro3dgamestudio7

عضو جدید
غیر فعال شدن منوها در اتوکد 2007

غیر فعال شدن منوها در اتوکد 2007

سلام به همگی
مدتیه که تمام منوهای اتوکد 2007 غیر فعال شدن و نوار ابزارهاش هم همینطور.
دوباره نصبش کردم فایده نداشت.
وقتی که در روند نصب برنامه قبل از اینکه بیام و فایل های کرک رو درون پوشه نصب کپی پیست کنم ،میرم سراغ اکتیو کردن و استغفاده از کیجن ؛ اینجا کیجن کار نمیکنه یعنی اون کدی که برنامه بر اساس سریالی که بهش دادم ساخته رو ، قبول نمیکنه کیجن و میگه منو دست انداختی :surprised:
چکار کنم . لطفا راهنمایی کنید . کد رو خیلی لازم دارم .
ممنون.

SaDaF7

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی
وقتی که در روند نصب برنامه قبل از اینکه بیام و فایل های کرک رو درون پوشه نصب کپی پیست کنم ،میرم سراغ اکتیو کردن و استغفاده از کیجن ؛ اینجا کیجن کار نمیکنه یعنی اون کدی که برنامه بر اساس سریالی که بهش دادم ساخته رو ، قبول نمیکنه کیجن و میگه منو دست انداختی :surprised:
ممنون.
اتوکدتون ویروسی شده. الان منم همین مشکلو دارم ولی اینکارو بعد از هربار باز کردن فایل کدیتون انجام بدین فایلتون فعال میشه..
Alt+Ctrl+Delete
کلیک روی برنامه اوتوکد
end task
بعدش امکان داره که پیغام بده با 2 گزینه end nowوcancel شماcancel رو بزن
امیدوارم مشکلتون حل شه..

pro3dgamestudio7

عضو جدید
اتوکدتون ویروسی شده. الان منم همین مشکلو دارم ولی اینکارو بعد از هربار باز کردن فایل کدیتون انجام بدین فایلتون فعال میشه.. Alt+Ctrl+Delete کلیک روی برنامه اوتوکد end task بعدش امکان داره که پیغام بده با 2 گزینه end nowوcancel شماcancel رو بزن امیدوارم مشکلتون حل شه..
خیلی مرسی صدف جون ، درست شد . حالا نمیدونید اسم ویروسش چیه ؟ یا با چه آنتی ویروسی میشه مشکلشو حل کرد؟

SaDaF7

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی مرسی صدف جون ، درست شد . حالا نمیدونید اسم ویروسش چیه ؟ یا با چه آنتی ویروسی میشه مشکلشو حل کرد؟
acad.fas
فکر کنم اینه اسم ویروسش..البته مطمئن نیستم..
تا اونجایی که من اطلاع دارم ویروس کد آنتی ویروس نداره..بازم مطمئن نیستم..

mamali-architect

عضو جدید
سلام به همگی
ممنون.

سلام دوست عزیز

در مورد سوال اولتون نظری ندارم
ولی در مورد سوال دومتون

اگه به کیجنتون دقت کنین اونجای که باید requst code رو paste کنین نوشته "paste request code here" حتما هنگام paste کردن requst code چک کنین که این نوشته پاک شده باشه،اخه واسه خودمم چندبار این اتفاق افتاده که code بعد از این نوشته paste شده ،واسه همین وقتی generate میزنین کیجن هنگ میکنه

موفق باشین

SaDaF7

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمک
کمک
کمک
کمک
کمک

من اخیرا از کد 2012 استفاده میکنم ارور میده و مینویسهdisplay driver intel graphics accelerator drivers for windows7 stopped responding and has successfully recovered.. سرعتشم پایینه..چه کنم؟
کمک

mamali-architect

عضو جدید
سلام کد 2012 هنوز باگ زیاد داره با 2010 کار کنین
به هر حال دوستان اگه اطلاعی از این ارور داشته باشند میان راهنمایی می کنن

===============
البته اگه از لپتاپ دارین استفاده میکنین امکانش هست که کد داره از گرافیک ابنتل استفاده میکنه و گرافبک هم نمیکشه

سیستم عاملتون چیه و مشخصات سیستمتون رو اعلام کنین تا بتونم راهنمایی کنم

موفق باشین

آخرین ویرایش:

SaDaF7

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام کد 2012 هنوز باگ زیاد داره با 2010 کار کنین
به هر حال دوستان اگه اطلاعی از این ارور داشته باشند میان راهنمایی می کنن

