زن خوب در تلویزیون ایران کیست؟

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگاهتون به مقوله فمينيستي بدبينانه است دوست عزيز.

تا تعریفتون از ففمینیسم چی باشد
برای من نه اصالت زن حقه و نه اصالت مرد
اصالت خانواده مهم ترین رکن می باشد

معيار اقايون نميتونه ارزش براي زنان باشه.. من به عنوان يك زن در اين جامعه اين ارزش گذاري رو تاييد نميكنم
.
معیار آقا و خانم نداره حانم محترم
معیار عقل باید دید چیست

بله موافقم. كم نيستن مرداني كه دوست دارن زن زندگيشون تو سري خور و برده صفت باشه تا راحت بتونن اونو زير سلطه خود خرد و متلاشي كنن..!!
و هستند مردان شايسته اي كه دوست دارن شريك زندگيشون زني آزاد انديش و جسور باشه...
گفتم که شما آن چیزی را که می خواهید می بینید
هیچ کس با زنان تو سری خور موافق نیست و اصولا مرد و زن ندارد
تو سری خوردن درست نیست
و فکر هم نکنم که کسی با زنان آزاده هم مشکلی داشته باشه
مهم تعریف آزادیه که شما آن را در برهنگی و .... می بینید
که اکثریت قاطع جامعه آن را نمی بیند

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم که شما آن چیزی را که می خواهید می بینید
هیچ کس با زنان تو سری خور موافق نیست و اصولا مرد و زن ندارد
تو سری خوردن درست نیست
و فکر هم نکنم که کسی با زنان آزاده هم مشکلی داشته باشه
که اکثریت قاطع جامعه آن را نمی بیند
نه ایشون و نه هیچ کس دیگری آزادی رو در برهنگی نمیبینه
لطفا اگر جواب قانع کننده ای ندارید بحث رو منحرف نکنید
انتخاب نوع پوشش یک مسئله ی شخصیه اما شما فکر میکنید هر کسی که چنین تفکری داره طرفداره برهنگی و بی حجابی
هرچند نمیشه طرز فکر افرادی مثل شما رو عوض کرد اما وظیفه ی خودم دونستم جوابتون رو بدم

اياتاي

عضو جدید

شما كه منو نمي شناسيد و طرز پوشش منو نديديد چطور به خودتون اجازه داديد اينطور بي شرمانه نظر بديد؟!! تربيت اسلاميتون به شما ياد نداده كه تا كسي رو نشناختيد در موردش قضاوت نكنيد؟ البته كار هميشگي شما بچه مسلمونا اينه كه تا مي بينيد جوابي در چنته نداريد فوري به شخصيت طرف بحث حمله مي كنيد تا بخيال خود طرف رو محكوم كنيد!!!

اياتاي

عضو جدید
انتخاب نوع پوشش یک مسئله ی شخصیه اما شما فکر میکنید هر کسی که چنین تفکری داره طرفداره برهنگی و بی حجابی
هرچند نمیشه طرز فکر افرادی مثل شما رو عوض کرد اما وظیفه ی خودم دونستم جوابتون رو بدم

:gol::gol::gol:

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز

گفتم بازم می گم
باید تعریف درستی از آزادی بدید بعدا می توانید صحبت کنید
فرضا این قوانین را قبول ندارید و قبول
شما چه تعریفی دارید
شما با طرز فکر من اشنا نیستید و نمی دانید من برای زن چه ارزشی قائل هستم(بالا یا پایین) و
در ادامه

شما كه منو نمي شناسيد و طرز پوشش منو نديديد چطور به خودتون اجازه داديد اينطور بي شرمانه نظر بديد؟!! تربيت اسلاميتون به شما ياد نداده كه تا كسي رو نشناختيد در موردش قضاوت نكنيد؟ البته كار هميشگي شما بچه مسلمونا اينه كه تا مي بينيد جوابي در چنته نداريد فوري به شخصيت طرف بحث حمله مي كنيد تا بخيال خود طرف رو محكوم كنيد!!!

درسته که من شما و امثال شما رو ندیدم
و نیازی هم برای این کار ندارم
اما نوشته های شما شخصیت شما را نشان می دهند
و البته طرز فکر شما را خانم محترم
شما در نوشته هایتان قوانین اسلامی را و مهمترین رکن آزادی زن یعنی پوشش را به سخره گرفتید و زیر سوال بردید و آنوقت می خواهید من بگم شما آدم محجبه ای هستید
شما چه مفهومی می توانید از برهنگی جز لخت شدن و بودن در برابر مرد نامحرم برداشت کنید
البته حدود برهنگی فعلا همان حدود اسلامی است
و وقتی من صحبت از من حدود می کنم (چرا که با نداشتن حدود نمی توان صحبت کرد)
به من تهمت بی منطقی و نداشتن استدلال می کنید
در ضمن من را به دوستان عزیز مسلمون نسبت ندهید
در مورد من هر نظری دارید بفرمایید
در مورد دوستان با خودشون صحبت کنید

اياتاي

عضو جدید
درسته که من شما و امثال شما رو ندیدم
و نیازی هم برای این کار ندارم
اما نوشته های شما شخصیت شما را نشان می دهند
و البته طرز فکر شما را خانم محترم
شما در نوشته هایتان قوانین اسلامی را و مهمترین رکن آزادی زن یعنی پوشش را به سخره گرفتید و زیر سوال بردید و آنوقت می خواهید من بگم شما آدم محجبه ای هستید
شما چه مفهومی می توانید از برهنگی جز لخت شدن و بودن در برابر مرد نامحرم برداشت کنید
البته حدود برهنگی فعلا همان حدود اسلامی است
و وقتی من صحبت از من حدود می کنم (چرا که با نداشتن حدود نمی توان صحبت کرد)
به من تهمت بی منطقی و نداشتن استدلال می کنید
در ضمن من را به دوستان عزیز مسلمون نسبت ندهید
در مورد من هر نظری دارید بفرمایید
در مورد دوستان با خودشون صحبت کنید

من انتظار نداشتم كه شما منو محجبه بدونيد!!! از كجا به اين نتيجه رسيديد؟ لطفا مطالب رو دقيق بخونيد. من گفتم با حجاب اجباري مخالفم و اين دليل نميشه كه من از برهنگي طرفداري كنم!!! اين حق همه زنان است كه نوع لباسشون رو خودشون انتخاب كنن و مداخله دين و سران حكومت و مردان ديكتاتور بي مورد است.

آخرین ویرایش:

mostafamontazer

عضو جدید
اولا: این چجور حرف زدنه؟ مثلا شما تحصیل کرده این مملکت هستید. اگر قرار باشه شما هم هر وقت با چیزی روبرو شدی که موافق آن نبودی از این ادبیات استفاده کنی،بهتر است مدرک لیسانس تو پس بدی بری حوزه علمیه درس فحش دادن بخونی!!!!

ثانیا : گیریم که شما در مورد پوشش بانوان حق داشته باشید. تا بحال به این فکر کردی که چرا فقط ما ایرانی ها هستیم که شبکه خصوصی نداریم؟ در همین عراق تحت تسلط ایران 96 کانال رادیو و تلویزیونی وجود داره---- متاسفم که از عرب ها هم عقب تریم----- چرا فقط باید رسانه ها دست بعضی ها باشه؟ چرا حتی شبکه پرس تیوی که متعلق به ایران است تصاویر بهتر و بازتر و کمتر دست کاری شده پخش می کند؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟ چرا ما لیاقت دیدن و شنیدن واقعی اخبار را نداریم. چرا؟؟؟؟:que::que::que:

وقتي يه نفر با تمام عقايدت بازي ميكنه بايد نقطه مقابل عقيدت رو بهش بچسبوني و همون كاري رو بكني كه با عقيدت كرد
افتاد؟

در مورد حوزه علميه
تو اشتباه زننده تاپيك رو تكرار كردي ولي چون از سر بي اطلاعي بود مثه اون باهات رفتار نميكنم
تو دانشكده ما يه تجمع برگزار شد يه بابايي ورداشت توي يه كاغذ نوشت دانشگاه حوزه نخواهد شد ما هم ازش عكس گرفتيم با فوتوشاپ درست كرديمش
"دانشگاه ... خانه نخواهد شد"
احتمالا حالا فهميدي كه ميخواستم چي بهت بگم
"برو دانشگاه رو رها كن و برو ... خونه"

hot849

عضو جدید
وقتي يه نفر با تمام عقايدت بازي ميكنه بايد نقطه مقابل عقيدت رو بهش بچسبوني و همون كاري رو بكني كه با عقيدت كرد
افتاد؟

