زن ایده ال چه خصو صیاتی دارد؟

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای خوبم من این همه تلا ش کردم اخر نفهمیدم زن ایده ال چه خصو صیتی می تونه داشته باشه یکی میگی زن خوب زنیه که اول همه خوشگل باشه خوش تیپ نباشه همیشه حرف شنو باشه کاری باشه البته فقط تو خونه بوی قرمه سبزی بده و قتی اقا از سر کار برگشت و مادر خوبی برای بچه ها باشه این تفکر رنسانسه که هنوز بعضی ها با هاش زندگی میکنن اما تفکر دوم زن باید بازمک خوشگل باشه اما خوش تیپ باشه تو اجتماع باشه مهم نیست اجتماع بده خودش سالم باشه بیرون خونه و توی خونه کار کنه همه ی کارای خونه از جمله خرید و رسوندن بچه ها و... را انجام بده و خلاصه از اولیه حرف شنوتر باشه این تفکر 50 درصد مردای امروزی اما اخریا زن باید خوشگل باشه تیپش عالی باشه مقتر باشه جنم داشته باشه و حرفش برو داشته باشه ........ حالا ادم کدو مش باشه بهتره؟؟؟؟؟

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای خوبم من این همه تلا ش کردم اخر نفهمیدم زن ایده ال چه خصو صیتی می تونه داشته باشه یکی میگی زن خوب زنیه که اول همه خوشگل باشه خوش تیپ نباشه همیشه حرف شنو باشه کاری باشه البته فقط تو خونه بوی قرمه سبزی بده و قتی اقا از سر کار برگشت و مادر خوبی برای بچه ها باشه این تفکر رنسانسه که هنوز بعضی ها با هاش زندگی میکنن اما تفکر دوم زن باید بازمک خوشگل باشه اما خوش تیپ باشه تو اجتماع باشه مهم نیست اجتماع بده خودش سالم باشه بیرون خونه و توی خونه کار کنه همه ی کارای خونه از جمله خرید و رسوندن بچه ها و... را انجام بده و خلاصه از اولیه حرف شنوتر باشه این تفکر 50 درصد مردای امروزی اما اخریا زن باید خوشگل باشه تیپش عالی باشه مقتر باشه جنم داشته باشه و حرفش برو داشته باشه ........ حالا ادم کدو مش باشه بهتره؟؟؟؟؟
من با آخریه کاملا موافقم. ;)زن بی اقتدار به درد نمی خوره.باید وقتی یه چیزی گفت همه 4 ستون بدنشون بلرزه و بگن چشم امر امر شماست:cool:.به این میگن زن خوب.
من تا اونجایی که می تونم تو خونه اینجوریم:D

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با آخریه کاملا موافقم. ;)زن بی اقتدار به درد نمی خوره.باید وقتی یه چیزی گفت همه 4 ستون بدنشون بلرزه و بگن چشم امر امر شماست:cool:.به این میگن زن خوب.
من تا اونجایی که می تونم تو خونه اینجوریم:D

من خودم از هر کدوم یه سری شا قبول دارم عزیزم تو دیگه کی هستی;) خیلی خوبه منم تو خونه حرفم برو داره اما نمی دونم......... کدومشون از اونایی که گفتم خوبن:cry:

amin_peace1986

عضو جدید
salam dooste man.
be nazare haghir zane ideal zaniye k takmil konandeye vojoode hamsaresh bashe hamin

man taze varadam v khoshhal misham shoma ra dar liste doostanam dashte basham

به کجا می بری مرا ؟
به کجا م یبری مرا ؟ با توام آی
خاتون خوب خواب وخاطره
زلال زرد روسری
چرا مدام در پس پرده ی گریه نهان می شوی ؟
استخاره می کنی ؟
به فال و فریب فراموشی دل خوش کرده ای
یا از آوار آواز و توارد ترانه می ترسی ؟
به فکر خواب وخستگی چشمهای من نباش
امشب هم
میهمان همین دفتر و دیوان درد و دریایی
یادت هست نوشته بودم
در این حدود حکایت
همیشه کسی خواب دختری از قبیله ی بوسه را می بیند ؟