===============
البته اگه از لپتاپ دارین استفاده میکنین امکانش هست که کد داره از گرافیک ابنتل استفاده میکنه و گرافبک هم نمیکشه

سیستم عاملتون چیه و مشخصات سیستمتون رو اعلام کنین تا بتونم راهنمایی کنم

موفق باشین
ویندوزش7

mamali-architect

عضو جدید
سلام به SaDaF7 عزیز

خب
1.روی دسکتاپ کلیک راست کنین بعد configure switchable graphics رو انتخاب کنید

2.تو پنجره باز شده beowse رو انتخاب کنین

3.برین تو محل نصب برنامه و acad.exe رو انتخاب کنین

4.حالا جلوی اسم برنامه رو دکمه زرد not assigned کلیک کنین تا رنگش قرمز بشه (high performance)

5.بعد apply کنین

به این ترتیب این برنامه رو برای استفاده از گرافیک اصلیتون تنظیم کردین

همین کار رو میتونین روی بقیه برنامه هایی که نیاز به گرافیک قوی مثل بازی ها دارن انجام بدین

انشالله که مشکلتون حل میشه با این کار:smile:

موفق باشین

SaDaF7

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به SaDaF7 عزیز

خب
1.روی دسکتاپ کلیک راست کنین بعد configure switchable graphics رو انتخاب کنید

2.تو پنجره باز شده beowse رو انتخاب کنین

3.برین تو محل نصب برنامه و acad.exe رو انتخاب کنین

4.حالا جلوی اسم برنامه رو دکمه زرد not assigned کلیک کنین تا رنگش قرمز بشه (high performance)

5.بعد apply کنین

به این ترتیب این برنامه رو برای استفاده از گرافیک اصلیتون تنظیم کردین

همین کار رو میتونین روی بقیه برنامه هایی که نیاز به گرافیک قوی مثل بازی ها دارن انجام بدین

انشالله که مشکلتون حل میشه با این کار:smile:

موفق باشین
configure switchable graphicsاین گزینه وجود نداره تو لیست..:(

MY WORLD

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی کدهای(code)اتوکد 2011 رو داره ؟
اگر دارین لطف کنید بزارین اینجا تا هم من استفاده کنم هم شاید بعدا به درد یکی دیگه هم خورد.

Javid64

عضو جدید
این مشکلی که شما میفرمایید رو خیلی ها دارن هر کسی به یه نحوی... یکی توی بازی یکی توی باز کردن مرورگرها و یکی هم مثل من و شما در اجرای دستورات کد
برای من این پیغام هنگام کلیک بر روی trim-extend میومد و مجبور بودم به جای کلیلک روی دستور، دستور را تایپ کنم.
این مشکل وقتی که لپ تاپ جدیدم رو خریدم پیش اومد و با کمی سرچ فهمیدم که هیچکس راه حل دقیق واسه اینکار سراغ نداره
اون چیزی که من متوجه شدم عدم هماهنگی بایوس مادربرد با کرات گرافیک بود که واسه من با آپدیت درایور کارت گرافیک و بایوس لپ تاپ حل نشد و منم که هر روز خدا با کد کار دارم بردم لپتاپ نو رو با کلی ضرر فروختم و یکی دیگه گرفتم با چیپ گرافیک nvidia وقتی کد رو نصب کردم انگار یه تشت آب سرد ریختن روم! بازم همون ارور.... اما با آپدیت ویندوز و درایور گرافیکم مشکلش حل شده فعلا...!
البته طی بررسی های من این مشکل برای خیلی از یوزرها بعد از یک مدت دوباره تکرار میشه...
شما هم ویندوزتون اگر اریجینال هست آپدیتش کنید تا کلیه ی هات فیکس ها روش نصب بشه و درایور گرافیکتون رو هم به آخرین ورژن آپدیت کنید. شانسی که باید بیارید اینه که گرافیک از سری رادئون نباشه چون یکم برطرف شدن این مشکل واسه رادئون غیر ممکن بنظر میرسه.....

کمک
کمک
کمک
کمک
کمک

من اخیرا از کد 2012 استفاده میکنم ارور میده و مینویسهdisplay driver intel graphics accelerator drivers for windows7 stopped responding and has successfully recovered.. سرعتشم پایینه..چه کنم؟
کمک

mamali-architect

عضو جدید
این مشکلی که شما میفرمایید رو خیلی ها دارن هر کسی به یه نحوی... یکی توی بازی یکی توی باز کردن مرورگرها و یکی هم مثل من و شما در اجرای دستورات کد
برای من این پیغام هنگام کلیک بر روی trim-extend میومد و مجبور بودم به جای کلیلک روی دستور، دستور را تایپ کنم.
این مشکل وقتی که لپ تاپ جدیدم رو خریدم پیش اومد و با کمی سرچ فهمیدم که هیچکس راه حل دقیق واسه اینکار سراغ نداره
اون چیزی که من متوجه شدم عدم هماهنگی بایوس مادربرد با کرات گرافیک بود که واسه من با آپدیت درایور کارت گرافیک و بایوس لپ تاپ حل نشد و منم که هر روز خدا با کد کار دارم بردم لپتاپ نو رو با کلی ضرر فروختم و یکی دیگه گرفتم با چیپ گرافیک nvidia وقتی کد رو نصب کردم انگار یه تشت آب سرد ریختن روم! بازم همون ارور.... اما با آپدیت ویندوز و درایور گرافیکم مشکلش حل شده فعلا...!
البته طی بررسی های من این مشکل برای خیلی از یوزرها بعد از یک مدت دوباره تکرار میشه...
شما هم ویندوزتون اگر اریجینال هست آپدیتش کنید تا کلیه ی هات فیکس ها روش نصب بشه و درایور گرافیکتون رو هم به آخرین ورژن آپدیت کنید. شانسی که باید بیارید اینه که گرافیک از سری رادئون نباشه چون یکم برطرف شدن این مشکل واسه رادئون غیر ممکن بنظر میرسه.....

سلام دوست عزیز

این ارور که از اونچه که خودش داره میگه با گرافیک نسبتا ضعیف intel مشکل داره،یعنی فرق نمیکنه که کارت گرافیک طرف radeon باشه(مثل من) یا nvidia باشه (
مثل شما)

چون لپتاپ های جدید یا بهتر بگم cpu های intel مثل corei5-i7... دارا گرافیک آنبرد هستن برنامه ها و بازی ها پیش فرض با این کارت کار میکنن،و برای رفع این مشکل کافیه کاری کنیم که برنامه مورد نظر با گرافیک اصلی کار کنه

به همین راحتی مشکل حل میشه و دیگه نیازی به فروختن لپتاپ نیست

موفق باشین

Javid64

عضو جدید
سلام دوست عزیز

این ارور که از اونچه که خودش داره میگه با گرافیک نسبتا ضعیف intel مشکل داره،یعنی فرق نمیکنه که کارت گرافیک طرف radeon باشه(مثل من) یا nvidia باشه (
مثل شما)

چون لپتاپ های جدید یا بهتر بگم cpu های intel مثل corei5-i7... دارا گرافیک آنبرد هستن برنامه ها و بازی ها پیش فرض با این کارت کار میکنن،و برای رفع این مشکل کافیه کاری کنیم که برنامه مورد نظر با گرافیک اصلی کار کنه

به همین راحتی مشکل حل میشه و دیگه نیازی به فروختن لپتاپ نیست

موفق باشین
برای من با کارت radeonش مشکل داشت لپ تاپ های جدید به صورت داینامیک یا فیکسد (بستگی به تنظیمات مادربورد) با دو کارت اینتل - رادئون یا سری اینویدیا و اینتل کار میکنن و اون ارور بیشتر مربوط به کارت گرافیک قویتر هستش.... کافیه اون ارور را گوگل کنید ببینید خانواده ی رادئون اوضاعشون خیلی خرابتره از این لحاظ...

Javid64

عضو جدید
سلام دوستان
من قسمت اتوماتیک سیو را در برنامه اتوکد فعال کرده ام
البته از ویندوز سون استفاده می کنم یه پروژه داشتم حدودا یه هفته روش کار کردم متاسفانه لحظه های آخر حذف شد
الان قسمتهای را ازش دارم ولی فرمتش عوض شده و نمیتونم ازش استفاده کنم
واسه سه شنبه باید تحویلش بدم
امیدوارم راه حل مشکلم را بلد باشید
خیلی خیلی ممنون:)

فایلهایی که با پسوند bak. ذخیره شده اند را به پسوند dwg. تغییر نام بدید کارتون راه می افته...
مسیر فایلهای بکاپ هم اگر به دیفالت نرم افزارش دست نگذاشته باشید در C:\Users\NAME OF USER\appdata\local\temp\ هستش...

kashane

عضو جدید
سلام دوستان. میشه به من بگین چیکار کنم که در حین کار با اتوکد به طور اتوماتیک کارم saveبشه؟؟

memmar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام............لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه..........چطور باید فونت تو کد بریزم؟؟؟؟؟