نیلو این شهید دلوغ میگه ....بزنش
خوش به حالتمنه ده برررف
سلام عزیزم....یعنی شی جرات نکردم بیام....؟؟؟اینجا تاپیک خودته.....نبینم از این حرفا بزنیاااا....حالا بیا بغلم
من جوجه و جوجه اردک خیلی دوس دارم ولی چون میمیرن دلم نومویاد بخرم
نه دیر نیست...منم هنو کار نکردمآخه بحثتووووووون درسی بود گفتم مزاحم نشم اومدم منو بگیررررررررر. وای خعلی گوناه داشتن مردن
بچه ها من از فردا میخوام کنکور های سال پیشو کار کنم. دیره نه؟
نه دیر نیست...منم هنو کار نکردم
این چیه؟
این چیه؟
سلام شیرین جون اتفاقا منم می خوام بخونم ،تنظیم شرایط از روی چی مرور می کنی؟بچه ها یکی بیاد با من قرار بذاره تنظیم شرایط رو برقی مرور کنیم....با احتساب اینکه فصل 8 به بعد رو من هننووووز نخوندم....
فصلای مهمو از این 12 فصل بگین خوب بخونم...چون بقیه رو هم زیاد جالب نخوندم...
دنبال پایه میگردم...بدددوووین بینم
با چشم های معصوم و خیس التماس میکنم برف بباره بهمن بیاد سیل بیاد طوفان بشهآمین
یه سوالی دارم بچه ها....فرق این 2 تا گزینه 3 و 4 چیه
خود سنجش زده 3...اتفاقا منم تو کتاب دیدم همین 3 درس بود ولی خوب چه فرقی داره...مشاهده پیوست 230816
یکی از شرایط درز انقطاع اینه که اون ساختمون تناسبات 1به 3 داشته باشه پس الف درسته و تو فیلم هم آقای طباطبایی میگن الف درست هست
آفرین 100؟ خیلی خوبه شما که قبولی دیگه
منم 900 بودم
خب استرس چی اخه؟ شما میگی تو تئوری خوبی...اسکیسم که تهرانین پس مشکلی ندارین با تلاش خودتون میتونین نتیجه بگیرین..............الان ما که تو شهرستانیم دسترسی به کلاسای خوب اسکیس نداریم چیکار کنیم ...........................با این حساب ما باید کلا خود کشی کنیم...........
بچه ها من الان حال این جوجه دارم...........خسته خستم
بچه ها یکی بیاد با من قرار بذاره تنظیم شرایط رو برقی مرور کنیم....با احتساب اینکه فصل 8 به بعد رو من هننووووز نخوندم....
فصلای مهمو از این 12 فصل بگین خوب بخونم...چون بقیه رو هم زیاد جالب نخوندم...
دنبال پایه میگردم...بدددوووین بینم
صباح الخیر
صباح الخیر
شیرین؟؟؟واقعا الان داری دنبال پایه میگردی؟؟؟
بچه هاااا...بیاین قرار مداراتونو با شیرین روو کنین...خخخخخخخ..
بچه ها به هفته بعد اینموقه فکر کنین...
شیرین من تنظیم میخوام بخونم ولی با عصر کنکاش توی میخوای بخونی؟؟صباح الخیر