زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
خوش به حالت:(منه ده برررف:crying:

سلام عزیزم....یعنی شی جرات نکردم بیام....؟؟؟اینجا تاپیک خودته.....نبینم از این حرفا بزنیاااا....حالا بیا بغلم

من جوجه و جوجه اردک خیلی دوس دارم ولی چون میمیرن دلم نومویاد بخرم:(
:w24:

آخه بحثتووووووون درسی بود گفتم مزاحم نشم اومدم منو بگیررررررررر
. وای خعلی گوناه داشتن مردن

بچه ها من از فردا میخوام کنکور های سال پیشو کار کنم. دیره نه؟

دانشه

عضو جدید
سلام بچه ها چطورومطورین؟؟؟؟:)
دوستای خوبم شماها نمونه موردی های سروش نیا رو از کجا میارین خب بمام بگین دیگه................:wallbash:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه بحثتووووووون درسی بود گفتم مزاحم نشم اومدم منو بگیررررررررر
. وای خعلی گوناه داشتن مردن

بچه ها من از فردا میخوام کنکور های سال پیشو کار کنم. دیره نه؟
نه دیر نیست...منم هنو کار نکردم:(

mary p

عضو جدید
بچه ها یکی بیاد با من قرار بذاره تنظیم شرایط رو برقی مرور کنیم....با احتساب اینکه فصل 8 به بعد رو من هننووووز نخوندم
....
فصلای مهمو از این 12 فصل بگین خوب بخونم...چون بقیه رو هم زیاد جالب نخوندم...
دنبال پایه میگردم...بدددوووین بینم
سلام شیرین جون اتفاقا منم می خوام بخونم ،تنظیم شرایط از روی چی مرور می کنی؟

cna12

عضو جدید
یه سوالی دارم بچه ها....فرق این 2 تا گزینه 3 و 4 چیه
خود سنجش زده 3...اتفاقا منم تو کتاب دیدم همین 3 درس بود ولی خوب چه فرقی داره...feseeffds.jpg

دانشه

عضو جدید
یه سوالی دارم بچه ها....فرق این 2 تا گزینه 3 و 4 چیه
خود سنجش زده 3...اتفاقا منم تو کتاب دیدم همین 3 درس بود ولی خوب چه فرقی داره...مشاهده پیوست 230816

یکی از شرایط درز انقطاع اینه که اون ساختمون تناسبات 1به 3 داشته باشه پس الف درسته و تو فیلم هم آقای طباطبایی میگن الف درست هست:)

mary p

عضو جدید
یکی از شرایط درز انقطاع اینه که اون ساختمون تناسبات 1به 3 داشته باشه پس الف درسته و تو فیلم هم آقای طباطبایی میگن الف درست هست:)

کتاب طراحی لرزه ای شکل ج رو کشیده.(صفحه 161 شکل 8-13)

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجا که یادمه جواب اقای سروش نیا به این سوال الف بود با این استدلال که محدبترین شکل رو ایجاد میکنه
راستی ممنون میشم سوالاتتون رو تو تاپیک رفع اشکال بپرسید شاید سوال بقیه هم باشه

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرتون از فن شناسی چطوری سوال میدن؟ چیا مهم هستن ؟
از متنش سوال میدن ؟ مثلا قاب دبه برای چیه و اینا ! :confused:

آنستان

عضو جدید
آفرین 100؟ خیلی خوبه شما که قبولی دیگه
منم 900 بودم

مرسی از اینکه روحیه دادین من پارسال اشتباه بزرگم این بود که برای اسکیس مرکز معماری رفتم رتبه م هدر رفت امسال میخوام کلاسهای اسکیس علیمحمدزاده رو برم 2 تا از دوستای صمیمی من پارسال رفتن پیش علیمحمدزاده من نرفتم بعد سمینار مرکز ، کلاسهای مرکز رو ثبت نام کردم رتبه دوستم نزدیک 700 بود ودانشگاه هنر تهران قبول شد اونوقت من !!!!!!!!!!!!!!!!!!! هیچ جا ، اینو میگم که خدای ناکرده اشتباه منو نکنین رتبتون رو هدر ندین

آنستان

عضو جدید
خب استرس چی اخه؟ شما میگی تو تئوری خوبی...اسکیسم که تهرانین پس مشکلی ندارین با تلاش خودتون میتونین نتیجه بگیرین..............الان ما که تو شهرستانیم دسترسی به کلاسای خوب اسکیس نداریم چیکار کنیم ...........................با این حساب ما باید کلا خود کشی کنیم...........:D

نه تو رو خدا این حرف رو نزنین من پارسال رتبه تئوریم خیلی خوب شد ولی قبول نشدم راستش این استرس منو بیشتر میکنه چون که اگه امسال رتبه تئوریم خوب نشه چی ؟ 2 ساله تمام زندگیم شده کنکور ، میدونی کسایی که سال اول خیلی تلاش میکنن ولی نتیجه نمیگیرن سال دوم استرسشون بیشتر میشه ولی ممنون که بهم انرژی میدین فردا هم مشاوره دارم امیدوارم روحیه م تا کنکور سر جاش بیاد همیشه اینجوری نبودم بعضی وقت ها آدم ضعیف میشه

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صباح الخیر
بچه ها یکی بیاد با من قرار بذاره تنظیم شرایط رو برقی مرور کنیم....با احتساب اینکه فصل 8 به بعد رو من هننووووز نخوندم
....
فصلای مهمو از این 12 فصل بگین خوب بخونم...چون بقیه رو هم زیاد جالب نخوندم...
دنبال پایه میگردم...بدددوووین بینم

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلامممممممم....

میگیم بچه ها کسی لینک خلاصه ساختمانهای فولادی رو داره مال مرکز بود...............داشتمش الان پیداش نمیکنم..................................:cry:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرین؟؟؟واقعا الان داری دنبال پایه میگردی؟؟؟:D
بچه هاااا...بیاین قرار مداراتونو با شیرین روو کنین...خخخخخخخ..

رو نیست که....سنگ پای قزوینه:exclaim: من پایه نشدم یا تو؟؟؟

قول میدم اینبار 4 پایه باشم بدون لنگیدن:D

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
بچه ها به هفته بعد اینموقه فکر کنین:cool:...

سلوووووووووووم شیرین جونم. وااااااااااااااای نگووووووووووووو هفته بعدم درس داریم خو... آخه قرارع برررررررررررف بیاد

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.بچه ها اون سواله بود راجع به درز انقطاع؟!......من از داداشم پرسیدم(ینی اون اول از من پرسید که ببینه میدونم یا نه!منم قربون خدا برم همه رو گفتم الا جیم!:biggrin:)......داداشم گفتن جیم درسته چون تو آئین نامه هستش.من سنگکوب بودم اونموقع دیگه نپرسیدم جزئیاتشو...در هر حال گفتم که بدونین دیگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا