سال 2010، سال جنبش بیشماران مبارک باد!

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
جعفر پویه
سال 2009 میلادی با همه بدیها و خوبیهایش به پایان رسید. آغاز سال 2010 را به همه‌ی همراهان و آزادیخواهان و تلاشگران عرصه دموکراسی و عدالت اجتماعی تبریک می گوییم و برای آنان موفقیت آرزو می کنیم.
سال 2010 را در حالی آغاز می کنیم که جنبش اجتماعی مردم ایران پرقدرت و سربلند در میانه میدان بر خواسته های خود پای می فشارد و استبداد مذهبی حاکم را درمانده کرده است. حال دیگر می توان با قاطعیت سال 2009 را سال درخشش جنبش بیشماران نامید.
در این روزهای سرد زمستانی، دختران و پسران آزادیخواه و حق طلب آنچنان زمین را زیر پای مستبدان حاکم داغ کرده اند که آنها همچون دانه های اسپند به بالا و پایین می پرند و نمی دانند ره به کجا ببرند. شتاب باور نکردنی جنبش در تقابل با گماشتگان ولی فقیه و ناکار کردن دستگاه های توطیه و موج سازی آن، همراه با ابتکار عمل جوانان حاضر در میدان کار را به جایی رسانده است که این روزها چشمهای بسیاری در دورترین نقاط جهان به آنان دوخته شده و جویای احوال شان هستند.
بی چون و چرا سال 2010 سالی خواهد بود که جنبش مردم ایران در تارک خبرهای جهانی خواهد درخشید و همچنان جامعه جهانی را در برابر اراده خود به تحسین وا خواهد داشت. اگر تا همین چند وقت گذشته بسیاری چشم بر واقعیت داخل ایران می بستند و به دلایلی مشخص اوضاع را آنگونه جلوه می دادند که منافع آنها را تامین کند اما شکستن سد تبلیغات دروغ و سانسور توسط جوانان ایرانی و ارسال اخبار جنبش خود به اقصا نقاط جهان با استفاده درست از تکنولوژی روز، نظر اکثریت مردم را به نفع آنان تغییر داده و گاه بسیاری را مبهوت خود کرده است. این همه میسر نبود مگر با ابتکار و خلاقیت حداکثری جوانان و دانش اندوخته های آزادیخواهی که به همگان ثابت کردند در زیر پوست دروغ و دغل رژیم ولایت فقیه و حامیان تزویرگر آن، اوضاع به شکل دیگری در جریان است.
حال این مردم حاضر در میدان هستند و جامعه جهانی و افکار عمومی آن که باید با خود تعیین تکلیف کنند: یا از این مردم آزادیخواه و صلح طلب، مردمانی ضد ولایت فقیه و بمب اتمی آن، مردمی خواهان آرامش در منطقه و همزیستی با همسایگان خود و ارتباطی انسانی با دنیای امروز پشتیبانی کنند یا باز همچون گذشته منافع اقتصادی و سیاسی خود را بر حقوق انسانی مردم ترجیح داده و چشم بر واقعیتهای روی داده ببندند. بی شک جنبش مردم ایران در سال 2010 بسیاری را وادار به موضعگیری مشخص و صریح خواهد کرد و در این میان مشت بسیاری از دغلکاران را باز خواهد کرد.
بیش از همه چشمگیر این است که این جنبش را سر باز ایستادن نیست و مردم ایران می روند تا در سالهای آغازین هزاره جدید، درس بزرگی به مردم جهان در آزادیخواهی و حق طلبی و ظلم ستیزی بدهند.
آینده از آن جوانان، زنان و مردانی است که قدرت سرکوب را به هیچ می گیرند و با هشیاری و شجاعت برای رسیدن به آزادی همه موانع را با قدرت پشت سرمی گذارند.
در سال 2010 برای مردم جهان صلح و دوستی و برای جنبش بیشماران پیروزی آرزو داریم.

منبع

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها كدوم يك از شماها ايران رو دوست نداريد و راضي به نابود شدنش هستيد؟
من خودم به شخصا عاشق ايرانم به هزار دليل مخصوصا بخاطر تاريخ بسيار قشنگش!
خيلي از اين آدمايي كه ميرن تظاهرات حالا طرف هركي كه هستن اگه ازشون بپرسيد چه دليل يا هدفي داريد جدا نميدونن..... و اين يعني با ناداني مردن نه در راه نجات كشور شهيد شدن......!!!!!!! :question:
من خودم به موسوي راي دادم اما نه بخاطر آزادي در لباس پوشيدن و آرايش كردن و ... و .... و
خودتون ببينيد طرفداراي موسوي با چه شكل و شمايلي ميرن تظاهرات... شما اينو ميخوايد؟ ميخوايد كه اينطور لباس بپوشيد؟ اگر هم واقعا جواب مثبت هست با اومدن موسوي هم اينطور نخواهد شد....! از نظر من اينگونه تظاهرات رفتن و اينگونه شعار دادن فقط باعث نابودي آبروي ايران و تخريب تاريخ ايران و مهم تر از همه نابودي خود ما كه جزيئ از اين ملتي هستيم كه هيچ وقت جايگزيني مثل ما نخواهد داشت.......... :w00:
بچه ها ازتون خواهش ميكنم بياييد همه با هم ظاهرا و باطنا متحد باشيم و به هيچ بيگانه اي اجازه ي توهين ترحم و سوء استفاده رو نديم....
اگر بخوايم اينطور ادامه بديم فقط خون عده اي از ما پايمال خواهد شد و بس....................

:w36:

چرا شما نمیفهمید
به خدا id جدید ساختن و خودتون را طرفدار موسوی نشون دادن و تخریب جنبش دیگه قدیمی شده.
یکم شعور داشته باشید

!/!

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم پیشاپیش عید نوروز رو تبریک میگم:surprised: