ساکنین ثروتمندترین شهر جهان به روایت تصویر!!!!!!!

rezanahvi

عضو جدید
ساکنین ثروتمندترین شهر جهان

یکی از کارگران منطقه عسلویه میگفت که :

بین راه ، راننده وایساد که پول توی صندوق صدقات بندازه ، توی ماشین مهندسای خارجی بودند سوال کرد از مترجم که راننده چیکار کرد؟ مترجمه پاسخ داد که پول میندازه تو صندوق برای آدمهای فقیر !. خارجیه با تعجب پرسید مگه شما با وجود این اکتشافات عظیم توی عسلویه و این در آمدهای هنگفت ، فقیر هم دارید؟
اون خارجیه نمیدونست که این جا اروپا نیست اینجا دولت و ملت جدا از هم هستند !! و اون پولها برای ملت ما نمیره واسه دیگر ملتها میره !!!!

عکسها ئی از فقیرترین مردمان جهان که در یکی از ثروتمندترین نقاط جهان سکنی دارند

شعله زرد رنگ ناشي از سوخت گاز تصفيه نشده و غير استاندارد

اعضاي خانواده يك خانه مخروبه در مسجد سليمان كه در حال ترك خانه اشان مي باشند .

نشت نفت در كف يكي از خانه هاي مسجد سليمان .

كودكي در حال بازي كردن در كنار يكي از چاه هاي قديمي و مسدود نفت در مسجد سليمان .

كودكان در حال بازي كردن ميان انبوه لوله هاي غير استاندارد در شهر

زني در حال پخت و پز با گاز ترش و لوله كشي و شيلنگ بلند و غير استاندارد در حياط منزلشان .

كودكان در حال بازي كردن در كنار يكي از چاه هاي قديمي و مسدود نفت در مسجد سليمان

نوجواني در حال زياد كردن شعله آبگرمكن در كنار درب منزلشان.

نشت گاز از لوله هاي غير استاندارد گاز در سرتاسر شهر .

پيرمردي در حال گرفتن سوراخ هاي لوله و جلوگيري از نشت گاز .

simafrj

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا به خاطر پیشرفت زیاده
خوب دیگه دولت جمهوریه اونم از نوع اسلامیش
مگه نمیدونین انرژی هسته ای داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میجو

عضو جدید
بعضی وقتا به خودم میگم که چاره ای نداره، خدایا یه زلزله بیار صافش کن، از اول بساز، یه خوبشو بساز.
حالا بگید شیطون چرا سجده نکرد!؟ خوب خودمونم بودیم سجده نمیکردیم.

bluepelikan

عضو جدید
به حمدالله تمام مشکلات معیشتی مردم ما بر طرف شده ، حالا بریم ببینیم بقیه دنیا چی میخوان براشون تدارک ببینیم مثل همون دختر بچه واکسی بولیویایی که اسم منجیشونو میبره :م.بولیوینژاد

::arash::

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا..بچهه ها گول نخورین ..این عکسارو شیطان بزرگ آمریکا ساخته
بدبختی؟؟اصلا چی هست...یه ذره بود که برای 5 سال پیش بود
سهام عدالت دادن همه چیو درست کردن بابا..کجای کارین..سفر های استانی....ااااا...تو فیلم های تبلیغاتی قبل ا ن ت خ ا ب ا ت ندیدین؟؟؟؟حیف شد دیگه..همون روستا تو کردستان بود..یادتون اومد..
الان ایران بهشته برینه..باور نمیکنین.اگه نبود که نمیرفتیم تو بولیوی مرکز دیالیزی اونم 3 تا بزنیم..بنازم به این سخاوت..قربونش بره همون 8 میلیونش..
به به

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی میدونه من چرا حالم اینقدر بده:w04::wallbash:
لعنت به هرچی دو..:w00:

roshanfekrejavan

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدیدا کمتر سفر استانی میرن میرن سفر دور دنیا با همسر محترمه:wallbash::wallbash:
نه عزیز.ایشون با خودشون هیئت همراه 300نفره هم می برن!!
نمی دونم این حمّال تو خود ایران نمی تونست کارخونه های تولید شیر پاستوریزه بزنه تا ما هم صاحب کار بشیم؟
حتماً موقعیت استراتژیک براشون خیلی مهمه!!:wallbash::wallbash::wallbash:

rahele_s68

عضو جدید
این حرفا رو واسه کی میزنین؟
این عکسا رو کیا باید ببینن؟
واسه کسیکه وقتی اعتراض میکنی بهت میگه خس و خاشاک؟
کسیکه قدرت کورش کرده؟
از این همه بدبختی خسته نشدی؟
اسلام کو؟ دین کو؟ عدالت کو؟
شرم دارم بگم مسلمونم
............

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیز.ایشون با خودشون هیئت همراه 300نفره هم می برن!!
نمی دونم این حمّال تو خود ایران نمی تونست کارخونه های تولید شیر پاستوریزه بزنه تا ما هم صاحب کار بشیم؟
حتماً موقعیت استراتژیک براشون خیلی مهمه!!:wallbash::wallbash::wallbash:
اون هیئت همراه حداقل یه سمتی دارن حداقل آبدارچی:wallbash:اون زنش چه کاره است؟!میگم چرا خودشو به آب و آتیش میزنه که پول این مردم رو از جیبشون درآره واسه اینه که دو روز دیگه پسر و دختر و داماد و عروسش رو هم ببینیم توی سفرهاش:wallbash:
تو یک کار درست اینو نام ببر تا من بگم چرا کارخونه ی شیر رو اینجا نزد:w00:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
این حرفا رو واسه کی میزنین؟
این عکسا رو کیا باید ببینن؟
واسه کسیکه وقتی اعتراض میکنی بهت میگه خس و خاشاک؟
کسیکه قدرت کورش کرده؟
از این همه بدبختی خسته نشدی؟
اسلام کو؟ دین کو؟ عدالت کو؟
شرم دارم بگم مسلمونم
............
سکوت هم راه حل خوبی نیست عزیزم
اینکه حداقل چهره ی کثیفش واسه یه نفر از اونایی که طرفدارشن هم رو بشه واسه من یکی که راضی کننده است:redface:

