sadena.1989
عضو جدید
تشكر خودم نوشتم ديگه....!!!!
بازم ممنون
بله من برنامه ای به زبان ++c میخوام که نمایش بده چطوری میتونیم n خانه در لیست پیوندی حلقوی ایجاد کنیم.
#include <cstdlib>
#include<iostream>
#include<conio.h>
#include<time.h>
using namespace std;
class stack
{ private:
int *a;
int top;
int maxsize;
public:
stack(int);
~stack();
void push(int);
int *pop();
int isempty();
int isfull();
friend void srand();
};
stack::stack(int n)
{maxsize=n;
a=new int[n];
top=-1;};
stack::~stack()
{delete[]a;};
void stack::push(int x)
{if(isfull())
{cout<<"stack is full\n";
return;}
a[++top]=x;};
int*stack::pop()
{if(isempty())
{cout<<"stack is empty\n";
return 0;}
return &a[top--];};
int stack::isfull()
{return top==maxsize-1;};
int stack::isempty()
{return top==-1;};
int main()
{ int * i,* j,m[4][4],g,h;
stack s(20);
i=&g;
j=&h;
unsigned int number;
srand(time(0));
{for(g=1;g<=4;g++)
{for(h=1;h<=4;h++)
{m[g][h]=rand()%2;
cout<<m[g][h];}
cout<<'\n';}}
if(m[1][1]==1||m[4][4]==1||(m[1][1]==1&&m[4][4]==1))
{cout<<"\n\n\n\n rahi vojud nadarad\n\n\n\n";}
else
{m[1][1]=8;
for(g=1;g<=4;g++)
{for(h=1;h<=4;h++)
{
if(m[* i][(* j)+1]==0)// right
{m[* i][(* j)+1]=8;
s.push((* j)+1);
(* j)=(* j)+1;
s.push(* i);
(* i)=(* i);}
else if(m[(* i)+1][(* j)]==0)// down
{m[(* i)+1][* j]=8;
s.push(* j);
*j=*j;
s.push((* i)+1);
* i=(* i)+1;
}
else if(m[* i][(* j)-1]==0)// left
{m[* i][(* i)-1]=8;
s.push((* j)-1);
* j=(* j)-1;
s.push(* i);
* i=* i;
}
else if(m[(* i)-1][* j]==0)// up
{m[(* i)-1][* j]=8;
s.push(* j);
* j=* j;
s.push((* i)-1);
* i=(* i)-1;
}
if(s.isempty())
{m[* i][* j]=1;
cout<<"rahi vojud nadarad\n\n\n\n";
}
if(!s.isempty())
{m[* i][* j]=1;
* i=*s.pop();
* j=*s.pop();}}}}
if(m[4][4]==8)
{cout<<"yek rah peida shod";}
for(g=1;g<=4;g++)
{for( h=1;h<=4;h++)
{cout<<m[g][h];}
cout<<'\n';}
getch();
return 0;}
بله من برنامه ای به زبان ++c میخوام که نمایش بده چطوری میتونیم n خانه در لیست پیوندی حلقوی ایجاد کنیم.
باید برنامه رو خط به خط تریس کنید و مشکل رو پیدا کنیدسلام
کسی میتونه بفهمه مشکل این برنامه چیه؟
این برنامه ی مازه.فک کنم از اولین else تو main شروع به ایراد گرفتن می کنه.با اشاره گر درست کار نمی کنه.
