دلم خواست بیام اینجا بگم سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام والبته میدونم که جوابی درکارنیست......................
سلااااااااااااااااااااااامممممدلم خواست بیام اینجا بگم سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام والبته میدونم که جوابی درکارنیست......................
آواتارت چه بامزس :ياز کجا میدونستی؟!!
از کجا میدونستی؟!!
سلاااااااااااااااااااااااممممم
دیدی هنوز 1 ساعت نشده جواب گرفتی ؟:ي
والا انقدری که من میدونم از این دوتا بر نمیاد چیزی شیکار کنن![]()
سلام رضا فکر کنم اون عینک دماغدارتو نزدی
ای ول خوب تو هم میرفتی باهاشون نهارم یه چیز میخوردین بیرونمن جای تو باشم نمک فلفل زیاد میریزم تو غذا که نتونن بخورن(بدجنسی )
اخی چه دوستای خوبی همش بفکرت هستنولی در مجموع چون رفتن شکار جای شما نبود که بریاین زهرا همیشه تیرکمونش همراشه اما یادش میره تیر ببره با خودش )
فکر کنم شکار مورد نظرو پیدا کردن دارن دنبالش میکنن یجور راضی بشه گفتم که جای تو نبود هیچی نمیخواد بگی دعا کن موفق بشن![]()
مریم من یه راه حل دارم واست..
درو ببند برو خونه مامانت اینا..
بگو شماه م همونطور که میرین بیرون میچرخین.. میخورین.. .خودتونم جای استراحت و و اینا رو پیدا کنین![]()
شوما به فکر خودت باش
باشه .نزن حالا.
همه مثل محمود خوش شانس نیستن(شکلکش یادم نیست)
من کی زدم؟ اصلا دستم بهت میرسه که بزنمت:دی
بلی بلی...البته منم خوش شانس بودم تو این زمینه....:دی
ایشالله همه دوستان گل به کسی که لایق هم باشن و با هم تو بیشترین زمینه ها تفاهم داشته باشن و با هم به خوشبختی و ارامش به تمام معنا برسن، برسن و شیرینیشو از ته ته دلشون حس کنن
عجب حرفای سنگینی ..کسی کمکت کرد ؟؟![]()
![]()
وی اول این شکارچی ها رو رد کنیم برن بعدا بقیه![]()
هان؟ نه...تهنا تهنا گفتم...:دی
هر وقت وقتشون شد خودشون میرن...نگران نباشیم واسه این....
میگم یه اهنگ باحال ارامش بخش میخوام...اگه بیشتر هم شد مشکلی نیس:دی
شام و شیرینیشو اینارو تو میخوری کیفشو میبری.. ما چی ؟؟بگو ایشالله
:دی
میام وصفش میکنم واستون...شام و شیرینیشو اینارو تو میخوری کیفشو میبری.. ما چی ؟؟
میام وصفش میکنم واستون...
وصف العیش نصف العیش...
میخوای دعوتت کنم؟ از طرف من دعوت...بیا با هم بریم میگم داداشمه یا پسر خالمه یا یه نسبت خانوادگی بهت میدم...اونا هم دیگه پیگیرش نمیشن تو اون موقعیت....البته به شرطی که گرمش کنیا:دی
انگار دلت نمیخواد بیای...بیشین تا دعوتت کنن:دینچ خودش باید دعوت کنه.(شکلک زبون و پرو بازی و اینچزا)
میگم که با خودم بیا...گوش نمیکنی....
تازهههه همین روزا مراسم عروسی یکی از بچه های باشگاه س (شادوماد اسمتو نگفتما:دی)
قراره با هم جمع شیم بریم کلبشو روشن کنیم...
سرعت مرررررررررررررد.. سرعت ترکید.. سرعت رفت به حالت 2میلیون سال قبل میلاد مسیح..
100 رحمت به لاک پشت
شب خوش..
موندن = بیشتز کچل شدن با این نت..
اساسا از ته دل میگم : کووووووووووووووووووووووووووووووووووووفففففففففتتت شهه![]()
خوش بگذره بهتون.
سلام صبح بخیر
حالو احوال شب نشینا چطوره ؟ مگه شما خواب ندارین تا دم صبح تو نت میچرخین موندم کی بیدار میشین