در مورد حوزه علميه
تو اشتباه زننده تاپيك رو تكرار كردي ولي چون از سر بي اطلاعي بود مثه اون باهات رفتار نميكنم
تو دانشكده ما يه تجمع برگزار شد يه بابايي ورداشت توي يه كاغذ نوشت دانشگاه حوزه نخواهد شد ما هم ازش عكس گرفتيم با فوتوشاپ درست كرديمش
"دانشگاه ... خانه نخواهد شد"
احتمالا حالا فهميدي كه ميخواستم چي بهت بگم
"برو دانشگاه رو رها كن و برو ... خونه"

خوبه خودت اعتراف کردی که شما ها فتوشاپ کارید;) یعنی تو همه کارهاتون ... بله. حتی تو شعاراتون هم تقلب می کنید

اما: نرود میخ آهنین در سنگ

من خواستم بگم که با فحش دادن مشکلی حل نمیشه اما شما رو نافتو با فحش دادن بستن، نمی شه کاریش کرد. شما فحش خودت بده و اسم خودت را بگزار مهندس مکانیک با گرایش دشنامات

ضمنا تا شما ها تو خیابان ول هستید کی میره ..... خونه:heart: ( از بقیه دوستان معذرت می خواهم که چنین چیزی نوشتم.)

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم بازم می گم
باید تعریف درستی از آزادی بدید بعدا می توانید صحبت کنید
فرضا این قوانین را قبول ندارید و قبول
شما چه تعریفی دارید
شما با طرز فکر من اشنا نیستید و نمی دانید من برای زن چه ارزشی قائل هستم(بالا یا پایین)
تا الان 1000 بار گفتم یک بار دیگه هم روش
آزادی یعنی اینکه کسی برای تو تصمیم نگیره کسی نگه چی کار کن
متوجه میشین یا خودتونو میزنین به اون راه این یه تعریف سادست که هممون میدونیم اما نمیدونم چرا یه عده مثل شما الکی این سوال رو بارها و بارها تکرار میکنین
طرز فکر شما اصلا برای من مهم نیست که چه فکری در مورد خانمها دارین
چون در مورد شما به هیچ وجه قضاوت نمیکنم چون اینطوری تربیت شدم که هر کسی هر جور که میخواد باید رفتار کنه و به من هم مربوط نیست
زندگی هر کس به خودش مربوطه اما جامعه ی ما به هیچ وجهاینطور نیست و شما هم یکی از همون آدمای هستین که به خودتون اجازه ی دخالت در کوچکترین نوع آزادی یک انسان که همون انتخاب نوع پوشش هست میدین

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا الان 1000 بار گفتم یک بار دیگه هم روش
آزادی یعنی اینکه کسی برای تو تصمیم نگیره کسی نگه چی کار کن
متوجه میشین یا خودتونو میزنین به اون راه این یه تعریف سادست که هممون میدونیم اما نمیدونم چرا یه عده مثل شما الکی این سوال رو بارها و بارها تکرار میکنین
طرز فکر شما اصلا برای من مهم نیست که چه فکری در مورد خانمها دارین
چون در مورد شما به هیچ وجه قضاوت نمیکنم چون اینطوری تربیت شدم که هر کسی هر جور که میخواد باید رفتار کنه و به من هم مربوط نیست
زندگی هر کس به خودش مربوطه اما جامعه ی ما به هیچ وجهاینطور نیست و شما هم یکی از همون آدمای هستین که به خودتون اجازه ی دخالت در کوچکترین نوع آزادی یک انسان که همون انتخاب نوع پوشش هست میدین
حالا شما (نعوذ بالله) خدا رو ببخشید که توی قرآن حد و حدود پوشش رو مشخص کرده، اشتباه کرده واستون تصمیم گرفته:gol:
همینطور همین دوستمون رو هم ببخشید:gol:

jujushow

عضو جدید
حالا شما (نعوذ بالله) خدا رو ببخشید که توی قرآن حد و حدود پوشش رو مشخص کرده، اشتباه کرده واستون تصمیم گرفته:gol:

خدا گفته در دین هیچ اجباری نیست اونوقت ملاها هم دین رو اجبار کردند هم دستورات دینی رو :eek:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا گفته در دین هیچ اجباری نیست اونوقت ملاها هم دین رو اجبار کردند هم دستورات دینی رو :eek:
در پذیرش دین اجباری نیست ولی وقتی دین پذیرش شد، انجام اصولش واجب و به تعبیر برخی اجباری می شود.
ضمن آنکه:
لا اکراه فی الدین، قد تبین الرشد من الغی
همانا راه گمراهی از سعادت مشخص شده است و مسلماً و قطعاً راه سعادت همان است که در قرآن آمده است و غیر از آن گمراهی است.
نه؟:gol:

jujushow

عضو جدید
در پذیرش دین اجباری نیست ولی وقتی دین پذیرش شد، انجام اصولش واجب و به تعبیر برخی اجباری می شود.
ضمن آنکه:
همانا راه گمراهی از سعادت مشخص شده است و مسلماً و قطعاً راه سعادت همان است که در قرآن آمده است و غیر از آن گمراهی است.

خوب مشکل اینه که خدا هم وکیل وصی پیدا کرده .

در دین هیچ اجباری نیست دیگه !!! خودتم گفتی ... الان به نظرت تو این مملکت هم در دین هیچ اجباری نیست ؟!!!
چیزی که خدا اجبار نکرده ملاها اجبار کردند ... :confused:

در اینکه راه سعادت در دینه شکی نیست اما من و شما فضول نیستیم که بقیه رو بکشونیم تو راه سعادت ! وظیفه ما حداکثر به امر به معروف و نهی از منکر ختم میشه ... اما من که از نزدیک میشنیدم عقیده ی ملاها و بسیجی ها اینه که اگر کسی با زبون خوش امر به معروف و نهی از منکر نشد با هر اجباری شده باید این کار رو کرد و اگر هیچ جوره زیر بار نرفت اونوقت خونش حلاله !!! :eek:

دین هم وقتی پذیرش شد باز هم به هیچ کس جز خود فرد ربطی نداره که چجوری احکام دینش رو اجرا میکنه ....

ببینید تمام مشکل اینجاست که از وقتی ملاها حکومت رو در دست گرفتند فکر کردند که وقتی این همه قدرت دارند پس هر کاری که توانستند انجام بدند باید انجام بدند ...

دقیقا مثل این مثال ... وقتی من زورم به یه بچه میرسه دیگه توجیهی برای نزدنش وجود نداره ! همین که میتونم بزنمش پس میزنمش !

مشکل ما سر همون برخی هست !!!

و از اونجایی که قرار نیست بحث ما به نتیجه برسه عرض میکنم خدمتتون ...

هر چی شما میگی همون درست ، ترجیح میدم در موردش بحث نکنم چون حالشو ندارم :gol:

amirhossein65

عضو جدید
کاربر ممتاز

مصطفی جان تا اونجایی که من تحقیق کردم، کلا 3تا آیه بیشتر تو قرآن در مورد حجاب صحبت نشده، نمیخوام بگم که مهم نیس ولی دقت کن!! فقط 3تا آیه که مهمترینش هم همون سوره نور هست(اگه درست یادم باشه) ضمنا تو همونم میگه "ای پیامبر یه زنان و دخترانت بگو...." که شما میدونی نیازی نیس همشو بگم ولفظ "جلابینهن" استفاده میکنه، واین لغت به هیچ وجه تو زبون عربی این برداشتی که ما ازش کردیم رو نداره!! مضافا به اینکه این معنیش فقط یعنی پوشاندن سر وبدن، به نحوی که باعث ایجاد شهوت نشود!!در نتیجه این موضوع به برداشت شخص از موضوع بستگی داره!! حالا این آقایون واسه خودشون یه برداشت میکنن و مردمو مجبور میکنن به انجام اون به نظر من کار غلطیه!!

roya.b

عضو جدید
می تونی نبینی!
بفرما بی بی سی و voa که از آن معشوقتون انگلیس و آمریکاست
از کوزه همان برون تراود که در اوست!

خب راست میگه بچه مردم ....چرا میزنی خب؟؟؟؟؟
واقعیته دیگه همیشه تلخ بوده و دیگر هیچ:surprised:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمن آنکه:
کلمه ی قرآن الان در کجا بود؟