ممنونPHP:#include <cstdlib> #include<iostream> #include<conio.h> #include<time.h> using namespace std; class stack { private: int *a; int top; int maxsize; public: stack(int); ~stack(); void push(int); int *pop(); int isempty(); int isfull(); friend void srand(); }; stack::stack(int n) {maxsize=n; a=new int[n]; top=-1;}; stack::~stack() {delete[]a;}; void stack::push(int x) {if(isfull()) {cout<<"stack is full\n"; return;} a[++top]=x;}; int*stack::pop() {if(isempty()) {cout<<"stack is empty\n"; return 0;} return &a[top--];}; int stack::isfull() {return top==maxsize-1;}; int stack::isempty() {return top==-1;}; int main() { int * i,* j,m[4][4],g,h; stack s(20); i=&g; j=&h; unsigned int number; srand(time(0)); {for(g=1;g<=4;g++) {for(h=1;h<=4;h++) {m[g][h]=rand()%2; cout<<m[g][h];} cout<<'\n';}} if(m[1][1]==1||m[4][4]==1||(m[1][1]==1&&m[4][4]==1)) {cout<<"\n\n\n\n rahi vojud nadarad\n\n\n\n";} else {m[1][1]=8; for(g=1;g<=4;g++) {for(h=1;h<=4;h++) { if(m[* i][(* j)+1]==0)// right {m[* i][(* j)+1]=8; s.push((* j)+1); (* j)=(* j)+1; s.push(* i); (* i)=(* i);} else if(m[(* i)+1][(* j)]==0)// down {m[(* i)+1][* j]=8; s.push(* j); *j=*j; s.push((* i)+1); * i=(* i)+1; } else if(m[* i][(* j)-1]==0)// left {m[* i][(* i)-1]=8; s.push((* j)-1); * j=(* j)-1; s.push(* i); * i=* i; } else if(m[(* i)-1][* j]==0)// up {m[(* i)-1][* j]=8; s.push(* j); * j=* j; s.push((* i)-1); * i=(* i)-1; } if(s.isempty()) {m[* i][* j]=1; cout<<"rahi vojud nadarad\n\n\n\n"; } if(!s.isempty()) {m[* i][* j]=1; * i=*s.pop(); * j=*s.pop();}}}} if(m[4][4]==8) {cout<<"yek rah peida shod";} for(g=1;g<=4;g++) {for( h=1;h<=4;h++) {cout<<m[g][h];} cout<<'\n';} getch(); return 0;}
فرناز خانوم سلام :
چیزی که تو برنامه نویسی مهمه حفظ بودن دستورا نیس بلکه نحوه حل مسئله اس و اینکه بدونی چه دستورایی رو برا کدوم نوع مسئله به کار ببری.
چون واسه هر زبان برنامه نویسی انواع و اقسام سایتا آموزششون رو گذاشتن و میتونی با کمی جست و جو دستورهایی رو که میخوای پیدا کنی.
راه خودمو بهت پیشنهاد میدم ببین به دردت میخوره:
اولای کار از ساده ترین چیزها (جمع دو تا عدد )شروع کن بعد روالی که تو ذهنت واسه حل مسئله هس رو کاغذبنویس بعد مثل چیزی که نوشتی رو کد نویسی کن بعد همین مسئله رو بسط بده و کمی بزرگترش کن(اعداد رو بیشتر کن ضرب و جمع و تفریق رو هم واسسش بنویس بعد با یه ترکیب کردن کوچولو یه ماشین حساب ساده درس کن )
یه چندتا اینطوری که کد بزنی روال کار دستت میاد .
هر جایی هم گیر کردی پست بذار تا دوستان هم کمکت کنن.
موفق باشی
این برنامه میاد یه ماتریکس 4*4 با اعداد تصادفی 0 و 1 تولید می کنه.باید از خونه ی اول سمت چپ تا اخر سمت راست راهیو پیدا کنه(خونه های 1 یعنی بلاک و 0 یعنی میتونه تو اون خونه بره و راه باز است)باید برنامه رو خط به خط تریس کنید و مشکل رو پیدا کنید
برنامه های مثل اینکه شما نوشته اید رو فقط خودتان میتوانید بخوانید چون متغییرها رو h ,k ,i . . . در نظر گرفته ای که فقط برای نویسنده دارای مفهوم است دیگران نمیتوانند مشکل شما رو حل کن مگر اینکه برنامه رو بصورتی بنویسید که دیگران نیز بتوانند ان را درک کنند
درضمن توضیحی در مورد کدت بده ببینیم چی هست هر قسمت داره چه کارهایی انجام میده حتی دو خط کامنت هم میتواند کمک بزرگی در درک بهتر برنامه بکند
salam void chei? chi kar mikone?
age meghdare adadi nemide pas chera asan minevisim ? man to gheyre tabe ham didam mizaran ! chera?سلام
اگه منظورت تو تابع هاس اگه void بنویسی یعنی تابع مقدار عددی بر نمیگردونه ولی اگه int باشه یعنی مقدار برمیگردونه.