mem.raha

عضو جدید
چاره چیه ؟تا کی بشینم زر بزنم گریه کنم اشک بریزم آه بکشم شکوه کنم 30 سال چیزی درست شد .؟چرا من سعی نکنم آدم باشم؟ چرا من خودمو تغییر ندم بعضی وقتا میبینم فرق من با اونا در این که در مخالفتشون فقط زر زدم ..........تغییر من تو ..... ما ......تغییر ایران ... یاعلی

roshanfekrejavan

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه خبری بدم تا حالتون از اینی که هست بیشتر گرفته شه!!:w18:

سرمایه گذاری 26 درصدی ایران در ساخت پالایشگاه سوریه

مدیر طرح های برون مرزی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران با اشاره به مشارکت 26 درصدی ایران در ساخت پالایشگاه سوریه گفت: 20 درصد از نفت خام مورد نیاز این پالایشگاه از سوی شرکت ملی نفت ایران تامین می شود.
مهندس حمید شریف رازی در گفت و گو با خبرنگار شانا در این باره گفت: پالایشگاه الفروقلوس در منطقه ای به همین نام (در 45 کیلومتری شهر حمص، در مرکز کشور سوریه) و با سرمایه گذاری مشترک ایران، ونزوئلا، سوریه و مالزی احداث خواهد شد.
شریف رازی ظرفیت تولید این پالایشگاه را روزانه 140 هزار بشکه اعلام و تصریح کرد: پیش بینی می شود این طرح به دو میلیارد و 400 میلیون دلار سرمایه نیاز داشته باشد.
وی سهم سرمایه گذاری شرکت پالایش نفت سوریه در ساخت پالایشگاه سوریه را 15 درصد، شرکت نفت ونزوئلایی 33 درصد، شرکت نفت مالزیایی 26 درصد و سهم شرکت توسعه صنایع پالایش نفت وابسته به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران را نیز 26 ‪درصد اعلام کرد.
مدیر طرح های برون مرزی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران با بیان این که خوراک مورد نیاز این پالایشگاه از نفت خام های سنگین و فوق سنگین ایران، سوریه و ونزوئلا تامین می شود، گفت: 30 درصد نفت خام مورد نیاز این پالایشگاه از سوی یک شرکت ونزوئلایی، 20 درصد شرکت ملی نفت ایران و 50 درصد دیگر نیز، از سوی شرکت نفت سوریه تامین می شود.
شریف رازی با اشاره به آمادگی شرکا برای ثبت شرکت مشترک اظهار داشت: هم اکنون شرکا سرمایه اولیه خود را برای ثبت شرکت به بانک پرداخت کرده اند و ظرف یک ماه آینده جلسه هیئت مدیره شرکت برای بررسی وضعیت طرح تشکیل می شود.
به گفته وی، در صورت توجیه فنی و اقتصادی طرح و دریافت تایید بانک های سرمایه گذار برای اعطای وام، طراحی اولیه پالایشگاه آغاز می شود.
از دو سال پیش، پیشنهاد مشارکت شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی برای ساخت پالایشگاه های جدید در خارج از کشور مطرح و از سوی هیئت مدیره این شرکت تصویب شد. مشارکت در طرح ساخت پالایشگاه های نفت در جزیره جاوه اندونزی و استان کداح در شمال مالزی از نخستین طرح هایی بود که به شرکت پالایش و پخش پیشنهاد شد.
ساخت دو پالایشگاه در منطقه جنوب و شمال کشور مالزی هم اکنون در دستور کار شرکت ملی پالایش و پخش قرار دارد. پالایشگاه مالزی در استان کداح (در شمال این کشور) با مخلوطی از نفت خام سنگین و فوق سنگین ایران با ظرفیت تولید روازنه 250 هزار بشکه فرآورده احداث خواهد شد. خوراک این پالایشگاه به میزان 100 هزار بشکه نفت خام فوق سنگین و 150 هزار بشکه نفت خام سنگین صادراتی از ایران تامین می شود.
همچنین پالایشگاه دیگری در کشور اندونزی با ظرفیت 300 هزار بشکه در روز، پالایشگاهی در ویتنام و یک پالایشگاه نیز در کشور سوریه با مشارکت کشورهای اندونزی و مالزی ساخته می شود.

منبع:wallbash:

roshanfekrejavan

عضو جدید
کاربر ممتاز
چاره چیه ؟تا کی بشینم زر بزنم گریه کنم اشک بریزم آه بکشم شکوه کنم 30 سال چیزی درست شد .؟چرا من سعی نکنم آدم باشم؟ چرا من خودمو تغییر ندم بعضی وقتا میبینم فرق من با اونا در این که در مخالفتشون فقط زر زدم ..........تغییر من تو ..... ما ......تغییر ایران ... یاعلی
عزیز من خوب بخواب که دزدان بیدارن!
تغییر؟
چه تغییری می خوای بدی خودتو؟
تو این سی سال تو بگو چه چیزایی که خراب نشد!
.
.
.