ممنونم عزیزم...
تشکر معصومه خانوم
انشالله شما هم به خواسته هاتون برسید
همه به خواسته هاشون برسن.. ایشالله....
ممنونم عزیزم...
تشکر معصومه خانوم
انشالله شما هم به خواسته هاتون برسید
الهی...ممنون اقای بهنام واسه تاپیک خوبتون........سال خیلی خوبی بود بیشتر خنده ها و اتفاقای خوبش به خاطرم میاد فقط این اخرش بدشانسی اوردمو پام شکست و خونه نشین شدم یه مدت و سال جدید و با پای گچ گرفته باید شروع کنم.......
امسال هم گذشت .. مثل پارسال.. مثل سال های گذشته..خوشی داشت ... ناراحتی هم داشت ... خنده داشت .. گریه هم داشت ...... یادم میاد مادر بزرگم اون موقع ها میگفت وقتی سال تحویل شد آرزویی که کنی بر آورده میشه و منم آرزو میکردم که زودتر بزرگ بشم ... مادرمم همیشه اولین کسی که بعد سال تحویل در آغوش میکشید من بودم ... برادرم میگفت خوبیه عید به اینه که حداقل فامیل هایی که بهمون سر نمیزنن و سراغی ازمون نمیگیرن رو میبینیم ... چه روزهایی پر استرسی بود وقتی سال میخواست تحویل شه ... یادتون میاد .. تیک تیک تیک اینا عقربه های ساعت بودن که ثانیه به ثانیه به سال جدید نزدیک و نزدیک و نزدیک تر میشدن ....راستی از مادر بزرگ و مادر و برادرم چه خبر ایا اونا هم اون دنیا عید میگیرن؟ آیا به دیدن هم میرن و به هم تبریک میگن سال جدید رو؟........
خوب نبود خیلییه سال دیگه هم از عمر ِ من و تو گذشت ...سال ۹1 هم با همه خوبی ها و بدی هاش گذشتخدایـــا ، شکرت که یه چهار فصل دیگه رو به من نشون دادی
چقدر ، قدر دونستی ؟
چقدر خوب بود ؟
چقدر بد بود ؟؟
چقدر خود ِ تو توی خوب یا بد بودنش سهم داشتی ؟
خنده هات رو بیشتر به خاطر میاری یا گریه هات ؟؟
به هر حال سال ۹1 هم گذشت ان شاء الله بتونم همه عقب ماندگی ها رو جبران کنم و حتی جلو هم بزنم
ان شاء الله شما هم سال خوبی داشته باشین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بــه تــو ســــاده دل نــدادم کــه بـــری ســـــــــاده ز یـــــادم . . . | گفتگوی آزاد | 31 | ||
روزي کــه اميرکبيــر گريــست | گفتگوی آزاد | 2 |