مثلا تو خود main اگه int main بنویسی باید اخرش هم بنویسی return0 .
ولی اگه نخوای return0 رو اخرش بنویسی یا باید بذاری (int main(void یا بذاری void main .
تو فراخوانی ها هم اگه تابع فراخوانی شده مقداری رو به تابع اصلی برگردونه باید int نوشته بشه و در غیر اینصورت void.
age meghdare adadi nemide pas chera asan minevisim ? man to gheyre tabe ham didam mizaran ! chera?
سلام من دو تا سوال دارم که تقریبا میفهمم چی میگه اما نمیدونم چطوری بنویسم خیلیم سادس اما اگه میشه کمکم کنین...
برنامه ای در c++ بنویسید که مقادیر یک ارایه صدعضوی را از ورودی خوانده سپس مقداری را که بیش از بقیه تکرار شده را مشخص کنید؟
برنامه ای بنویسید که ارایه ای را از ورودی خوانده و عناصر ارایه را بدون تکرار چاپ کند؟
سلام
برا اولی میتونی روی کاغذ ببینی باید کامپیوتر چکارایی انجام بده که این خروجی مسئله تو بهت بده!
ببین توی برنامه نویسی باید از یه جایی شروع کنی بعد کم کم نواقص برنامه تو برطرف کنی!
دومی یه کم وقت میبره که بازم اسون هستو اگه اولی رو با موفقیت به پایان برسونی میتونی با تمام لذتی که از حل مسئله اولی بردی، دومی رو هم حل کنی.
اگه میبینی خیلی سخته، یه برنامه بنویس بعد بزار اینجا تا دوستانی که وارد هستن، نواقص برنامه تو بهت بگن که خودت درستش کنی.
یعنیی وااااقعا ازت ممنونم خیییییییییییییییییییلیییییییییییییییی کمک کردییی ...
سلام من دو تا سوال دارم که تقریبا میفهمم چی میگه اما نمیدونم چطوری بنویسم خیلیم سادس اما اگه میشه کمکم کنین...
برنامه ای در c++ بنویسید که مقادیر یک ارایه صدعضوی را از ورودی خوانده سپس مقداری را که بیش از بقیه تکرار شده را مشخص کنید؟
برنامه ای بنویسید که ارایه ای را از ورودی خوانده و عناصر ارایه را بدون تکرار چاپ کند؟
سلام دوست عزیز.کجای این برنامه رو نمیتونی بنویسی؟سلام.
من برنامه ای میخوام که یک لیست پیوندیو از ورودی بگیره و به روش مرتب سازی دلخواه اون لیست رو مرتب کنه...
در ++C اگر از خواض Object Oriented بخواهید بهره ببزید باید از :: استفاده کنید.سلام
میخواستم یکی این برنامه رو برام توضیح !!؟
من قبلا با سی پلاس پلاس کار کردم اما نمیدونم چرا اینجا از :: استفاده کرده!!
این برنامه پشته هستش.
http://programmervisualc.persiangig.com/other/stack.cpp
دومی که باید طولش رو بگیری .سلام من 2 تا سوال دارم
برنامه ای بنویسید که تشخیص دهد عدد متقارن است یا نه ! ( عدد متقارن مثل 36763 )
برنامه ای بنویسید که تشخیص دهد عدد چند رقمی است !
میشه یه راهنمایی کنید ؟
دومی که باید طولش رو بگیری .
اولی متقارن یعنی چی؟
برنامه 2:سلام من 2 تا سوال دارم
برنامه ای بنویسید که تشخیص دهد عدد متقارن است یا نه ! ( عدد متقارن مثل 36763 )
برنامه ای بنویسید که تشخیص دهد عدد چند رقمی است !
میشه یه راهنمایی کنید ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | زبان برنامه نویسی Mini C | C++ , C | 0 | |
Z | فیلم آموزشی برنامه نویسی C به زبان فارسی | C++ , C | 0 | |
N | راهنمائی برای اجرا یک برنامه ++c | C++ , C | 1 | |
H | مشکل در نوشتن برنامه تبدیل مبنا 16 و 2 | C++ , C | 0 | |
A | برنامه نویسی با ++c در رابطه با clientserver | C++ , C | 0 |